4.10.16

Μάθανε ότι μαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι ….



Με τούτα και με τα άλλα, όπως λέει και ο σοφός Λαός "μάθαν ότι... πλακώσανε κλπ". Σε απλά ελληνικά κερδάμε παντού λέμε, και μέσα και όξω (απο εδώ). Πιτυχίες πιτυχίες παντού! 




'Όξω  από εδώ, ξύπνησαν και οι γείτονες ζητούν κάτι νησιά. Θυμήθηκαν αυτό που είπε ο μορφωμένος ντε, ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα, άρα σου λέει αφού οι απέναντι το λένε αυτό ας τους ζητήσουμε-πάρουμε κανένα νησάκι. Τσουπ να και ζητούν κάτι βραχονησίδες. Το φέρνουν σιγά σιγά, σου λέει ας αρπάξουμε τώρα τις βραχονησίδες και φτάνουμε αργότερα μέχρι Μύκονο. Άλλωστε τι να φοβηθούν; από ποιους; από εκείνους που υποστηρίζουν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα; γάτα ο γείτονας, ο δικός μας είναι στην καρακοσμάρα του.
ΣΣ τώρα που το σκέφτομαι σκέψου να έρθει ο γείτονας να σου ζητά τη Λέσβο και ο δικός μας να του λέει "δεν στη δίνω, πάρε τη Μυτιλήνη"...



Εντός της χώρας, ο υπουργός Πα(η)δίας αντί να ασχοληθεί με τα παιδιά που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών, αντί να δει ότι σε γυμνάσια νησιών το μάθημα είναι δίωρο ημερησίως, κάθεται και αναρωτιέται που ήταν η εκκλησία στη χούντα και στην Κατοχή!
Ο υπουργός της Τηλεόρασης, βγαίνει και αυτοσυγχαίρεται για την μεγάλη του πιτυχία, που κλείνει τα κανάλια της διαπλοκής και ανοίγει άλλα κανάλια νέας διαπλοκής. Φυσικά και δεν τον απασχολεί που 1.800 εργαζόμενοι χάνουν την δουλειά τους από κανάλια που ήταν υγιή. Και υπολόγιζε αυτός ο ευφυής υπουργός των Καναλιών, ότι ο Καλογρίτσας θα ανοίξει κανάλι και θα πληρώνει τους υπαλλήλους. Ποιος; αυτός που δεν είχε να δώσει την πρώτη δόση. Αλλά κατά τα άλλα κλείσαμε τα κανάλια της διαπλοκής που πλήρωναν εργαζόμενους ΙΚΑ κλπ
Όσο για το προσφυγικο-μεταναστευτικό-λαθρομεταναστευτικό και εκεί μεγάλες επιτυχίες. Από τη μία η τραγωδία της ΕΕ να αντιμετωπίσει συνολικά το θέμα από την άλλη οι φοβερές ικανότητες της κυβέρνησής μας, όπου γλύφουν εκεί που έφτυναν (βλέπε άνοιγμά της Αμυγδαλέζας με aircondition αριστερό παρακαλώ), φτάσαμε να ακούμε για βιασμούς και κλοπές μεταξύ των, αλλά και πλέον και με Έλληνες. Η δε βλακεία είναι τόσο απύθμενη, όταν κάνουν σύγκριση του μεταναστευτικού των Ελλήνων με το εξ ανατολάς μεταναστευτικό. Όση σχέση έχει η μουρμούρα με την τσιπούρα.
Με τούτα και με τα άλλα καταλήγουμε στο "total μπάχαλο situation". Και το μπάχαλο θα συνεχίζεται όσο παραμένουν…

Μπιάνκα


ΥΓ- Εύχομαι να μην ισχύσει αυτό που είπε ένας φίλος "αν δεν πεινάσει και ο τελευταίος 'Ελληνας, αυτοί δεν φεύγουν". Γιατί τότε θα είναι "πολύ αργά". Τώρα είναι απλά "αργά".

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ Γ@ΜΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή