24.11.13

Ένα τρομερό μυστικό για τους Έλληνες!!!!!!!!



Το 1981, λίγο πριν πεθάνει, ο Αμερικανός φυσικός Jeremy Palaver αποκάλυψε ένα μυστικό στον γιο του, ο οποίος αργότερα το δημοσίευσε στο περιοδικό In Time.
Ένα μυστικό, που αν αληθεύει, και όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν, θα έπρεπε να αλλάξει η ανθρώπινη ιστορία όπως τη διδασκόμαστε.



Δυστυχώς όμως, οι δυνάμεις που μας κυβερνούσαν ανέκαθεν, κατάφεραν για μια ακόμη φορά να απαξιώσουν την αλήθεια, και να καταστήσουν γραφικούς όλους όσοι προσπαθούν να την βγάλουν στο φως.
Ποιο ήταν αυτό το μυστικό; Διαβάστε και αναλογιστείτε…


Το 1948, ο Palaver ταξίδεψε στο μακρινό Θιβέτ, ως μέρος μιας επιστημονικής αποστολής του πανεπιστημίου Hoover, μαζί με άλλους συναδέλφους του διαφόρων ειδικοτήτων και γνωστικών αντικειμένων.
Σκοπός της αποστολής ήταν να χαρτογραφήσουν, αλλά και να μελετήσουν τα διάφορα «περίεργα» αντικείμενα που κατείχαν κάποιοι Θιβετιανοί μοναχοί, και τα οποία απειλούνταν από την επερχόμενη κινεζική κατοχή.
Σε κάποια φάση, ο Palaver μαζί με τον αρχαιολόγο Josef H. McGuire βρέθηκαν στα υπόγεια ενός μοναστηριού ονόματι Hen Le So, στο οποίο ήταν «έφορος» και φύλακας ο μοναχός Soun Lasi, ο οποίος και τους οδήγησε σε μια «αίθουσα» γεμάτη από πανάρχαια κειμήλια, ένα εκ των οποίων κυριολεκτικά συγκλόνισε τους δυο επιστήμονες.
Επρόκειτο για ένα κρυστάλλινο κρανίο, διαυγές, βάρους δυο περίπου κιλών, που επάνω του είχε χαραγμένη με χρυσό τη φράση «ΕΛΛΗΝΩΝΑΓΟΣ» στα … ελληνικά!
Όπως τους είπε ο μοναχός, το συγκεκριμένο κρανίο βρίσκονταν στο μοναστήρι για πάνω από χίλια χρόνια, και οι μοναχοί το θεωρούσαν ως ιερό, αφού τους παραδόθηκε από τους επιβάτες ενός ιπτάμενου αντικειμένου,  το οποίο είχε επισκεφτεί κάποτε την περιοχή τους.
Σύμφωνα με τον Soun Lasi, ελάχιστοι ήταν οι μοναχοί στα χίλια αυτά χρόνια που γνώριζαν ολόκληρη την ιστορία του κρανίου.
Όπως είπε, το σκάφος αυτό προσγειώθηκε σε μια πλαγιά κοντά στο μοναστήρι, και από αυτό βγήκαν τρεις ψηλοί ξανθοί γενειοφόροι οι οποίοι μιλούσαν μια άγνωστη γλώσσα.
Επί δυο ημέρες οι άγνωστοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους μοναχούς με τη βοήθεια σχεδιαγραμμάτων, εικόνων κλπ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Πριν φύγουν τους παρέδωσαν το κρανίο, το οποίο είχαν τοποθετήσει μέσα σε ένα μικρό κουτί φτιαγμένο από άγνωστο υλικό, το οποίο μετά από κάποιους αιώνες αποσυντέθηκε εντελώς.
Από όσα μπόρεσαν να καταλάβουν οι τότε μοναχοί, το ιπτάμενο σκάφος είχε έρθει από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, με σκοπό την ενημέρωση της ανθρωπότητας για την πραγματική της καταγωγή.
Τότε, οι μοναχοί δεν γνώριζαν την Ελλάδα ή τους Έλληνες.
Αργότερα όμως, μετά από αιώνες, και αφού η πληροφόρηση ήταν πολύ πιο διαδεδομένη, οι υπεύθυνοι της μονής συνειδητοποίησαν πως ο σχεδιασμός, τα γράμματα, και όλα όσα είχαν σχέση με το ιπτάμενο σκάφος που επισκέφτηκε τους προγόνους τους, ήταν σαφώς ελληνικής προέλευσης!  



Οι δυο Αμερικάνοι φωτογράφισαν το κρανίο, και το μέτρησαν επακριβώς.
Όταν όμως συγκλονισμένοι, επέστρεψαν στην Αμερική, και θέλησαν να δημοσιεύσουν σε επιστημονικό περιοδικό την ανακάλυψή τους, βρήκαν όλες τις πόρτες κλειστές.
Στην επιμονή τους μάλιστα, απειλήθηκαν και με απόλυση από το πανεπιστήμιο στο οποίο εργάζονταν, και για λογαριασμό του οποίου είχαν πάει στο Θιβέτ.
Μάλιστα, οι απειλές ήταν τέτοιες, που κανένας από τους δυο δεν τόλμησε ποτέ να πει οτιδήποτε για το κρανίο.
Ο  McGuire πέθανε άκληρος το 1976, χωρίς ποτέ να ξαναμιλήσει για την εμπειρία του στο Θιβέτ.
Ο γιος του Palaver, φυσίατρος στο επάγγελμα, δημοσίευσε την ιστορία του πατέρα του αμέσως μετά τον θάνατό του, πλην όμως κανένας μα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για αυτήν.
Έκανε πολλές προσπάθειες να βρει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο πατέρας του από το κρανίο, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Hoover, τέτοιο πράγμα δεν υπήρξε ποτέ…
Τα δε στοιχεία της αποστολής χάθηκαν σε μια πυρκαγιά το 1951 (σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους του πανεπιστημίου)!



Η παραπάνω ιστορία είναι μούφα.
Την έγραψα ο ίδιος, μέσα σε μόλις 20 λεπτά, με μοναδικό σκοπό να αποδείξω ότι οι διάφοροι τύποι στυλ Νότη Σφακιανάκη, που πιστεύουν σε διάφορες παπαριές,  ΔΕΝ είναι αγράμματοι, όπως τους κατηγορούμε, ούτε ισχύει το ότι δεν έχουν ανοίξει ποτέ τους βιβλίο.
Το αντίθετο μάλιστα…
Διαβάζουν πάρα πολλά βιβλία, τα οποία όμως είναι περίπου όπως και η παραπάνω ιστορία.
Γραμμένα από κάποιους ευφάνταστους αγύρτες, που βρήκαν (εδώ και δεκαετίες) έναν εύκολο τρόπο για να βγάζουν χρήματα (και γκόμενες).
Γράφοντας σαχλαμάρες από το μυαλό τους, και ντύνοντάς τις με δήθεν επιστημονικοφανή στοιχεία, πείθοντας τους ανισόρροπους που σπεύδουν να τα αγοράσουν και να τα εμπεδώσουν.
Π.χ. ψεκασμοί, ΕΛ, Ομάδα Ε, οι Έλληνες του Σείριου, κλπ κλπ.
Έτσι, ας μη κατηγορούμε τον Νότη και άλλους παρόμοιους πειραγμένους ως αδιάβαστους.
Τουναντίον, διαβάζουν πολλά βιβλία.
Βιβλία όμως χωρίς παραπομπές, χωρίς πηγές, και χωρίς καμία τεκμηρίωση.
Με αποτέλεσμα ο πολτός του απαίδευτου μυαλού τους να γίνεται κυριολεκτικά ζελέ…
Προσωπικά, αν είχα όρεξη, θα μπορούσα να γράφω δυο τέτοια βιβλία τον μήνα, να τα εκδίδω, και να βγάζω χρήμα με ουρά…
Και να εμφανίζομαι σε πάνελ, ως ειδικός!
Απλά βαριέμαι.

Strange Attractor

5 σχόλια:

  1. Κρίμα! Τόσο ενδιαφέροντα και αδιάσειστα στοιχεία να καούν στην "πυρκαγιά"!!!
    Θα έπρεπε να γράψεις όλες αυτές τις αληθινές ιστορίες που η διοίκηση των ΕΛ σου στέλνει μέσω ψυχοτρονικών μηχανών προκειμένου να δημοσιευτούν. Κι εσύ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
    ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!!
    Ντροπή σου Έλληνα που λυγάς κάτω από το αβάσταχτο βάρος της ευθύνης.

    Βρες μου εμένα τον εκδότη και θα τα γράψω εγώ για να μάθει επιτέλους ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία απορία: Το Palaver έχει κάποια ετυμολογική συγγένια με το "παλαβός";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νότης είναι απόφοιτος δημοτικού σχολείου. Αυτή είναι η επίσημη μόρφωση του καθώς στη συνέχεια έπρεπε να δουλέψει. Προς τιμήν του διαβάζει πολύ καθώς ενδιαφέρεται για την προσωπική του εξέλιξη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως όταν αυτομορφώνεσαι χωρίς να έχεις ιδέα πως να το κάνεις σωστά και ολοκληρωμένα συχνά το αποτέλεσμα είναι να γίνεσαι ρεζίλι λέγοντας χαζομάρες με απόλυτη πεποίθηση. Όπως και έγινε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι(ή ένα από τα θέματα) το γιατί τους κάνει να πιστεύουν αυτά που διαβάζουν. Τι εσωτερική ανάγκη τους ωθεί να το κάνουν.... Και δεν έχω πρόχειρο και τον ψυχολόγο μου... έχει κι αυτός τα ψυχολογικά του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανθ'ημών ... Umberto Eco !!! Κρίμα να αναλώνεσαι με σχόλια για (στην καλύτερη ... ιδεοληπτικα) καρούμπαλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή