3.5.17

Τι έλεγες κε Τσίπρα στη Βουλή στις 11/10/2014;(Ακριβώς η ομιλία σας κε Πρωθυπουργέ στην Βουλή,  αντιγραφή από την διαδικτυακή Αυγή)

"Μην επιμείνετε να αναλάβετε δεσμεύσεις χωρίς τη συναίνεση μας γιατί δεν θα τις αναγνωρίσουμε" είπε ο Α. Τσίπρας και απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση να σταματήσουν οι απόπειρες αποσταθεροποίησης της χώρας. "Η κυβέρνηση δεν έχει 180 βουλευτές" προειδοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Καμιά συναίνεση σε μια προοπτική ανεργίας, φτώχειας και εξαθλίωσης δεν παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε από τη βήμα της βουλής πριν λίγο ο Α. Τσίπρας, απαντώντας στις εκκλήσεις για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού ή εθνικής συνεννόησης, που έρχονται από το κυβερνητικό μπλόκ και αποσκοπούν στην παροχή σανίδας σωτηρίας σε μια παραπαίουσα κυβέρνηση. «Μην επιμείνετε να αναλάβετε δεσμεύσεις χωρίς τη συναίνεση μας γιατί δεν θα τις αναγνωρίσουμε» είπε ο Α. Τσίπρας και απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση να σταματήσουν οι απόπειρες αποσταθεροποίησης της χώρας απέναντι στο ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ."…


Αξιότιμε, Κε Πρωθυπουργέ, εσείς που δεσμεύετε με τα Νομοσχέδια σας τις επόμενες Κυβερνήσεις των επόμενων 99 ετών τι είστε;
Εσείς που Πρωτομαγιά του 2017 κλείσατε την χειρότερη αξιολόγηση τι είστε;
Εσείς που δεσμεύσατε εργαζόμενους και συνταξιούχους με μειώσεις μισθών και συντάξεων από το 2019 τι είστε;
Εσείς που μειώνετε κατά 2.200 ευρώ το αφορολόγητο τι είστε;
Κε Μητσοτάκη η απάντηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης είναι η ομιλία του κυρίου Τσίπρα στη Βουλή των Ελλήνων στις 11/10/2014. Προς διευκόλυνσή σας είναι αυτούσια στην Αυγή (ηλεκτρονική έκδοση).
Κε Μητσοτάκη οφείλετε να απαντήσετε ότι έλεγε και ο κ Τσίπρας στον Αντώνη Σαμαρά: "Μην επιμείνετε να αναλάβετε δεσμεύσεις χωρίς τη συναίνεση μας γιατί δεν θα τις αναγνωρίσουμε". Αυτό πρέπει να είναι η απάντηση στον χειρότερο πολιτικάντη όλων των εποχών, απάντηση με τα ίδια τα δικά του λόγια.
Κε Σαμαρά, ο κ Τσίπρας σας οφείλει μια ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Γιατί υφάρπαξε την εξουσία ρίχνοντας την Κυβέρνησή σας, την ώρα που φαινόταν το φως στο τούνελ. Δεν θα σας ζητήσει τη συγνώμη αυτή, το μόνο σίγουρο, δεν το αντέχει, δεν το μπορεί, δεν είναι ικανός να το κάνει (γενικώς δεν είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε σωστό, δυστυχώς για τον Λαό).
Κε Σαμαρά, δυστυχώς ο κ Τσίπρας, ρίχνοντας την Κυβέρνησή σας, κατέστρεψε τη χώρα. Δικαιολογείται λέγοντας: "δεν ήξερα, δεν είχαμε επίγνωση", αλλά το γεγονός ότι "δεν ήξερε, δεν γνώριζε και υποτίμησε καταστάσεις", το πληρώνει ένας ολόκληρος Λαός. Η Ιστορία θα τον γράψει ως τον χειρότερο Πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον ίδιο. Στόχος του ήταν η αρπαγή της εξουσίας πάση θυσία.
Οι πολίτες δεν ξεχνούν, ήδη κε Σαμαρά σας έχουν αποκαταστήσει. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι ποτέ αρκετό, αλλά ο Λαός ζητά συγνώμη για το λάθος του να επιλέξει τον κ Τσίπρα και αυτό είναι η δικαίωσή σας.

Μπιάνκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου