20.12.12

Κάποιοι λαοί το έχουν στο αίμα τους…


Όταν κάποιοι (και όχι μόνο η Χρυσή Αυγή) διαμαρτύρονται για την εγκληματικότητα που μαστίζει την χώρα μας, εξαιτίας των άπειρων λαθρομεταναστών που την έχουν κατακλύσει, κατηγορούνται από τους πονόψυχους Συριζαίους ως ανάλγητοι ρατσιστές.

 
Για κάποιους όμως λαούς, η ζωή δεν αξίζει και πολλά πολλά.
Κάποιοι μπορούν να σκοτώσουν, και σκοτώνουν, για μια φωτογραφική μηχανή, ή για λίγα μόνο ευρώ.


Το έγκλημα, ο φόνος, και ο βιασμός, είναι στο αίμα τους. Μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Και δεν μιλάω για DNA, ή για χρώμα επιδερμίδας, αλλά για την κουλτούρα του κάθε λαού όπως έχει εξελιχτεί, και η οποία είναι αυτή που διαμορφώνει την ψυχοσύνθεση, και σε μερικές περιπτώσεις παράγει υπάνθρωπους.
Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ακόμη και στις ίδιες τους τις χώρες, όπου οι ποινές είναι σαφώς πιο αυστηρές από αυτές της δικής μας «παιδικής χαράς», οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να εγκληματούν καθημερινά, διότι πολύ απλά «το έχουν στο αίμα τους».
Και δεν εγκληματούν για να εξασφαλίσουν το ψωμάκι τους, όπως διατείνονται οι πονόψυχοι, αλλά για να ικανοποιήσουν τα ανώμαλά τους γούστα.
Έτσι, πρόσφατα, η Ινδία συνταράχτηκε από ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό ομαδικού βιασμού στο Νέο Δελχί, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας σε ολόκληρη την αχανή αυτή χώρα, εναντίον των αρχών, που μέχρι σήμερα μοιάζουν να κλείνουν τα μάτια σε παρόμοια εγκλήματα εναντίον γυναικών, αλλά και αγοριών.
Είναι η κουλτούρα που λέγαμε, και που ευδοκιμεί σε χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, και άλλες παρόμοιες, από τις οποίες προέρχονται και τα δικά μας λαθραία λουλούδια…
Χώρες στις οποίες η σεξουαλική στέρηση της μάζας βρίσκει διέξοδο στις επιθέσεις εναντίον ανήλικων (πολλές φορές) αγοριών και κοριτσιών.
Πρόσφατα, ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε επάνω σε λεωφορείο(!) του Νέου Δελχί, και μάλιστα κράτησε ώρες!
Σύμφωνα με την αστυνομία, έξι άνδρες βίαζαν επί πολλές ώρες μια 23χρονη κοπέλα, την οποία προηγουμένως είχαν χτυπήσει άσχημα με σιδερένιους λοστούς, όπως είχαν χτυπήσει και τον σύντροφό της, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια του ομαδικού βιασμού παρέμενε αναίσθητος.
Στο τέλος, και αφού ικανοποίησαν κάθε ανώμαλη όρεξη τους, οι δράστες έγδυσαν τα θύματα, και τα πέταξαν σε ένα χωράφι δίπλα στο δρόμο.
Να σημειωθεί ότι η επίθεση, που κράτησε ώρες, έγινε την ώρα που το λεωφορείο διέσχιζε τους δρόμους της πόλης, περνώντας μάλιστα πολλές φορές από αστυνομικά τμήματα και σημεία ελέγχου!
Για αυτό και ο ινδικός λαός έχει ξεσηκωθεί ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων από πλευρά των αρχών.
Βέβαια, την ίδια ώρα που γίνονταν οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, αναφέρθηκαν δυο ακόμη ομαδικοί βιασμοί, που στη μία περίπτωση είχαν ως θύμα ένα 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο και στο τέλος δολοφονήθηκε από τους σαλεμένους δράστες.
Προσωπικά, αναμένω την τοποθέτηση του Σύριζα, αλλά και της «υπεύθυνης διεθνών σχέσεων» (τρομάρα της) κας Ε. Δούρου.
Ή έστω της άλλης πονόψυχης, εκείνης του Πασόκ, της Σαλέχ ή Σαλάχ… ή κάπως έτσι.

Strange Attractor






2 σχόλια: