21.6.13

Επιστημονική φαντασία;



Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν δυο άνδρες τους οποίους κατηγορούν για την κατασκευή ενός φορητού όπλου ακτίνων Χ, το οποίο θα χρησιμοποιούσαν εναντίον των αντιπάλων του Ισραήλ!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 49χρονος Glendon Scott Crawford, και ο 54χρονος Eric J. Feight of Hudson συνωμότησαν προκειμένου να παράσχουν βοήθεια σε τρομοκράτες, με  χρήση του εν λόγω όπλου.
Όπως λέει η αστυνομία, οι δυο άνδρες προσέγγισαν εβραϊκές οργανώσεις αναζητώντας χρηματοδότηση, καθώς και τεχνική βοήθεια, έτσι ώστε να εξελίξουν το όπλο τους, με το οποίο θα μπορούσαν να «ακτινοβολούν» με θανατηφόρες δόσεις αυτούς που θα θεωρούσαν εχθρούς του Ισραήλ.
Το όπλο, που θα το χειρίζονταν εξ αποστάσεως, ευτυχώς ουδέποτε λειτούργησε.
Ο Crawford στοχοποίησε συγκεκριμένους Μουσουλμάνους και άλλους, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο.
Παράλληλα είχε ταξιδέψει στην Βόρεια Καρολίνα, όπου συναντήθηκε με υψηλόβαθμο στέλεχος της Κου Κλουξ Κλαν, το οποίο όμως ενημέρωσε το FBI.




Τώρα, οι δυο άνδρες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνια.
Ο Crawford είναι μηχανολόγος, και εργάζεται στην General Electric, από όπου γνώρισε και τον Feight, επίσης μηχανολόγο και εξωτερικό συνεργάτη (υπεργολάβο) της εταιρίας.
Μαζί, οι δυο άνδρες συνέλαβαν την ιδέα του να κατασκευάσουν φορητό μηχάνημα ακτινοβολίας (ακτίνες Χ), το οποίο θα τοποθετούσαν σε φορτηγό, και με το  οποίο θα διενεργούσαν επιθέσεις εναντίον των εχθρών του Ισραήλ.

S.A.
Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου