30.9.13

Και τώρα τι θα κάνει η αριστερά χωρίς την Χρυσή Αυγή;



Προχθές ήμουν σε τηλεοπτική συζήτηση, όπου ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία με περισπούδαστο ύφος μιλούσε για «υπόγειες συνεννοήσεις» και «συνδιαλλαγές» ΝΔ και ΧΑ που τάχα εξελίσσονταν αυτές τις μέρες.
Ο Θεός βέβαια έχει χιούμορ.
Ήταν αργά το βράδυ και την ίδια ώρα που ο σύντροφος έπαιζε την κασέτα της Κουμουνδούρου, οι ομάδες της Κρατικής Ασφάλειας ετοιμάζονταν για τις συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων.
Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε με τον …προοδευτικό «ντετέκτιβ Μάρλοου».




Ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία και κάτι παρατρεχάμενοι θα είχαν πλάκα στην ανευθυνότητα και την φαιδρή προπαγάνδα τους, αν δεν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση.
Από χτες έκδηλος ο φόβος κι η αμηχανία τους.
Μην ακούτε τι λένε.
Τρέμουν τις εκλογές.
Ρωτούν, τάχα στο άνετο, όποιον νεοδημοκράτη περνάει έστω κι απέξω απ’ το Μαξίμου, αν ο Σαμαράς το εννοεί πως η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές.
Ξεφυσάνε με ανακούφιση στην απάντηση.
Ο Τσίπρας κάθε φορά που ζητάει εκλογές, μου θυμίζει την γνωστή σκηνή από ελληνική ταινία, όπου, αν θυμάμαι καλά, ο Βουτσάς, λέει «κρατάτε με, θα τόνε δείρω».
Φυσικά δεν τον κρατάει κανείς και λέει πιο χαμηλόφωνα «εσείς κρατάτε, ε;».



Εκτός όμως από τον φόβο για τυχόν εκλογές, υπάρχει έντονη η αμηχανία κι ο εκνευρισμός τους για τα τεκταινόμενα.
Τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις που προκαλεί ο Αντώνης Σαμαράς.
Η χτεσινή δήλωση Σκουρλέτη για τις συλλήψεις ήταν κάτι σαν «η επίδρασις της αυξήσεως του πληθυσμού των μελιγκρών επί της κινεζικής οικονομίας και το εκκρεμές του Φουκώ δια της υπαρξιακής τεθλασμένης».
Κοινώς γαργάρα, διότι αντιλαμβανόταν το βάρος των κυβερνητικών πρωτοβουλιών και την δυναμική τους.
Εκεί που είχαν την ΧΑ να αλληλοτροφοδοτούνται πολιτικά, έρχεται ο Πρωθυπουργός, δια του υπουργού του της Δημόσιας Τάξης, και τους χαλάει το παιχνίδι.
Αφού όμως το παραμύθι περί «συνδιαλλαγών» με την ΧΑ ψόφησε, γεννήθηκε άλλο, που λέγεται μαζί με τον ψίθυρο «θέλουμε εκλογές αλλά μην κάνετε καμμιά πλάκα». Το καινούργιο γαϊτανάκι είναι περί «ανοχής» στην ΧΑ από την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση, πως αργήσαμε κλπ.
Η ΧΑ επί ένα χρόνο ωρύεται κατά του Δένδια και της κυβέρνησης, τον καθυβρίζει, και μην ξεχνάτε πως και οι 32 δικογραφίες δεν γεννήθηκαν χτες.
«Έτρεχαν» σε διάφορες Εισαγγελίες, είχαν ήδη ασκηθεί διώξεις για επί μέρους πράξεις.
Η «επάρατος» Δεξιά ούτε πριν χαρίστηκε ποτέ στην ΧΑ, ούτε άφησε περιθώρια για συναλλαγές.
Απλά, μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι και την προκαταρκτική, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έκρινε πως υπάρχουν τουλάχιστον επαρκείς ενδείξεις για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης κι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.
Θα έλεγε δε κανείς πως ένα τμήμα, η βαρεμένη αριστερά, την καταβρήκε που επιτέλους υπήρξε ένας αδιαμφισβήτητος νεκρός από χέρι Χρυσαυγίτη κι ήταν έτοιμοι για άλλα κόλπα αλλά βγήκε ο Χρύσανθος και τους χάλασε τη μόστρα.
Έβλεπες το μάτι τους να γυαλίζει στην προοπτική της σύγκρουσης.
Διότι ως γνωστόν, έχουμε μερικούς παλαβούς που πιστεύουν πως μέσα από την σύγκρουση και το χάος θα υλοποιηθούν οι ιδεοληψίες τους.
Τσαντίζονται από τον διαχωρισμό που κάνω ανάμεσα στην εθνικοσοσιαλιστική ηγεσία και την τσαντισμένη βάση της ΧΑ. Ξέρετε γιατί; Διότι αν δεν τους βρίσουμε και τους πωρώσουμε, πως θα μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία κανά ψηφαλάκι χρυσαυγίτικο;
Η τυχόν επάνοδο τους στην ΝΔ, μαζί με ένα επιτυχές προσκλητήριο στους άλλους τιμωρούς, αυτούς που απλά έκατσαν σπίτι τους, θα κάνει την διαφορά υπέρ της ΝΔ χαοτική.
Διότι, αδέρφια, η ψήφος στην ΧΑ ήταν κατά κανόνα τιμωρία εναντίον μας.
Οι θαυμαστές του Αδόλφου, όσοι γουστάρουν παντελόνι κυνηγού κι άρβυλα είναι 0,4%. Οι υπόλοιποι είναι ζοχαδιασμένοι πρώην ψηφοφόροι μας, του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία και του ΚΚΕ.
Ούτε μαχαίρια κάνουν κέφι, ούτε αίματα, ούτε τεντώνουν το χέρι, ούτε κάνουν τατουάζ σβάστικες.
Εμείς οφείλουμε να απευθυνθούμε σε αυτούς, όπως απευθυνόμαστε και στην βάση του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία διαχωρίζοντας τους απλούς ανθρώπους από την τυχοδιωκτική «Τσίπρας και Κολλητοί Α.Ε.» που κουμαντάρει χωρίς αρχές την Κουμουνδούρου και τους ψυχωτικούς νεομπολσεβίκους ορισμένων συνιστωσών, που ακόμη, ζωή να ‘χουν, επιβιώνουν έξω από το Δρομοκαΐτεο. Διότι το αληθινό ποσοστό τους είναι 3% με το ζόρι.
 Οι υπόλοιποι είναι μουσαφιραίοι από το ΠΑΣΟΚ, εμάς και κάτι ψιλά ΚΚΕ.
Αν λοιπόν εμείς πάλι τους απογοητεύσουμε, όσο αποκρουστική κι αν γίνει η ΧΑ, αυτοί θα ψηφίσουν κάτι άλλο κι ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία ξερογλείφεται.
Μόνο μια σοβαρή, πατριωτική, αυστηρή αλλά δίκαιη Δεξιά μπορεί να είναι φράγμα στην Άκρα Αριστερά και στην Άκρα Δεξιά. Τα περί «ποιοτικών» διακρίσεων της ανομίας είναι απλά άλλοθι των άλλων ολοκληρωτικών, των παρενδυτικών φασιστών, που υποδύονται τους «προοδευτικούς» και θέλουν να έχουν κάβα την δική τους βία.
Οφείλουμε να εφαρμόσουμε το νόμο με απόλυτη πολιτική «αχρωματοψία», χτυπώντας πλέον τις μολυσματικές εστίες ανομίας και της άλλης όχθης.
Υπάρχουν εγκληματικές οργανώσεις που κάθε τόσο, δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων, συντονίζουν και οργανώνουν μαχητικές επιθέσεις, καταλήψεις, πορείες, όπου πηγαίνουν φορτωμένοι ρόπαλα, εμπρηστικές βόμβες, φορώντας κράνη και κουκούλες.
Έχουν καεί καταστήματα, βανδαλιστεί μνημεία και δημόσια κτίρια, έχουν δολοφονηθεί άνθρωποι και εκατοντάδες αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο, από οργανωμένες ένοπλες ομάδες, που σίγουρα έχουν πολλά μέλη, ατομική ή συλλογική ηγεσία, σταθερούς παράνομους σκοπούς και τελούν κάθε φορά δεκάδες απόπειρες ανθρωποκτονιών πετώντας εμπρηστικές βόμβες, πέτρες, ξύλα, σίδερα στο «ψαχνό», καταστρέφουν απρόκλητα δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Στην δε MARFIN δολοφόνησαν.
Στα μαϊμού Δεκεμβριανά με τους ίδιους τρόπους συντονίστηκαν, κινητοποιήθηκαν, τέλεσαν βροχή εγκλημάτων και σχεδόν ξεθεμέλιωσαν την χώρα, με την ευθεία κάλυψη της τυχοδιωκτικής αριστεράς και των επικοινωνιακών πεκινουά της, με καθημερινές προτροπές σε τέλεση αξιόποινων πράξεων και εγκωμιασμό αυτών, από αλητήριους με «βρώμικο μάτι», που σήμερα παριστάνουν τους τιμητές.
Έχουμε λοιπόν κι άλλες συμμορίες κι εγκληματικές οργανώσεις, με επίχρισμα άλλου χρώματος, για τις οποίες πρέπει να συγκεντρώσουμε στοιχεία, να ασκηθούν διώξεις και να περάσουν τα μέλη τους την πόρτα του Ανακριτή.
Έτσι θα γίνει πράξη η ισονομία κι η αληθινή μηδενική ανοχή στο έγκλημα.
Τότε θα είμαστε στ’ αλήθεια σοβαρό κράτος δικαίου κι η πλειοψηφία των πολιτών στο πλευρό μας…

Φαήλος Κρανιδιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου