6.11.13

Σκόρπιες σκέψεις για το σκληρό βίντεο της δολοφονίας των νεαρών.



Είδα κι εγώ χθες βράδυ το περίφημο βιντεάκι που κάποιοι «διέρρευσαν» στο σάιτ του Μάκη, και έπαθα τη πλάκα μου.
Αν και τέτοιου είδους βίντεο είναι συνηθισμένα στο διαδίκτυο, αφού σχεδόν τα πάντα καταγράφονται στην Αμερική και αλλού (ειδικά στην Αγγλία που είναι πλημμυρισμένη από κάμερες), εν τούτοις το συγκεκριμένο ήταν όντως απεχθές.
Με σκηνές, που προκαλούν ναυτία σε οποιονδήποτε νορμάλ άνθρωπο.



Η δολοφονική αυτή επιχείρηση, μαζί με κάποιες άλλες που προηγήθηκαν τα τελευταία χρόνια,  έρχεται να μου επιβεβαιώσει όλα όσα πίστευα την εποχή της εξάρθρωσης της ΕΟ 17Ν.
Ότι δηλαδή, η επόμενη γενιά τρομοκρατών θα είναι εντελώς διαφορετική, και σαφώς πιο αδίστακτη.
Πιο απάνθρωπη.
Πιο επικίνδυνη για όλους και για όλα.
Δεν νομίζω να αμφιβάλλει πλέον κανείς για αυτό.




Και όλα έχουν να κάνουν με τις εποχές που μεγαλώνει κανείς.
Όπως και να το κάνουμε, τα μέλη των Ερυθρών Ταξιαρχιών, της RAF, της  Baader Meinhof, των Αμερικανών Whethermen, αλλά και της δικής μας 17Ν, είχαν μεγαλώσει, και συνειδητοποιηθεί πολιτικά σε μια εντελώς διαφορετική εποχή από αυτήν που μεγάλωσαν οι σύγχρονοι «τρομοκράτες».
Οι τελευταίοι μεγάλωσαν στην εποχή της τεχνητής ευμάρειας, σε συνδυασμό με την πλήρη ατιμωρησία, αλλά  και την μπαχαλοποιήση της κοινωνίας.
Με αποτέλεσμα να μη ψάχνουν για εκδίκηση ή για τιμωρία, αλλά για τρόπους διοχέτευσης του απόλυτου μίσους που τους διακατέχει…
Απέναντι σε όλους και σε όλα, που για αυτούς τους συγκεκριμένους είναι σχεδόν οι πάντες.
Και όταν ένας έφηβος είναι ήδη έμπειρος και μπαρουτοκαπνισμένος στο να συμμετέχει σε διαδηλώσεις, να πετάει μολότοφ, να καίει καταστήματα κλπ (ατιμώρητα), τότε δεν θέλει και πολύ για να κάνει το κλικ, και να περάσει αργότερα σε ένα «ανώτερο» στάδιο παραβατικότητας (ή «αγώνα» κατ αυτόν),  να σκοτώσει δηλαδή εν ψυχρώ έναν συνάνθρωπό του, που μέσα στο διεστραμμένο μυαλό του συμβολίζει τον ταξικό του εχθρό…
Και από τη στιγμή που γίνει αυτό το εγκεφαλικό κλικ, όλα τα άλλα είναι εύκολα.
Το έγραψα και αλλού. Το μόνο που χρειάζεται είναι 2-3 άτομα, ένα πιστόλι, και μια μηχανή κλεμμένη, με ή χωρίς πινακίδες.
Και μπόλικο θράσος και ψυχραιμία.
Αν τα παραπάνω συνδυαστούν μετά και από κάποια καλογραμμένη προκήρυξη, τότε έχουμε όλα τα υλικά μαζεμένα, και μπορούμε να προκαλέσουμε το απόλυτο χάος. Και την τέλεια αποσταθεροποίηση.
Από κει και πέρα, καλά που υπάρχει κι αυτό το βίντεο, που ίσως να βοηθήσει τις αρχές στο να φτάσουν στους δολοφόνους.
Και να μπουν και κάποια πράγματα στη θέση τους, διότι όλες αυτές τις προηγούμενες μέρες, βαρέθηκα να ακούω αναλύσεις επί αναλύσεων από παρουσιαστές και δημοσιογράφους, για το τι κατά την «σπουδαία» τους άποψη συνέβη.
Όπως τότε, επί πολέμου στο Ιράκ, που ο Ευαγγελάτος κυκλοφορούσε στο στούντιο με ένα μπαζούκα, και έκανε ασκήσεις επί «οθόνης» για το πώς οι Ιρακινοί θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους Αμερικανούς πεζοναύτες στη Βαγδάτη!!!
Στη προκειμένη (πρόσφατη) περίπτωση, και τι δεν μας είπαν…
Μίλησαν για εκπαιδευμένους επαγγελματίες εκτελεστές, για ξένους πράκτορες μυστικών υπηρεσιών,  μέχρι και για βετεράνους του Κοσσόβου άκουσα να λένε.
Τώρα τι σόι εκπαιδευμένοι εκτελεστές είναι αυτοί που βλέπουμε στο βίντεο, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.



Διότι εγώ, που δεν είμαι ούτε εκπαιδευμένος, ούτε πράκτορας, κατ αρχήν δεν θα πήγαινα να σκοτώσω, φορώντας λευκό κράνος, που αν μη τι άλλο θα είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπιστεί σε μια τυχόν άμεση αναζήτηση ή καταδίωξη.
Ούτε λευκά παπούτσια…
Ούτε θα χρησιμοποιούσα πιστόλι… Ζάσταβα. 
Ούτε θα άφηνα τη μηχανή 50 μ μακριά, και προφανώς σβηστή (μη τυχόν και την κλέψουν), αλλά θα είχα έτοιμο τον οδηγό δίπλα μου, και επί πλέον δεν θα χρειάζονταν να διανύσω (τρέχοντας) πάνε έλα αυτή την απόσταση.
Και εν πάση περιπτώσει φαντάζεστε στη διαφυγή, να μην έπαιρνε μπροστά η μηχανή; 
Όσον αφορά στην «εκτέλεση» αυτή καθ αυτή, ένας επαγγελματίας που είναι όντως εκπαιδευμένος, ποτέ δεν θα άρχιζε να πυροβολεί από απόσταση και εν κινήσει, την στιγμή μάλιστα που τα θύματά του είναι αμέριμνα, και μαζεμένα όλα μαζί σε πηγαδάκι (και ευτυχώς που το έκανε, διότι έτσι επέζησαν οι δυο από τους τέσσερις νέους).
Θα τα πλησίαζε και θα τα σκότωνε από κοντά, χωρίς να του ξεφύγει κανείς.
Και μάλιστα ή με δυο χέρια ή με ένα, και πάντως όχι έτσι όπως (εναλλάξ)  φαίνεται να πυροβολεί ο συγκεκριμένος.
Επίσης, οι πραγματικά εκπαιδευμένοι πράκτορες και μη, πάντα πυροβολούν το θύμα τους τρεις φορές. Δυο στο στήθος και μια στο κεφάλι.
Έτσι μαθαίνουν απ την αρχή, και έτσι τους βγαίνει ενστικτωδώς εν δράσει.
Ο συγκεκριμένος δολοφόνος των παιδιών δεν ήταν εκπαιδευμένος πράκτορας.
Ήταν απλά αδίστακτος.
Τίποτα άλλο (εκτός ίσως από ολίγον τι μαστουρωμένος).
Που μάλιστα στην αρχή έριχνε στο γάμο του καραγκιόζη, και ευτυχώς έτσι γλίτωσε ο πρώτος νεαρός που έτρεξε αριστερά.
Ακούγονται αποτρόπαια όλα αυτά, αλλά έτσι είναι δυστυχώς.
Και για όποιον ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους ζητήματα, κυκλοφορούν παγκοσμίως ουκ ολίγα βιβλία, ακόμη και ρεαλιστικές ταινίες (και ντοκιμαντέρ) που περιγράφουν τα πάντα.
Δεν χρειάζεται δηλαδή ούτε να είναι κανείς αναλυτής του FBI, ούτε Ευαγγελάτος, ούτε Καλογεροπούλου,  για να βγάλει κάποια βασικά λογικά συμπεράσματα.
Από κει και πέρα, υπάρχουν πράγματι οι ειδικοί, που ίσως  και μακάρι να μπορέσουν να εξιχνιάσουν το ποιοι πραγματικά είναι οι δράστες, και το τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν, σε αυτή τη πραγματικά κρίσιμη για τη χώρα μας συγκυρία.

Strange Attractor

ΥΓ- Αν όντως αληθεύει η χθεσινοβραδινή καταγγελία του βουλευτή της Χ.Α. Γερμενή, ότι τον παρακολουθούσε μια μεγάλη μηχανή, με δυο αναβάτες (νομίζω μίλησε και για λευκό κράνος), και χρειάστηκε να περάσει με κόκκινα και να καταφύγει στη Βουλή για να σωθεί, τότε το πράγμα χοντραίνει.
Διότι σκεφτείτε τι θα γίνονταν, αν την ώρα που όλοι πιστεύουμε ότι οι δράστες είναι ήδη πιθανώς εκτός Ελλάδας, ή κρυμμένοι, αυτοί να πετύχαιναν μέσα στο ίδιο 24ωρο ένα ακόμη δολοφονικό χτύπημα…
Ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω.

1 σχόλιο:

  1. Ελενη Δημακοπουλου6 Νοεμβρίου 2013 στις 10:05 μ.μ.

    Συμφωνω απολυτα με οσα καταγραφεις.
    Εγω επιπλεον σκεφτηκα τους γονεις των θυματων,παιδια που τοβλεπαν συνεχεια μεσα στο σπιτι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή