25.11.13

Έσκασε μύτη ακόμη ένας σωτήρας!



«Πρέπει να μπει τέλος στον εμπαιγμό του Ελληνικού Λαού και των δημοκρατικών θεσμών».
Όχι. Δεν είναι νέα δήλωση του Νότη Σφακιανάκη ή άλλου πικραμένου που το παίζει δημοκράτης.



Η… βαρυσήμαντη παρέμβαση έγινε από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.
Φέρεται να είναι δήλωσή του, ή έτσι τουλάχιστον λένε οι πληρωμένες εταιρείες δημοσίων σχέσεων που φτιάχνουν το προφίλ του.



Παρά τα προβλήματα υγείας που έχει, οι κακές γλώσσες λένε ότι ετοιμάζει το έδαφος για την ανάδυση στην πολιτική του γιου, τέως πρίγκιπα Νικολάου.
Αφού κάθε πικραμένος έκανε κόμμα και μπήκε στη Βουλή γιατί όχι και η πρώην βασιλική οικογένεια;
Πρώτα αναβαπτίστηκε επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, τότε που φορτώθηκε νύχτα η αμύθητη περιουσία του, περιουσία που ανήκε στον ελληνικό λαό κι όχι στον τέως. Διότι δεν έβγαλε ούτε ένα ευρώ από τη δουλειά του, μην ξεχνιόμαστε.
Ακόμη και την προίκα της Σοφίας εμείς την πληρώσαμε με έκτακτους φόρους.
Σιγά – σιγά μας… έκανε την τιμή και ξανάρθε στην Ελλάδα, φτιάχνει το φτωχόσπιτό του στο Πόρτο Χέλι, κοιτάζει και για κανένα εξοχικό από εδώ κι από εκεί, κάνει και καμιά εμφάνιση όποτε χρειάζεται.
Πάνω απ’ όλα, όμως, πρέπει να εμφανίζεται ο κανακάρης του με την όμορφη σύζυγο. Λαμπερό ζευγάρι, ότι πρέπει για την ελληνική πολιτική σκηνή.
Εδώ έγινε αρχηγός κόμματος ο ασχημομούρης Μιχαλολιάκος, να μη γίνει ο Νικόλαος και η Τατιάνα που θα φέρουν και λίγη εσάνς από Χόλιγουντ στην Ελλάδα;
Θα κάνει, λένε, συχνά παρεμβάσεις ο τέως και η οικογένειά του, επικαλούμενοι –άκουσον – άκουσον- τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Μπορεί, λέγεται να φτιάξει και πατριωτικό κόμμα, αυτό που συζητιέται τελευταία και αναζητείται ο «ηγέτης».
Αλλά τι να πεις;
Τι του λείπει του ψωριάρη;
Βασιλική κορώνα και μαργαριτάρι.
Στην Ελλάδα των μνημονίων και της κρίσης, στη χώρα που ισοπεδώνονται οι δημοκρατικοί θεσμοί και οι φασίστες έγιναν πατριώτες, το παζλ μπορεί να συμπληρωθεί με τον Κοκό και την οικογένειά του.
Εδώ κάναμε μέγα θέμα το Νότη Σφακιανάκη δεν θα παίξει πρωτοσέλιδο ο γιος της Φρειδερίκης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου