14.2.14

Γέρασε πριν την ώρα του;



Εγείρει αντιρρήσεις η φωτογραφία του Ζόζεφ Μαρί Μιναλά!
Η ηλικία του Ζόζεφ Μαρί Μιναλά έγινε θέμα συζήτησης στην Ιταλία, αλλά ο ίδιος το αποδίδει στη ζήλια κάποιων επειδή υπέγραψε στη Λάτσιο.



Η φωτογραφία του Μιναλά έφερε θύελλα σχολίων στο ίντερνετ καθώς σχεδόν όλοι αμφισβήτησαν ότι είναι 17 ετών όπως ανακοίνωσαν οι «λατσιάλι», οι οποίοι τον έβαλαν στα τμήματα υποδομής.



Ο ίδιος, πάντως, δεν πτοείται από όλα αυτά και με μήνυμα του στο Twitter έδωσε την απάντηση του: «Η ζήλια είναι η αδυναμία των ανθρώπων και όσων έχουν φτωχή ψυχή, επειδή κατάφερα να φτάσω στην Σέριε A. Φόρτσα Λάτσιο».
Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι από την παρακάτω φωτογραφία ο Μιναλά δεν δείχνει να είναι ένας κλασικός 17χρονος…
Ο ατζέντης του 17χρονου ποδοσφαιριστή υποστηρίζει πως μέσος της Λάτσιο είναι όντως ανήλικος!
Η Λάτσιο παρουσίασε τον Καμερουνέζο μέσο σαν 17χρονο, ωστόσο το παρουσιαστικό του φέρνει περισσότερο σε 40άρη, και φήμες από την πατρίδα του αναφέρουν πως είναι 41 ετών!
Μετά τη Λάτσιο, που έσπευσε να προστατεύσει τον… ανήλικο (;) παίκτη της, ήρθε η σειρά του μάνατζέρ του να κάνει το ίδιο.
Μάλιστα απέδωσε το «τσαλακωμένο» του πρόσωπο στις κακουχίες της ζωής!!!
«Η κατάσταση με τον Ζοσέφ είναι ξεκάθαρη. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Αν μιλήσεις μαζί του θα διαπιστώσεις πως είναι όπως κάθε άλλο 17χρονο παιδί», ανέφερε ο μάνατζερ Ντιέγκο Ταβάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου