1.2.14

Ο επιτήδειος κος Ντουντούκας….



Αυτή η ιστορία με τον διάσημο πλέον νεαρό με την πλούσια αφάνα, που έγινε viral στο διαδίκτυο ως ο Τσε Ντουντούκας, έχει πολλαπλές αναγνώσεις, πέρα από την φαιδρότητα της επικαιρότητας.



Διότι μιλάμε για μια περίπτωση νέου, έστω και αναχρονιστική, που έχει να μας πει πολλά για το πώς συνεχίζει να πορεύεται η κοινωνία μας (και η νεολαία μας) στις αρχές του 21ου αιώνα….
Μια περίπτωση που αποτελεί ένα πρακτικό και υποδειγματικό παράδειγμα για κάποιον ανήσυχο σημερινό νέο, που θέλει να πάει μπροστά, χωρίς πολλούς κόπους.



Κατ’ αρχήν, όπως διαβάζουμε, ο ακτιβιστής αυτός είναι και φοιτητής.
Και μάλιστα της φυσικής, η οποία αν την πάρουμε στα σοβαρά ως επιστήμη, χρειάζεται μπόλικο διάβασμα.
Τώρα, το πότε και που διαβάζει ο συγκεκριμένος παραμένει μια απορία, αφού όπως προκύπτει από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι ταυτόχρονα παντού και πουθενά!
Σαν ηλεκτρόνιο… ένα πράγμα!
Είναι παντού εκτός από κάπου όπου θα καθόταν να διαβάσει τα μαθήματα της σχολής του, εκτός κι αν πρόκειται για κάποια ιδιοφυία που τα προλαβαίνει όλα.
Πρώτος στα μαθήματα, και πρώτος στον αγώνα!
Αλλά επειδή τον κόβω τουλάχιστον για 25αρη, μάλλον έχει φορτώσει στον κόκορα τις σπουδές, κι από δω παν κι άλλοι… 



Και ερχόμαστε στην πιο κρίσιμη επισήμανση:
Γιατί να στρώσει τον κώλο του κάτω και να διαβάσει;
Ποίος ο λόγος;
Για να πάρει το απαξιωμένο του πτυχίο και να μπει κι αυτός  στην ατέλειωτη λίστα των ανέργων;
Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει επετηρίδα στους καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, οπότε δεν θα μπορεί να δηλώνει (για καμιά δεκαετία) κι αυτός «αδιόριστος» εκπαιδευτικός, βρίζοντας το άτιμο το σύστημα που μας πατάει σαν χταπόδια;
Εξάλλου, για να γίνει κανείς σήμερα καθηγητής, ή για να μπει στο δημόσιο, θέλει ξανά διάβασμα για το ΑΣΕΠ, οπότε τι να λέμε;
Και πώς να ανταγωνιστείς τους άλλους, τους απολιτίκ φλώρους δηλαδή, που αντί να τρέχουν με τη ντουντούκα στο χέρι, έκατσαν και μάζεψαν μάστερ κλπ;
Υπηρετώντας το μασονικό σύστημα που μας κυβερνά…
Πλάκα κάνουμε;
Άρα, πως αντιμετωπίζει την σύγχρονη ζούγκλα ένας έξυπνος και συνειδητοποιημένος νέος;
Χρησιμοποιώντας την παλιά καλή συνταγή: Οργανώνεται σε ένα κόμμα, κατά προτίμηση εξουσίας, και χτίζει το μέλλον του επάνω σε πραγματικά στέρεες βάσεις, και όχι σε σαθρά φληναφήματα.
Το πτυχίο θα το πάρει ούτως ή άλλως, αφού έτσι είθισται εν Ελλάδι.
Θα μιλήσει το κόμμα σε ένα δυο καθηγητές, και το πανεπιστήμιο μπορεί να του το στείλει και στο σπίτι με κούριερ.
Ξένες γλώσσες; Χα χα… εδώ γελάμε.
Κοτζάμ Αλέξης, αυριανός πρωθυπουργός, και δεν χρειάζεται ούτε καν δυο τρεις αγγλικούρες. Οπότε;
Έχουμε καιρό για χάσιμο;
Όλα αυτά είναι για τους βλάκες τους απονήρευτους.
Η μόνη δραστηριότητα που μετρά για το μέλλον είναι αυτή του ενεργού κομματόσκυλου.
Που αν καταφέρει και προσκολληθεί σε κανέναν μεγαλοπαράγοντα, π.χ. να κουβαλάει την ντουντούκα της Ζωζώκας από διαδήλωση σε διαδήλωση, και να συμμετέχει στα διάφορα ντου της «οργισμένης νεολαίας», τότε ποιος τον πιάνει;
Η έφοδος στον ουρανό, στο τέλος καταλήγει στην κατάκτηση του…
Συνεπώς, το μέλλον του συγκεκριμένου νέου προδιαγράφεται λαμπρό.
Μόλις γίνει (αν βέβαια γίνει) κυβέρνηση ο Σύριζας, και υπουργός η Ζωζώ, ο εν λόγω πολιτικά δραστήριος νεαρός θα κόψει την αφάνα, και θα τρουπώσει σε καμιά θέση συμβούλου, ή σε οποιαδήποτε άλλη από τις χιλιάδες της κρατικής νομενκλατούρας, για τις οποίες δεν χρειάζεται ούτε πτυχίο, ούτε ΑΣΕΠ, παρά μόνο αγωνιστικές περγαμηνές με τη σημαία του κόμματος.
Και τέτοιες έχει μπόλικες ο Τσε Ντουντούκας (υπάρχουν και φωτογραφίες).
Χώρια που προσήχθη κιόλας στην ΓΑΔΑ, οπότε είναι και μπαρουτοκαπνισμένος, αλλά και φακελωμένος από τα «καθάρματα» της αστυνομίας.
Ήρωας του λαού δηλαδή ο αφάνας.
Πιστός στη μαοϊκή ρήση, ότι η εξουσία πηγάζει από … τα βάθη μιας ντουντούκας!


(Την οποία αστυνομία ούτως ή άλλως, μόλις έρθουν στα πράγματα οι δικοί του θα την αφοπλίσουν, μπορεί και να την καταργήσουν, αφήνοντας την δημόσια ασφάλεια στα χέρια λαϊκών επιτροπών στις γειτονιές, που θα ψηφίζουν δημοκρατικά για το που θα περιπολούν, κλπ.
Εξάλλου το αντικείμενο της αστυνομίας θα είναι πολύ μικρότερο επί Σύριζα, αφού θα αποποινικοποιηθούν τα ναρκωτικά, δεν θα αναζητούμε λαθρομετανάστες, δεν θα υπάρχει επιτήρηση ή επέμβαση σε διαδηλώσεις, και άλλα τέτοια πολλά).
Και για να επανέλθω στον Ντουντούκα, μην εκπλαγείτε αν αύριο μεθαύριο τον δείτε και βουλευτή, ευρωβουλευτή, ή ακόμη και υπουργό;
Έχει άλλωστε όλα τα εφόδια που χρειάζεται το νεοελληνικό πολιτικό προσωπικό.
Στο οποίο, για να ανελιχθείς, θα πρέπει  βασικά να είσαι είτε γόνος, είτε αφισοκολλητής.
Πόσω δε μάλλον δραστήριος κλακαδόρος και βαστάζος της Ζωζώς;
Διότι στην ιεραρχία των κομματόσκυλων, το να κουβαλάς την ντουντούκα ή την ομπρέλα  ενός διάσημου στελέχους είναι το τελευταίο και ανώτερο στάδιο της απλής αφισοκόλλησης. Να τα λέμε αυτά!
Και όταν οι συμφοιτητές του τα κορόιδα, θα καταφέρουν να βγάζουν ένα πεντακοσάρικο το μήνα διδάσκοντας σε κανένα φροντιστήριο, ή άντε κάποιοι εξ αυτών να κάνουν ακαδημαϊκή καριέρα στην Εσπερία, αυτός θα κυκλοφορεί με λιμουζίνες, και με τους δικούς του βαστάζους που θα κουβαλάνε τις δικές του ντουντούκες, με τις οποίες θα αφυπνίζει τον λαό!

Και αν μάλιστα του δώσει και κανένα tip ο Τσακαλώτος ή ο Τσουκαλάς, που ξέρετε;
Μέχρι και μέτοχος της Black Rock μπορεί να καταλήξει ο κομμουνιστής Ντουντούκας.
Από παρακεντές … παράγοντας.
Μιλάμε για εξέλιξη, όχι αστεία.
Αυτά…

Strange Attractor

ΥΓ- Μαθαίνω ότι υπάρχει στα σκαριά κίνημα «Λευτεριά στον Ντουντούκα», με σκοπό την δικαίωση, αλλά και την πολιτική προώθηση του νεαρού πολλά υποσχόμενου ακτιβιστή, και μάλιστα συμμετέχουν σε αυτό και ξένες προσωπικότητες!!!!!

ΥΓ 2- Βέβαια, μπορεί σε όλα τα παραπάνω να κάνω λάθος, και ο Ντουντούκας να είναι πράγματι ένας αγνός ιδεαλιστής, που προσφέρει για να προσφέρει, με βάση αυτά που πιστεύει.
Και σε αυτή τη περίπτωση, διαφωνώ, αφού έτσι μιλάμε για έναν ακόμη χρήσιμο ηλίθιο.
Και θα πείθονταν και ο ίδιος αν έβλεπε τα πόθεν έσχες των ινδαλμάτων του συριζαίων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου