22.2.14

Δεν υπάρχει δίλημμα…



Οι πονηρούληδες αριστερίσκοι δημοσιογράφοι, έχουν αρχίσει να ρωτούν, δήθεν για να στριμώξουν, βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ποιον θα ψήφιζαν αν στο δεύτερο γύρο των εκλογών του Μαΐου, περνούσαν ο Κασιδιάρης και ο Σακελλαρίδης.



Κύριοι της Αριστεράς, πράγματι έξυπνο αυτό που σκεφτήκατε.
Ότι και να πει κανείς, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του.
Αυτό όμως που θα πρέπει να σκεφτείτε και να δώσετε εσείς την απάντηση, είναι ότι αν στο δεύτερο γύρο είναι ο Σπηλιωτόπουλος και ο Κασιδιάρης, εσείς ποιον θα ψηφίσετε;
Και πιστέψτε με, αυτό είναι πολύ πιθανότερο ως σενάριο από το να βρεθούν στο δεύτερο γύρο οι εκπρόσωποι των δύο ακραίων απόψεων.



Και μην έχετε καμιά αμφιβολία «σύντροφοι», ο κόσμος καταλαβαίνει ότι οι δύο συγκεκριμένοι υποψήφιοι είναι εξίσου επικίνδυνοι για την Αθήνα.
Ο ένας, θα κυνηγά τους μετανάστες, τους λίγο πιο σκούρους, τους ομοφυλόφιλους και ποιος ξέρει ποιους άλλους δε γουστάρει…
Θα σπάει τα μαγαζιά των νόμιμων μεταναστών, θα μαχαιρώνει τους μελαμψούς που θα περπατούν στο δρόμο, θα απαγορεύσει στα παιδιά αλλοδαπών να πηγαίνουν σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, θα οργανώνει συσσίτια μίσους, θα αποκλείσει από αυτά τους αλλοδαπούς, θα δίνει αίμα μόνο στους Έλληνες…
Φυσικά και όπως έχουμε ξαναγράψει, η δράση φέρνει αντίδραση.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω, θα είναι μοιραία, η οργάνωση των αλλοδαπών για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα «παλικάρια με τα μαύρα».
Και επειδή το μίσος γεννά μίσος, θύματα δε θα είναι μόνον οι Χρυσαυγίτες, αλλά σε μια μάχη των δρόμων, θα την πληρώνουν όσοι απλά περπατούν και είναι Έλληνες.
Απ” την άλλη, έχουμε το άλλο άκρο.
Ο Σακελλαρίδης θέλει να φύγει η Αστυνομία από το κέντρο της Αθήνας, ώστε να δρουν ανενόχλητα όλα τα εγκληματικά στοιχεία, εγχώρια και εισαγώμενα.
Θέλει να μην διώκονται οι λαθρομετανάστες (κυρίως) οι οποίοι έχουν μετατρέψει το κέντρο της πόλης σε ένα απέραντο παζάρι, ζημιώνοντας με τεράστια ποσά το κράτος μας.
Εϊναι υπέρ της κατάληψης της Ακρόπολης, για ψύλλου πήδημα, αδιαφορώντας για τη ζημιά που υφίσταται η χώρα μας στο εξωτερικό.
Οι ακτιβιστικές ενέργειες κατά τον ΣΥΡΙΖΑίο υποψήφιο, μπορούν να λαμβάνουν χώρα οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
Η Βίλα Αμαλία και τα άλλα δημόσια κτίρια, πρέπει να αποδωθούν και πάλι στους καταληψίες, προκειμένου απρόσκοπτα να ετοιμάζουν τις μολότωφ τους, τα καδρόνια τους και τα άλλα «οικιακά σκεύη»…
Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, ότι η μόνη διαφορά των δύο αυτών υποψηφίων, είναι το με ποιο άκρο συντάσσονται.
Αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να μη βρίσκεται κανείς στο δεύτερο γύρο.
Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι Αθηναίοι δεν πρόκειται «να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους».
Επιτρέψτε να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη.
Πρώτος (και με διαφορά) θα είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Για τη δεύτερη θέση θα κονταροχτυπηθούν οι Καμίνης, Κακλαμάνης και Κασιδιάρης και ίσως τελικά στο δεύτερο γύρο να έχουμε κόντρα Άρη – Νικήτα.

Ο Αιρετικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου