16.5.14

Αξίζουν τη ψήφο μας.



Αν και δεν με πολυενδιαφέρουν (κακώς) τα αυτοδιοικητικά, ειδικά στις μεγάλες πόλεις όπου οι γνωστοί επαγγελματίες πολιτικάντηδες είναι και πάλι αυτοί που διεκδικούν τους θώκους του δημάρχου και του περιφερειάρχη, εν τούτοις έχω ξεχωρίσει κάποιους υποψήφιους συμβούλους που ειλικρινά θα ήθελα να εκλεγούν.
Κοινό τους γνώρισμα το ότι δεν είναι επαγγελματίες πολιτικάντηδες ή κομματόσκυλα.



Βέβαια, εδώ που φτάσαμε, και με τρεις εκλογικές μάχες ταυτόχρονα, όλοι γνωρίζουμε προσωπικά ή έχουμε συγγένεια με τρεις τέσσερις τουλάχιστον υποψηφίους.
Αν πετάξεις πέτρα στο δρόμο, ή σκύλο αδέσποτο θα χτυπήσεις ή υποψήφιο…
Ή για να το πω αλλιώς: Αν οι υποψήφιοι έφτιαχναν δικό τους κόμμα, θα σάρωναν!
Παρόλα αυτά, εγώ θα κάνω τις προτάσεις μου, και ότι γίνει…



Έτσι, για την Κηφισιά προτείνω στους φίλους να ψηφίσουν τον δημοσιογράφο Βασίλη Κανούση, που πάνω απ’ όλα έχει ήθος.
Για την Πεντέλη, τον φίλο και επίσης δημοσιογράφο Δημήτρη Μιχαλέλη.



Και για την Αθήνα, αν και κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Άρη, προτείνω την Τζούλια Παπαδημητρίου (δημοσιογράφος κι αυτή), που κάθε άλλο παρά εκφράζει τον «ντιντισμό» που σιχαίνομαι, και που άλλωστε απέδειξε το τσαγανό της όταν τα έβαλε με τον «ο Τσοβόλας είναι σερνικός να ‘ουμ» διάσημο πρώην σύζυγό της, από τον οποίο λέγεται πως έφαγε 18 ολόκληρα δισεκατομμύρια, και τρεις πύργους στη Σκοτία, με αποτέλεσμα ο καημένος να μείνει ταπί και να τον γηροκομεί τώρα ανιδιοτελώς η νέα σύζυγός του, γνωστή για την πολιτική της προσφορά και οξυδέρκεια… χικ.
Όπως και να έχει, η Τζούλια αξίζει να εκλεγεί διότι αν μη τι άλλο είναι χορτασμένη, τα λέει χύμα, είναι δραστήρια, και πάνω απ όλα δεν είναι καθόλου σοβαροφανής, κάτι που για μένα μετράει τριπλά.
Και μιας και μιλάμε για σοβαροφάνεια, που παρεμπιπτόντως είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν έχουν φαντασία (Ο. Γουάιλντ) προτείνω επίσης και την
φίλη Ευγενία Πανταζή, γιατρό, που κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον κεντρικό τομέα Αττικής, με σύνθημά της το «Σοφαροφάνεια τέλος, σοβαρότητα ζητείται»!


Όσο για τις ευρωεκλογές, θα ακολουθήσει από εμένα εντός των ημερών ειδική έκδοση οδηγιών προς ψηφοφόρους, μπας και προλάβουμε κάτι, και δεν στείλουμε μαϊντανούς και ξύλα απελέκητα στο Στρασβούργο, όπου ήδη μας έχουν πάρει στο ψιλό, και άρα θα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί.

Strange Attractor

4 σχόλια:

  1. Και μετά σου έφταιγε ο Ζαγοράκης? την Τζούλια? και εσυ στον κουβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
      Η Τζούλια είναι υποψήφια δημ σύμβουλος, και παρόλο που ξέρει γραφή και ανάγνωση (εν αντιθέσει με τον Βουσμάνο) δεν επιδιώκει να μας εκπροσωπήσει στας Ευρώπας, ρεζιλεύοντας μας.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά είναι η Κυρία Τζούλια, μια γυναίκα να μας στηρίζει και οχι να το παίζει καποια σαν μερικούς μερικους

      Διαγραφή
  2. πραγματικά ζηταμε σοβαρότητα και οχι σοβαροφανεια
    το παιδι που κραταει η κ. Τζουλια ειναι δικο σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή