1.5.14

Βαρυσήμαντες προεκλογικές εξελίξεις…



Και τώρα, παρακαλώ σηκωθείτε από τη θέση σας, για να διαβάσουμε βαρυσήμαντο δήλωση του πολιτικού αρχηγού Θεοδώρου Κατσανέβα: «Ηρθαμε», είπε ο πρόεδρος, «να αντιμετωπίσουμε και να διασκεδάσουμε τις ανίερες (sic) φοβίες ότι αν πάμε στη δραχμή δεν θα έχουμε να φάμε, δεν θα έχουμε τρόφιμα, φάρμακα και όλες αυτές τις ανοησίες».




Ανοησίες τα φάρμακα και τα τρόφιμα;
Πολύ αμφιβάλλω, πάντως εξαίρω την ασκητικότητα του ανδρός και την αποστροφή του προς τα υλικά αγαθά, ακόμη και τα στοιχειώδη...

 
Επαφές κορυφής
Ο Βύρων Γ. Πολύδωρας, συνοδευόμενος από τον Μάκη «να ’χαν οι καρδιές αμπάρες» Χριστοδουλόπουλο, συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ρομά Ελλάδος «Ομηρος».
Ο πρόεδρος της Ενωσης για την Πατρίδα και τον Λαό δήλωσε ότι η θερμή στάση του κόμματός του έναντι των Ρομά «οφείλεται στην αναγνώριση των όσων χρωστά η ελληνική Πολιτεία προς τους Ρομά, την πλέον ευπαθή κοινωνική ομάδα, πάνω από ένα εκατομμύριο, και στην εκτίμηση και βεβαιότητα ότι αυτή η φυλή είναι ελπίδα για την Ελλάδα, εξαιτίας της δημογραφικής της ευρωστίας, του δυναμισμού της και της δημιουργικότητάς της».
Τα είπε όλα.
Τι περισσότερο να προσθέσει κάποιος;

Στέφανος Κασιμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου