15.10.14

Τέτοια υπευθυνότητα!




 Παρενέβη μεν η Δικαιοσύνη για τον ισχυρισμό του Πάνου Σκουρλέτη, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται να βγει τίποτε από την έρευνα.




Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (Τ-Λ), ισχυριζόμενος ότι τα σκοτεινά συμφέροντα έχουν ανοίξει κουμπαρά για την εξαγορά βουλευτών, ώστε η κυβέρνηση να πετύχει την πλειοψηφία των 180, πέτυχε αυτό που ήθελε…



Αντί να περιμένει να εκδηλωθούν ευθέως οι επίφοβοι βουλευτές, να τους κατηγορήσει τότε ότι εξαγοράσθηκαν και να μπλέξει προσωπικά μαζί τους, σπέρνει εκ των προτέρων, γενικώς και αορίστως, τις φήμες και μένει καλυμμένος έναντι κάθε ενδεχομένου.
Αν κάποιος ανεξάρτητος περάσει στην πλευρά της συμπολίτευσης, δεν θα χρειάζεται να πει τίποτε καινούργιο τότε ο Σκουρλέτης.
Το έχει πει ήδη: αν κάποιος αλλάξει άποψη θα είναι επειδή εξαγοράσθηκε.
Τέτοια υπευθυνότητα ο Σκουρλέτης!
Με τόσες αρετές που επιδεικνύει αυτός ο άνθρωπος, ο Σκουρλέτης, αναρωτιέμαι τι δουλειά να κάνει στην κανονική ζωή του.
Αν βέβαια έχει από αυτήν και δεν είναι πλήρως ταυτισμένη με την κομματική...
Πάντως, ως προς την κοινή γνώμη, έχω την εντύπωση ότι η εισαγγελική παρέμβαση ήταν μάλλον περιττή.
Θεωρώ βέβαιο ότι ο απλός κόσμος σοκαρίστηκε βαθύτατα πληροφορούμενος ότι ο Σκουρλέτης αποκαλύπτει εξαγορά βουλευτών.
Εξίσου βέβαιο όμως θεωρώ ότι θα ησύχασε μόλις άκουσε την οργισμένη αντίδραση του Γεράσιμου «Τζέρι» Γιακουμάτου να διατρανώνει σε υψηλούς τόνους στο πανελλήνιο ότι η τιμή των βουλευτών είναι υπεράνω παρόμοιων χθαμαλών, ποταπών, ανοίκειων συμπεριφορών!
Τουλάχιστον κατά τούτο η Δημοκρατία στάθηκε τυχερή, υπό την έννοια ότι τους απαράδεκτους ισχυρισμούς Σκουρλέτη έτυχε να τους αποκρούσει ένας Τζέρι Γιακουμάτος.
Οχι όποιος όποιος!

Στέφανος Κασιμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου