13.10.14

Σενάρια φρίκης και απελπισίας…



Αξιολογώντας τα όσα συμβαίνουν στη Συρία και την εκεί γεωγραφική περιοχή, μπορούμε να κάνουμε κάποιες υποθέσεις που αφορούν και στην Πατρίδα μας.




Το Ισλαμικό Κράτος έχει μια πολύπλευρη και αξιόλογη δύναμη.
Πρεσβεύει μια θρησκεία μίσους προς τους αλλόδοξους, έχει εξαιρετικά φανατικούς οπαδούς, διαθέτει πολύ χρήμα και υποστηρίζεται από δυνάμεις που είναι ενάντιες στα συμφέροντα της Ελλάδας…


Στην Ελληνική επικράτεια διαβιεί ένας απίθανα μεγάλος αριθμός -σε ποσοστό και σχέση με τους Έλληνες Ιθαγενείς- παρανόμων λαθρομεταναστών οι οποίοι ανήκουν απόλυτα στο Ισλάμ.
Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ότι απολαμβάνουν της υποστήριξης των ομοθρήσκων τους και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι ήδη έχουν οργανωθεί κατάλληλα – τουλάχιστον οι πλέον φανατικοί- σε ομάδες κρούσεως.
Οι διαδικασίες που έχουν δρομολογήσει τα αριστερά – «προοδευτικά» πολιτικά σχήματα, κάθε άλλο παρά τους εμποδίζουν στο να αποτελέσουν μια «εν δυνάμει» απειλή για τη χώρα.
Έχουμε λοιπόν –και συντηρούμε- μια «Πέμπτη φάλαγγα» μέσα στο σπίτι μας.
Ακόμη κι αν τους αποδοθεί η Ελληνική υπηκοότητα –και γιατί όχι και η Ελληνική ιθαγένεια, έτσι όπως πάνε τα πράγματα- ποτέ δεν θα γίνουν «Έλληνες».
Έχουν διαφορετικό πολιτιστικό επίπεδο, διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικά ήθη και έθιμα τα οποία δεν βρίσκονται σε συνάφεια με τις δικές μας αντιλήψεις.
Και προβάλλει το αμείλικτο ερώτημα:
Εάν –για οποιοδήποτε λόγο- το Ισλαμικό «σύστημα» αποφασίσει να δημιουργήσει ταραχές στη χώρα μας, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε –έστω- 500 αποφασισμένους έξαλλους φανατικούς ισλαμιστές, οι οποίοι θα είναι καλά εκπαιδευμένοι, άριστα οπλισμένοι και θα γνωρίζουν το γεωγραφικό χώρο της αντιπαράθεσης;
Φυσικά, δεν μιλούμε για μια αντιπαράθεση «κατά μέτωπο» με τις δυνάμεις καταστολής.
Μιλούμε για μια μορφή ανταρτοπόλεμου, από σπίτι σε σπίτι, τυφλά – «ορφανά» χτυπήματα σε δημόσιους χώρους, σαμποτάζ σε στρατηγικά σημεία, κλπ.
Το βέβαιο είναι ότι –τουλάχιστον στην αρχή των γεγονότων- το πλεονέκτημα θα είναι στους «αντάρτες».
Σ αυτές τις περιπτώσεις οι «λίγοι» έχουν την ευελιξία και τη δυνατότητα να επιλέγουν πότε και πώς θα επιχειρήσουν, ενώ το κρατικό σύστημα βρίσκεται σε άμυνα και πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση.
Το κόστος για τη μία πλευρά είναι μηδαμινό ενώ για την άλλη τεράστιο.
Φαντασθείτε, όμως, και τον αντίκτυπο μιας τέτοιας πιθανότητας.
Τα πάντα θα νεκρώσουν σε μια χώρα που ήδη είναι οικονομικά πτωχευμένη και «νεκρή».
Τίποτε δεν θα λειτουργεί.
Η εικόνα στο εξωτερικό απαίσια.
Τα πάντα θα πάνε πολλά χρόνια πίσω.
Και ούτε μπορεί κανείς να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα.
Εικόνες Αποκαλύψεως, με τους τέσσερις ιππότες της Αποκαλύψεως να ορίζουν το πεδίο της φρίκης.
Για τις εγκληματικές πράξεις φροντίζει ή θα έπρεπε να φροντίζει η Πολιτεία να υπάρχει πρόληψη και καταστολή.
Προηγείται, όμως, η πρόληψη.
Εμείς δεν φροντίζουμε για καμία πρόληψη.
Ή, μάλλον, γίνεται λυσσαλέος αγώνας να τους διευκολύνουν –τους λαθρομετανάστες- στα πάντα.
Προφανώς επειδή κάποια στιγμή θα ψηφίζουν και οι ψήφοι τους είναι χρήσιμες σε κάποιους.
Κάποιοι προτιμούν να κυβερνούν, παρά να διασφαλίζονται τα συμφέροντα της Πατρίδος.
Ας ελπίσουμε ότι εκτός από τους άφρονες πολιτικούς, υπάρχουν έντιμοι Έλληνες στις Μυστικές Υπηρεσίες του Κράτους και στα Σώματα Ασφαλείας και ότι έχουν επεξεργασθεί ή επεξεργάζονται στρατηγικές και τακτικές για τέτοιας μορφής έκτακτες ανάγκες.

Κνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου