9.5.15

Οι Έλληνες θα "φάνε" τα μέτρα αμάσητα…



Είναι εξοργιστικό που τα ΜΜΕ, φίλα προσκείμενα στον Σύριζα, προσπαθούν να κατευθύνουν και να πείσουν τον κόσμο γύρω από τις δήθεν «εκρηκτικές» σχέσεις Βαρουφάκη-Σόιμπλε, λόγω των Ελληνικών θεμάτων!
Τους ακούω από το πρωί και γελάω!




Μάθετε λοιπόν πως στα Εξωτερικά είναι πολύ παραπάνω από «επαγγελματικές» για πολλαπλούς λόγους!
Ευκαιρίας δοθείσης να πω πως πριν δυο μέρες μου είπε γιος φίλου μου, ο οποίος κάνει το μεταπτυχιακό του στις Βρυξέλλες, ότι Εισηγητές του σε σεμινάριο ήταν το δίδυμο Βαρουφάκης –Σόιμπλε, μέσα σε ένα κλίμα ευφορίας και πολύωρων εναγκαλισμών…



Εξάλλου είναι προφανές στους νοήμονες και σε όσους γνωρίζουν ότι ο… καθόλου τυχαίος Αμερικανοκορεάτης Κιμ Γκλεν και "στρατηγικός σύμβουλος" όπως ο ίδιος δηλώνει, του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, εδώ και καιρό, προτάθηκε και ανέλαβε ως μυστικός σύμβουλος του ΓιάΝη Βαρουφάκη!
Εντύπωση βεβαίως προκαλεί το γεγονός ότι Έλληνας υπουργός δεν έχει ανακοινώσει τη συγκεκριμένη συνεργασία -πρόσληψη, όπως έκανε με την «ογκόλιθο» Παναρίτη και λοιπούς!
Προτίμησε να το κρατήσει μακριά από τα ενοχλητικά φώτα της δημοσιότητας!?!?
(τον δικαιολογώ γιατί δηλώνει ότι "δεν αγαπάει την προβολή στα ΜΜΕ")
Αυτά! Τα συμπεράσματα πάλι, δικά σας!

Βαλασία Σεβεντικίδου

ΥΓ. Ο μυστήριος μυστικός σύμβουλος «είχε διατελέσει για χρόνια στέλεχος της Lehman Brothers, στον τραπεζικό κολοσσό που κατέρρευσε το Σεπτέμβριο του 2008, πυροδοτώντας τη χρηματοπιστωτική κρίση στις ΗΠΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου