3.4.16

Μια ανάσα πριν την πτώση…



Υπάρχει μια λέξη ιδιαίτερα ηχηρή που περιγράφει αυτό που αισθάνονται πλέον εκατομμύρια Έλληνες. Δυστυχώς την έχει χρησιμοποιήσει ένας άθλιος εχθρός της Δημοκρατίας, ο Χρυσαυγίτης Νίκος Μιχαλολιάκος όταν μιλούσε για τη Δημοκρατία. Εμείς μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ και η λέξη είναι «σιχασιά». Σε όλα τα επίπεδα.




Έχουν διαλύσει τα πάντα, έχουν φέρει μια σκοτεινιά στη χώρα, έχουν απαξιώσει ό,τι καλό έχει αυτός ο τόπος. Έχουν δημιουργήσει εχθρούς παντού, ακόμη και πρώην «σύντροφοι» και συναγωνιστές στη μάχη για να φύγει η… κακή Δεξιά, τους γυρίζουν την πλάτη…



Δείτε τι γίνεται στο χώρο του Πολιτισμού, προνομιακό πεδίο μέχρι πρότινος της Αριστεράς. Έφτανε έναν ανόητος βλάχος από το Βέλγιο και ένα σκηνικό διάλυσης που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αρχίσουν τις κατάρες ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τραγουδιστές κ.λπ. Ας πρόσεχαν βεβαίως διότι έβαλαν το λιθαράκι τους στην εγκαθίδρυση της «αριστερής χούντας».
Ο Τσίπρας χλευάζεται από παντού. Οι γιατροί που τον προσκυνούσαν μέχρι πρότινος, τώρα του ψάλλουν τα κάλαντα της Πρωταπριλιάς. Αμ ο Βαρουφάκης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ… νέο ΠΑΣΟΚ; Ο σύντροφος οικονομολόγος, το «asset» που έλεγε ο Αλέξης, τώρα κοροϊδεύει τους ψευτοαριστερούς.
Αμ η Ζωή που ορθά κοφτά λέει ότι ο Τσίπρας είναι Πατριάρχης της διαπλοκής;
Τι να πει κανείς για την κυρά Τασία που δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για τους Πρόσφυγες μαζί με την βουλευτή Β. Κατριβάνου; Φαίνεται ότι ήθελαν ξέφραγο αμπέλι την Ελλάδα και να μείνουν όλοι οι πρόσφυγες εδώ, να μην επαναπροωθούνται στην Τουρκία και στεναχωρηθούν οι μεμέτηδες.
Αυτά που συμβαίνουν στο χώρο του Πολιτισμού απλά επιβεβαιώνουν ότι πλησιάζει το τέλος τους και θα πέσουν με κρότο. Δείχνουν ότι οι εμμονές δεν τους αφήνουν να δουν ποιο είναι το συμφέρον της χώρας και κυρίως ποια είναι η πατρίδα που γεννήθηκαν και ορκίστηκαν να υπηρετούν.
Ιδεοληπτικοί, ψευτοκουλτουριάρηδες, αμόρφωτοι, ευρωλιγούρηδες και τζάμπα μάγκες χωρίς εξαιρέσεις. Μοιάζουν με τα… παλλόμενα πέη της πολιτικής και να μας συγχωρήσουν.
Αλλά είναι αυτό που λέει ο λαός ότι δεν σκέφτονται με το πάνω κεφάλι. Δείχνουν να έχουν παντελή άγνοια της κατάστασης, της ιστορίας, του μέλλοντος που πρέπει να κτιστεί.
Όμως, τι να περιμένει κανείς από έναν αμόρφωτο κοιμισμένο υπουργό Παιδείας. Από έναν κολλημένο, μίζερο Μαρξιστή όπως ο Μπαλτάς. Από έναν άσχετο με τον αθλητισμό υπουργό Κοντονή που πάει να διαλύσει το ποδόσφαιρο. Από έναν πρωθυπουργό που βλέπει ξένες προσωπικότητες και νομίζει ότι είναι Θεοί εξαιτίας του προσωπικού του κόμπλεξ και της αμορφωσιάς του τι να περιμένει κανείς.
Το ποτήρι ξεχείλησε. Η χώρα βούλιαξε και δεν πάει παραπέρα. Βούλιαξε από τους αμόρφωτους, απαίδευτους και ακοινώνητους κομπλεξικούς της Αριστεράς που μίκρυναν τη χώρα. Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια για να ανασυγκροτηθεί η Ελλάδα. Αλλά θα αλλάξει. Θα αποτιναχθεί από πάνω της η αριστερίλα και θα βοηθήσουμε όλοι γι’ αυτό.

1 σχόλιο:

  1. Τώρα δω που τα λέμε πατριώτ',πλάκα-πλάκα ο Μιχαλολιάκος μου φαίνεται περισσότερο δημοκράτης από τα Φαηλοειδή του Antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή