29.3.17

Επαναστάτες του κ...υ.



Σκέφτομαι τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, σε τι δύσκολη θέση έχει βρεθεί. Και φυσικά έχει βρεθεί εξαιτίας των τραγικών του λαθών. Λάθη που όμως τα πληρώνει ο Ελληνικός Λαός.

 
Δώσε κανά φράγκο ρε μπος...

Τον θυμάμαι που απειλούσε τον Αντώνη Σαμαρά "να μην υπογράψει τίποτα που θα δεσμεύει την επόμενη Κυβέρνηση". Και ο ίδιος με τις υπογραφές του δέσμευσε άραγε πόσες Κυβερνήσεις για τα επόμενα 99 χρόνια; Μήπως όλες;


Αυτός ο ίδιος με τις υπογραφές του δεσμεύει και την επόμενη Κυβέρνηση που θα προκύψει έστω το 2019 αν γίνουν εκλογές, και που σίγουρα δεν θα είναι δική του, σε ότι αφορά στη μείωση του αφορολόγητου και των συντάξεων. Και ότι δεν θα είναι ο ίδιος πάλι Πρωθυπουργός,  δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να το δεις, το βλέπεις περπατώντας στους δρόμους ή βλέποντας τις φάτσες των συριζαίων βουλευτών.
Ήδη ξεκίνησε και η αντίστροφή μέτρηση για μια νέα ύφεση το 2017, και σε καμία περίπτωση την ανάπτυξη του 2,75%. Εκτός, αν σύμφωνα με την λογική της Αριστερής Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, η ανάπτυξη κατά 2,75% επέλθει σε καμιά δεκαριά επιχειρήσεις που θα έχουν όντως μια τέτοια ανάπτυξη, σιγά μην ενδιαφερθεί για τις υπόλοιπες ιδιωτικές επιχειρήσεις (βλέπε εφημερίδες δικές του να αναπτυχθούν, εταιρίες Καλογρίτσων, κλπ).
Εναγωνίως και βλέποντας αυτή την κατάσταση, ο Πρωθυπουργός κάνει το απλούστατο "διορίζει διορίζει διορίζει" και φυσικά που αλλού; στο Δημόσιο. Μήπως θα τα πληρώσει από την τσέπη του; Σιγά μην σκάσει, αφού δεν θα είναι Πρωθυπουργός, άσε τον επόμενο να κουρεύεται. Το αντίθετο, όταν ξαναπάει στην αντιπολίτευση θα κάνει αυτό που ήξερε να κάνει και μάλιστα χωρίς κόστος: "να ξαναβγεί στους δρόμους να το παίξει τσάμπα μάγκας". Και απέδειξε την τσάμπα μαγκιά δυο χρόνια και κάτι τώρα. Γιατί το τάξιμο δεν κοστίζει… το δόσιμο κοστίζει. Αλλά εν τοιαύτη περιπτώσει και οι εταίροι έχουν μεγάλη ανοχή. Πως επιτρέπουν να διορίζονται τόσος κόσμος, είναι δυνατόν να διορίζονται οι "επιτυχόντες αγροφύλακες του 1998" και από τους εταίρους να μην γίνεται ούτε μνεία; Εκτός και αν λένε άστον να διορίζει, για να υπογράψει μετά όσα θέλουμε ο χλεχλές. Και αν δεις συλλογικές συμβάσεις κυρ Αλέξη μου γράψε μας, σκέφτονται και μειδιούν... 
Και ο Αλέξης άνευ γραβάτας με γραμμάς, περιμένει την ώρα που θα ξαναβγεί στους δρόμους για την επανάσταση, να τάξει πάλι στους χαχόλους.
Ο Πρωθυπουργός που έριξε μια Κυβέρνηση (γιατί αυτή είναι η αλήθεια), την Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά (άλλωστε στις ερωτήσεις απαντούν πλέον σε ποσοστά άνω του 40% ότι καλύτερο θα ήταν να έχει μείνει η Κυβέρνηση Σαμαρά) ασφυκτιά πλέον, αλλά θα το τραβήξει όσο πάει. Σου λέει 140 κάτι έχω, 60 θα μου μείνουν, θα επιβιώσω  με δημοσίους υπαλλήλους και διορισμένους, και θα κάνω σένια αντιπολίτευση.
Πρέπει να είναι στόχος της σημερινής Αντιπολίτευσης, πρώτον να παλέψει για την χώρα να γυρίσει τουλάχιστον εκεί που κόπηκε το νήμα, στον Ιανουάριο του 2015, και επίσης να μην αφήσει φαινόμενα Τσίπρα και κάθε Τσίπρα να ξαναεμφανιστούν στο μέλλον. Γιατί απέδειξαν ότι και δεν μπορούν, και δεν έχουν ικανότητες, και κυρίως δεν θέλουν.
Ας φροντίσει η σημερινή αντιπολίτευση όταν γίνει Κυβέρνηση να τους αφήσει στους δρόμους, άλλωστε μόνοι τους θα είναι χωρίς οπαδούς.
Η Πατρίδα χρειάζεται Ηγέτες και όχι Επαναστάτες του...

Μπιάνκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου