2.4.17

Η "καγκελάριος της καρδιάς μας" αγρίεψε…



Ένας από τους βασικούς πυλώνες του πρώιμου σύριζα, ειδικά  στα δύσκολα χρόνια της χούντας των σαμαροβενιζέλων, που συνετέλεσε τα μάλα στο να μας κατσικωθεί αυτό το φρικ σόου στο Μαξίμου και να μας κάνει να  παραμιλάμε, ήταν και η Ζωζώ, η αποκαλούμενη από κάποιους κακότροπους «ζουρλή» ή αλλιώς "καγκελάριος".



Η οποία παρέα με κάποιους άλλους προβεβλημένους «πολιτικούς απατεώνες», όπως η φίλη της η ζαβή, (με την οποία σκαρφάλωναν αγκαλιά σε καγκελόπορτες, οργάνωναν μνημόσυνα για τους νεκρούς της ΕΡΤ,  χαριεντιζόντουσαν με τις απολυμένες καθαρίστριες, τραγουδώντας με την Χάρις Αλεξίου, και χορεύοντας με τις μπουτούδες και την Δούρου στο Σύνταγμα), είχαν δημιουργήσει το απόλυτο κλίμα προσδοκίας, ξεγελώντας πάμπολλους αλαφροίσκιωτους ψηφοφόρους, και τελικά φέρνοντάς μας την εθνική καταστροφή...


Η Ζωζώ, που παρέα με το άλτερ έγκο της τον περίφημο Τσε Ντουντούκα, δεν είχε αφήσει πεζοδρόμιο για πεζοδρόμιο στο οποίο να μην διαδηλώσει, και τηλεοπτικό πάνελ στο οποίο να μην εμφανιστεί υποσχόμενη κι αυτή διάφορους συριζέικους παπάδες, με το ζαλισμένο τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο να την πιστεύει, αλλά και να την αβαντάρει…
Ακόμη θυμάμαι ένα τρελαμένο φίλο μου (πρώην πασόκο) να μου πλέκει το εγκώμιο της εν λόγω σαλεμένης, λέγοντάς μου πως είναι μορφωμένη, δυναμική, γνήσια, τα λέει έξω από τα δόντια, δεν φοβάται κανέναν, και πως όσοι την κατακρίνουν το κάνουν επειδή την τρέμουν, αφού αν ποτέ κυβερνήσει τότε  η Ελλάδα θα αλλάξει για τα καλά! Ναι, αυτά μου έλεγε για μια «κοπέλα» που κατά τη δική μου γνώμη θα έπρεπε να την έχουν κλειδώσει σε θάλαμο με λαστιχένιους τοίχους προ πολλού… για το καλό της.
Και όμως, ο σοφός λαός τελικά μάσησε, και μίλησε, και η Ζωζώκα ήρθε στα πράγματα. Και μάλιστα, ήταν τόσο κολλητή του Αλέξη, τόσο αριστερή, και τόσο συριζαία, που ο νέος πρωθυπουργός της εμπιστεύτηκε ένα ύπατο αξίωμα, αυτό της προέδρου της Βουλής! Και μετά βέβαια ακολούθησαν όλα όσα ακολούθησαν, με τη πρόεδρο της καρδιάς μας να βρίσκεται καθημερινά εκτός ελέγχου, και με τον Αλέξη να το έχει σκυλομετανιώσει, αλλά τι να κάνει ο καψερός; Ας πρόσεχε…



Μιλάμε δηλαδή για ένα βασικό στέλεχος του σύριζα, και όχι για κανένα τριτοκλασάτο (πρώην πασόκ) που μυρίστηκε μαρμίτα και δήλωσε ξάφνου αριστερός.
Μιλάμε για την πασιονάρια των συνιστωσών, που ξεσήκωνε τα πλήθη, και που με την δυναμική της παρουσία βοήθησε στο να πάνε τα σούργελα από το 3 στο 36%.
Γι αυτό εκπλήσσομαι που σήμερα η εν λόγω πυροβολημένη, όχι μόνο ίδρυσε κόμμα, σαν άλλος Κατσιφάρας, αλλά καθημερινά πολεμάει και επιτίθεται με πάθος στον μέχρι πρότινος κολλητό της μέντορα… τον Αλέξη! Τον πολεμάει δε με μεγαλύτερο μένος απ ότι ο… Άδωνις. Λες και ο Αλέξης σκότωσε τον μπαμπά της, ένα πράγμα.
Τέτοια κωλοτούμπα δεν έχει κάνει ούτε ο Ιωάννης Μελισσανίδης… τι λέω; Ούτε ο συγκαμένος… Από κει που τον λάτρευε, τώρα τον μισεί. Τον σιχαίνεται. Κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!
Μιλάμε για την απόλυτη μεταστροφή από το άσπρο στο μαύρο. Λες και δεν πρόκειται για την ίδια Ζωζώ που αγκαλιάζονταν με τον Αλέξη, που φιλιόταν στο στόμα μαζί του, και που τον θεωρούσε ως το άφθαρτο μέλλον της πατρίδας! Που θα κυβερνούσε με επίκεντρο τον άνθρωπο και με γνώμονα την προκοπή του τόπου!



Σήμερα, ως αρχηγός του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας (Ρεύση Αηδίας το λένε κάποιοι ανόητοι) χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό μας ως …«προδότη και ξεφτίλα», διευκρινίζοντας πως «Λέω αυτό που πιστεύω. Η ειλικρίνεια δεν είναι βρισιά. Είναι υποκρισία να καλλωπίζεις λεκτικά πράξεις αποτρόπαιες και αποκρουστικές. Είναι προδότης αυτός που παραβιάζει τη λαϊκή εντολή και παραδίδει τη χώρα στα κοράκια για την καρέκλα του».
Ναι! Αυτά λέει σήμερα η Ζωζώ για το πρώην ίνδαλμά της… και βέβαια δεν τα λέει για τον ίδιο λόγο που τα λένε άλλοι, επειδή δηλαδή ο Αλέξης είναι ένας ημιμαθής πρώην κνίτης μαγκάκος, που οραματίζεται να μας κάνει Βενεζουέλα ή Σομαλία, αλλά τα λέει επειδή ακριβώς δεν μας έκανε Σομαλία, όπως ονειρεύονταν η ζουρλή πρώην πρόεδρος της Βουλής. Άρα μιλάμε για αμετανόητη… μιλάμε για επικίνδυνο πολιτικά άτομο, που όμως ακόμη, μετά από την αποδεδειγμένη τρέλα της, συνεχίζει να προσελκύει οπαδούς και εν δυνάμει ψηφοφόρους. Θα μου πείτε εδώ προσελκύει οπαδούς ο Αρτέμης, εσένα η ζουρλή σε χάλασε; 

Τι την πείραξε λοιπόν την Ζωζώ εκτός του ότι ο Αλέξης δεν μας πήγε το ’15 στη δραχμή; Όπως λέει: «Είναι ξεφτιλισμένος αυτός που έλεγε θα περάσει πάνω από το πτώμα μου όποιος πουλήσει την ΕΥΔΑΠ, τη ΔΕΗ, τον ΟΛΠ, τον ΟΛΘ, τα λιμάνια, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τις τράπεζες, τα αεροδρόμια, το Ελληνικό,  και σήμερα τα χαρίζει όλα αυτά και ό,τι άλλο έχει απομείνει. Διαφωνεί κάποιος σε αυτό; Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και προδότης και ξεφτιλισμένος. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Το ίδιο θα του έλεγα και κατά πρόσωπο».
Συμπληρώνοντας πως ξεκινάει ανένδοτο αγώνα εναντίον του προδότη, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο από το να ρίξουμε αυτό το καθεστώς. Αυτό δεν γίνεται με παραδοσιακές συνταγές και εκλογομαγειρέματα ούτε με την αγωνία της πολιτικής επιβίωσης». Τι εννοεί άραγε; Θα κάνει καμιά κατάληψη στο Μαξίμου σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα; Θα οργανώσει κανένα event στα Προπύλαια; Θα ανέβει στην Ακρόπολη να κάνει στριπ τιζ (μπρρρ…..) μαζί με την Ραχήλ; Τι εννοεί;
Τέλος πάντων, ότι και να λέει, όσα και να κάνει, η ουσία είναι ότι φεύγοντας από τον σύριζα η Ζωζώκα εξαφανίστηκε πολιτικά, όπως άλλωστε και οι έτεροι στιβαροί πυλώνες του, ο Δραχμαζάνης και σπινθηροβόλος Στρατούλης. Όπως αυτοί, έτσι και η «εθνική μας ανακρίτρια» βολοδέρνει δημοσκοπικά, και τρέχει από συλλαλητήριο σε συλλαλητήριο, μαζί με 5-6 εξίσου ζαβλακωμένους ιδεοληπτικούς αφισοκολλητές της, μπας και προσελκύσει κοινό. Το οποίο όμως κοινό, την πάτησε μια φορά και δημοσκοπικά τουλάχιστον δεν φαίνεται να την ξαναπατάει. Άσχετα αν η ίδια είναι αλλού, σε ένα δικό της σύμπαν, λέγοντας για τις δημοσκοπήσεις: «Δεν τις πίστεψα ποτέ. Είδαμε πώς δούλεψαν και στο δημοψήφισμα και μέχρι τα exit polls ακόμα, για να έρθει ήπια ο θρίαμβος και να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος. Ούτε κίνητρό μου είναι το να μπούμε απλώς στη Βουλή».
Αυτά λοιπόν για την Ζωζώκα, που έστω και αργά κατάλαβε τι πραγματικά εστί Αλέξης, και ας ελπίσουμε πως κάποιοι κοντινοί της άνθρωποι αποφασίσουν κάποτε να κάνουν το καλό, και καλέσουν τα παιδιά με τις άσπρες μπλούζες να την μαζέψουν… πριν βλάψει τον εαυτό της (και τον τόπο) ανεπανόρθωτα.

Strange Attractor

3 σχόλια:

  1. Μηπως τα παιδια με τις ασπρες μπλουζες θα επρεπε να μαζεψουν εσας με τις τοσες ανοησιες που αραδιαζεται ;;;Αλλα που να σας βρουν θα μου πειτε αφου ουτε το θαρος να πειτε οτι λετε επωνυμα δεν εχετε και χρησιμοποιειτε ψευδωνυμα...Τουλαχιστον η Ζωη εχει το θαρος οτι λεει να το λεει με την υπογραφη της κι οχι καμουφλαρισμενη...τωρα το ποιος ειναι πυροβολημενος ειναι αλλη ιστορια γιατι ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΟΣΗΡΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγη προσοχή στην ορθογραφία σας κύριε (επώνυμε) unknown, διότι αλλιώς δεν θα ξαναδημοσιεύσουμε τις σοφίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κάνει ο καπετάνιος;Δεν βλέπω να έχει ηρεμήσει καθόλου η "πλεύση...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή