19.4.17

«Σφαγή» πριν την ένωση στο Survivor…



Αγγελόπουλος, Χούτος, Κοκκινάκης και Λάουρα (επιτέλους) στην κρίση του κοινού - Απόντος Χανταμπάκη, σπάσανε οι γραμμές: Η Λάουρα ψήφισε Κοκκινάκη, αντί τον Ντάνο, που επέλεξαν οι φίλοι της και ο Μπο, μην τολμώντας να υποδείξει Ευρυδίκη, έστειλε στον τάκο τον κολλητό του, πρώην ποδοσφαιριστή - Επέστρεψε και ο Μάριος Πρίαμος.



Μία επική ήττα, από τους αλλοπρόσαλλους Μαχητές, στο αγώνισμα της ασυλίας, οδήγησε τους Διάσημους σε επικές γκάφες και στη διαδικασία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο του Survivor. Για την ακρίβεια μπλέχτηκαν τόσο, που αναγκάστηκαν να υποδείξουν συνολικά τέσσερις, αντί για τρεις, που θα μπορούσαν, υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ έσπασε και η «σκληρή» ομάδα, την οποία καθοδηγούσε μέχρι πρότινος ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος βρέθηκε εκτός παιχνιδιού από την περασμένη εβδομάδα - όπως και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, την αποχώρηση της οποίας είδαμε επίσης χθες...



Κορυφαία στιγμή του δράματος το αδυσώπητο δίλημμα που αντιμετώπισε ο Μπο, ο οποίος έχοντας κερδίσει την προσωπική ασυλία, ήταν αναγκασμένος να προτείνει την Ευρυδίκη ή τον Χούτο. Τελικά υπέδειξε τον πρώην ποδοσφαιριστή, καθώς δεν τόλμησε να επιλέξει την αθλητικογράφο.
Μαζί με τον Χούτο, είναι υποψήφιοι για αποχώρηση (θα ανακοινωθεί την Πέμπτη το αποτέλεσμα), ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα, που ισοψήφησαν στη μυστική ψηφοφορία, αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης, που προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε κερδίσει επίσης την προσωπική ασυλία.
Αν εξαιρέσει κανείς τον Αγγελόπουλο, που δείχνει εξαιρετική ανθεκτικότητα και δημοφιλία στις ψηφοφορίες του κοινού, τότε ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει πριν την ένωση των δύο ομάδων, θα είναι κάποιος ή κάποια από τους άλλους τρεις, ήτοι: Ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος είχε υπάρξει μία φορά υποψήφιος στις αρχές του Survivor (είχε αποχωρήσει τότε η Μαριάννα Καλλέργη), η Λάουρα Νάργες, που επιτέλους προτάθηκε έστω και τώρα, καθώς είναι απορίας άξιον πώς περνούσε ξώφαλτσα από τις σχετικές ψηφοφορίες, παρότι αγωνιστικά δεν υπάρχει, ενώ και στην παραλία της δεν διακρίνεται για το ζήλο στις δουλειές, και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος είναι μεν υποδεέστερος άλλων συμπαικτών του στα αθλήματα, αλλά τουλάχιστον στην παραλία των Διάσημων, τρώνε χάρη στις μαγειρικές του ικανότητες! Ο τελευταίος πάντως έδειξε και ο πιο άνετος από τους τρεις μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση, ενώ γενικά δεν έχει προκαλέσει το κοινό με τη συμπεριφορά του.
Δεν αποκλείεται πάντως, παρότι η υποψηφιότητα Χούτου προέκυψε από μη σκόπιμο «λάθος» της Λάουρας, τελικά η ξανθιά παρουσιάστρια να ευνοηθεί από αυτόν τον συνδυασμό υποψηφίων και να γλιτώσει την αποχώρηση για ένα απλό λόγο: να αποδειχθεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής, να είναι περισσότερο αντιπαθής από εκείνη! Διότι εάν η Λάουρα είχε αντιπάλους μόνο τον Κοκκινάκη και τον Αγγελόπουλο, θα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρούσε εκείνη - τώρα παίζεται ανάμεσα στην ίδια και τον Λάμπρο με πολλές πιθανότητες να φύγει ο τελευταίος. 




«Μύλος» με τις ψήφους
Το πώς κατάφεραν να είναι αντί για τρεις, τέσσερις οι υποψήφιοι για αποχώρηση από τους επτά συνολικά παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα των Διάσημων είναι απορίας άξιον. Και οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η Λάουρα εξέπληξε φίλους και συμπαίκτες, σπάζοντας τη γραμμή, που είχαν οι άλλοι της περιβόητης «παρέας των 5», που είχε συγκροτηθεί γύρω από τον Χανταμπάκη (και συμμετείχαν Ευρυδίκη, Μπο, Χούτος και η Νάργες βέβαια).
Οι εναπομείναντες τέσσερις της παρέας, μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη, ήλπιζαν ότι θα πήγαιναν «μπλοκ» στην ένωση, αλλά τους βγήκαν όλα ανάποδα. Και να βρεθούν προτεινόμενοι οι άλλοι τρεις, δηλαδή ο Αγγελόπουλος, ο Χρανιώτης και ο Κοκκινάκης. Φευ!
Η πρώτη «αναποδιά» ήρθε με την επιτυχία που είχε ο Χρανιώτης, κερδίζοντας το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Έτσι, αναγκαστικά θα ήταν προτεινόμενος και κάποιος από την «σκληρή» παρέα. Θα μπορούσαν να περιορίσουν τη… ζημιά, έχοντας έναν υποψήφιο, αφού την άλλη προσωπική ασυλία την κέρδισε ο Μπο, αλλά φρόντισε η Λάουρα να τα κάνει θάλασσα και να βρεθούν δύο της παρέας στην κρίση του κοινού (η ίδια και ο Χούτος). Η Λάουρα θα ήταν, όπως αποδείχθηκε έτσι κι αλλιώς υποψήφια, αλλά τουλάχιστον θα τη γλίτωνε ο Χούτος – και οι οπαδοί της παρέας των «4» θα κατηύθυναν τις θετικές τους ψήφους μόνο σε ένα ίνδαλμά τους και όχι να κινδυνεύουν τώρα να διασπαστούν προσπαθώντας να προφυλάξουν δύο.
Αλλού οι άλλοι, αλλού η Λάουρα  

Ενώ λοιπόν οι τρεις (Ευρυδίκη, Μπο και Χούτος) ψήφισαν, κατά τη μυστική ψηφοφορία, όπως το συνηθίζουν εδώ και καιρό συντονισμένα και επίμονα τον Αγγελόπουλο, η Λάουρα δεν έκανε το αυτονόητο, ώστε να βγει μόνο ένας από τη συγκεκριμένη διαδικασία, δηλαδή ο Ντάνος με την απόλυτη πλειοψηφία των 4 ψήφων. Προτίμησε, άγνωστο γιατί, να ψηφίσει τον Κοκκινάκη. Πιθανόν γιατί χωρίς τον Χανταμπάκη, δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν έγκαιρα και σωστά.
Αποτέλεσμα της επιλογής της αυτής, ήταν να βρεθεί να ισοψηφεί με τον Αγγελόπουλο, αφού την είχαν ψηφίσει στο μεταξύ ο Κοκκινάκης, ο Χρανιώτης και βέβαια ο Αγγελόπουλος, που τη θεωρούν αδύνατο κρίκο, κυρίως για αγωνιστικούς λόγους. Η ισοψηφία οδήγησε και τον Αγγελόπουλο και τη Λάουρα στην κρίση του κοινού και στη συνέχεια έπρεπε να υποδειχθούν κι άλλοι δύο υποψήφιοι από τους Χρανιώτη και Μπο που είχαν κερδίσει την προσωπική ασυλία.
Η Λάουρα θα ήταν υποψήφια ακόμη κι αν δεν είχε υποδεχθεί από την μυστική ψηφοφορία, αφού ο Χρανιώτης την είχε «σημαδέψει» ήδη (την ψήφισε και στη μυστική διαδικασία). Από τη στιγμή όμως που ήταν ήδη υποψήφια, ο Χρανιώτης υπέδειξε τον Κοκκινάκη, αποφεύγοντας να επιλέξει κάποιον από την άλλη παρέα (Ευρυδίκη ή Χούτο δηλαδή). Ο κλήρος αυτός έπεσε στον Μπο, ο οποίος εάν επέλεγε πριν τον Χρανιώτη θα «έδινε» κι αυτός τον Κοκκινάκη προφανώς – ο πρώην πολίστας ήταν δεδομένος κι αυτός για υποψηφιότητα, με βάση τους συσχετισμούς και τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν.
Ο Μπο προτίμησε να αφήσει στο απυρόβλητο την Ευρυδίκη και να δώσει τον Χούτο, ο οποίος πληρώνει ουσιαστικά την απρονοησία της Λάουρας να ψηφίσει Κοκκινάκη και όχι Αγγελόπουλο στην μυστική ψηφοφορία.
Επέστρεψε ο Μάριος, με 13 η νέα ομάδα
Η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση των δύο ομάδων, όσων δηλαδή έχουν απομείνει από τους Διάσημους και τους Μαχητές, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.
Στην ένωση σε μία ομάδα (θα γίνει με μεγάλο πάρτι την Κυριακή, με γκεστ σταρ τον Σάκη Ρουβά) θα μετέχουν τελικά 13 παίκτες. Πέραν δηλαδή των δώδεκα που θα απομείνουν μετά την ψηφοφορία, θα είναι και ο Μάριος Πρίαμος που επέστρεψε στο χθεσινό επεισόδιο στο παιχνίδι, παρότι δεν φαίνεται έτοιμος ακόμη για να αγωνιστεί. Έτσι, στους «13» θα είναι έξι από τους Μαχητές (Αναγνωστόπουλος, Βασάλος, Τσανγκ, Ελισάβετ, Σάρα και Μάριος Πρίαμος), έξι από τους Διάσημους (μόνοι σίγουροι, Μπο, Ευρυδίκη και Χρανιώτης) και ένας, που πέρασε και από τις δύο ομάδες , ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου