2.10.17

Αν δεν ταίριαζαν δεν θα συμπεθέριαζαν…



Πολλή κουβέντα γίνεται τα τελευταία χρόνια για το πώς ο κομμουνιστής Αλέξης συνήψε μια «ανίερη συμμαχία» με τον εθνικόφρονα «μπατριωταρά» Μπάνο. Στην κουβέντα μπήκαν δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές, πανελίστες, ακόμη και ψυχίατροι… ο καθένας προσπαθώντας να δώσει μια λογική εξήγηση σε αυτό το (εκ πρώτης όψεως) παράλογο παντρολόγημα.



Ήρθε όμως τελικά η ώρα της πολιτικής επιστήμης να ερμηνεύσει το εν λόγω φαινόμενο, που έχει προβληματίσει κόσμο και κοσμάκη. Το πώς δηλαδή είναι δυνατόν οι πούροι αριστεροί, οι λικβινταριστές, οι αρχειομαρξιστές, οι Μαοϊκοί, η κυρά Τασία, ο Πάντζας, οι διάφορες συνιστώσες, και γενικά όλοι εκείνοι οι «προοδευτικοί» που συναποτελούν τον  σύριζα να συνεργάζονται με τους πσαικαζμένους ακροδεξιούς του συγκαμένου, και να μην διαμαρτύρεται κανείς. Αρκεί μόνο η απλουστευτική εξήγηση ότι όλα γίνονται για την καρέκλα; Αρκεί μήπως ο ισοπεδωτικός αφορισμός «έλα μωρέ, όλοι το  ίδιο είναι»; Ή παίζει κάτι άλλο;


Ναι, παίζει κάτι άλλο, κι αυτό το άλλο είναι που θα διερευνήσουμε παρακάτω. Διότι αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, τότε ρίχνεται επιτέλους φως στο μυστήριο προξενιό Σύριζα-ΑνΕλ, και έχει να κάνει με έναν «τριτοκλασάτο» παλιό τροτσκιστή της Αργεντινής, τον Χομέρο Ρομούλο Κριστάλλι Φρασνέλλι,γνωστό και ως Ποσάδα (δείτε εδώ ), ο οποίος πίστευε ότι ο πραγματικός κομμουνισμός θα επικρατήσει μόνο όταν το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα τεθεί υπό τον έλεγχο… εξωγήινων! 
Και σαν να μην έφτανε αυτό, πίστευε επίσης ότι χρέος των απανταχού κομμουνιστών ήταν η πρόκληση μιας πυρηνικής σύγκρουσης, αφού κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τον ξεσηκωμό της εργατικής τάξης παγκοσμίως, οδηγώντας έτσι στην επανάσταση και το σοσιαλισμό.
Μπορεί τα παραπάνω να ακούγονται περίεργα στα αυτιά ενός αμύητου, όμως οι έχοντες εντρυφήσει στην ιστορία του κομμουνισμού γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί τροτσκισμός, ο οποίος σαν τάση είχε και συνεχίζει να έχει ουκ ολίγους οπαδούς,  ειδικά στη χώρα μας. Να μη ξεχνάμε τον Έλληνα παγκοσμίως διάσημο τροτσκιστή, τον Μιχάλη Ράπτη, γνωστό και ως Πάμπλο, και επίσης να μη ξεχνάμε και την ΕΟ 17Ν, που όπως αποδείχθηκε τελικά αποτελούνταν από φανατικούς τροτσκιστές. Όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Πάντζα, που μπορεί να παριστάνει τον βραδύνοα, αλλά μάλλον κατά βάθος είναι κι αυτός δαιμόνιος τροτσκιστής, και μάλιστα διαβασμένος.



Ανάμεσα λοιπόν στα διάφορα όπλα του τροτσκισμού είναι και ο λεγόμενος «εισοδισμός». «Εισοδισμός» λέγεται η μέθοδος με την οποία κάποιος ή κάποιοι, με προσχηματικό τρόπο διεισδύουν σε μια εχθρική ή γενικότερα αντίπαλη παράταξη και αλλοιώνουν ή αχρήστευαν εκ των ένδον, το κέντρο αυτό των αποφάσεων ή της αντίπαλης δύναμης. Ο εισοδιστής για να εξασφαλίσει το δικαίωμα της διείσδυσης πρέπει να είναι ολοκληρωμένος τεχνίτης της παραπλάνησης. Πρέπει να μπορεί να μεταμφιεστεί σε σωτήρα, ευεργέτη, υπάκουο δούλο, ή ακραίο υπερασπιστή των συμφερόντων των αντιπάλων του, μέχρι να εισέλθει, να εδραιωθεί μέσα στο αντίπαλο στρατόπεδο, και ανακαλύπτοντας την αχίλλειο πτέρνα των αντίπαλων του, να δράση πλέον ύπουλα και ανατρεπτικά από θέση ισχύος*.
Τι σχέση έχουν τα παραπάνω με τον Αλέξη, τον επονομαζόμενο  και Τσε Παπάρα,  και τον «κουμπάρο» του στο Μαξίμου, τον «ακομβίωτο στρατάρχη»; Γνώμη μας είναι πως ο Αλέξης είναι εισοδιστής.
Πόθεν προκύπτει κάτι τέτοιο; Κατ αρχήν ο Αλέξης χρόνια τώρα προσπαθεί να μοιάσει και να αντιγράψει τον Ανδρέα. Μάλιστα στο εφηβικό του δωμάτιο δεν είχε πόστερ του Τσε, ή του Ρουβά, αλλά του… Ανδρέα (υπάρχουν φωτογραφίες).Πως ξεκίνησε και τι ήταν ο Ανδρέας; Μα… τροτσκιστής! Και φίλος καρδιακός στα χρόνια του ΠΑΚ με τον «μια ζωή επαναστάτη» σούπερ τροτσκιστή Πάμπλο! Άρα; Μήπως και ο Αλέξης είναι κατά βάθος τροτσκιστής, και όχι μόνο αυτό, αλλά και ποσαδιστής; Εκεί είναι το κλειδί των αλλαξοκωλιών με τον Μπάνο.


Μήπως ο στραβοστομιασμένος μας ηγέτης πράγματι πιστεύει ότι η επικράτηση του δικού του τροτσκισμού, του λεγόμενου «τσιπρισμού» θα πετύχει μόνο όταν μας αναλάβουν οι εξωγήινοι; Εξ ου και η σπουδή του (μαζί με τον Παππά) να οργανώσουν ελληνική διαστημική υπηρεσία, κλπ; Βαδίζοντας στα χνάρια του πρώην βουλευτή των ΑνΕλ κ. Καπερνάρου, που ήθελε και αυτός να κατασκευαστεί διαστημικός σταθμός στους Γαργαλιάνους, και να οργανώνουμε διαστημικά ταξίδια Ελλάδα-Κρόνος κλπ; Το θυμάστε; ( εδώ )     

Μήπως ο Καπερνάρος επηρέασε ή και μύησε τον αρχηγό του Μπάνο (ο οποίος ήδη πίστευε σε ψεκασμούς και επίπεδη γη και άλλα τέτοια) ότι η μόνη λύση για την ανθρωπότητα είναι ο ποσαδισμός; Μήπως δηλαδή και ο συγκαμένος είναι ένας εισοδιστής ποσαδιστής; Ένας γιαλαντζί τροτσκιστής; Ελπίζοντας και αυτός σε ένα πυρηνικό πόλεμο για να ολοκληρωθεί το όραμά του;
Μήπως γι αυτό έχει τέτοιο νταλκά με το υπουργείο Άμυνας, και κάθε τόσο οργανώνει μυστικά ταξίδια (δήθεν για να παίξει πόκα σε καζίνο) σε πυρηνικές χώρες; Και τώρα που το σκέφτομαι, μήπως γι αυτό είχε στείλει ο Αλέξης τον μπουνταλά ξάδελφό του στο Ιράν πριν από δυο χρόνια; Τι έχει το Ιράν; Μα … πυρηνικές φιλοδοξίες!
Όλα τα παραπάνω ίσως να ακούγονται παράλογα, αλλά αν κάτσει κάποιος να ενώσει τις τελείες, τότε το παζλ παίρνει σχήμα. Τότε εξηγείται το φλερτ, για κάποιους έρωτας, μεταξύ Αλέξη και Μπάνου. Ο οποίος Αλέξης μπορεί να επικαλείται κάθε τόσο τον Αλτουζέρ, και να μιμείται τον Μακιαβέλλι, αλλά κατά βάθος είναι ανδρεϊκός, και άρα τροτσκιστής, και πολύ πιθανόν ποσαδιστής. Με τον φίλο του Μπάνο δηλωμένο από καιρό οπαδό της θεωρίας των ψεκασμών, να είναι διπλός πράκτορας - εισοδιστής, τριπλάροντας και τον Αλέξη, και να το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα, να έχει μυηθεί δηλαδή στον ποσαδισμό, και ελπίζοντας πως αν μπορέσει να προκαλέσει ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα, έστω στην βαλκανική γειτονιά μας, τότε θα καταστραφεί το σάπιο αστικό κράτος, και ο επίγειος (εθνικο)σοσιαλιστικός παράδεισος θα λάμψει με τον ίδιο ως ηγέτη του, τον Αλέξη ως τσιράκι του, και με την πλήρη στήριξη των εξωγήινων καμενικών…  λέτε;
Food for thought.

Strange Attractor


   *δείτε  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου