5.2.18

Συγνώμη κύριε Μίκη…


Κύριε Μίκη, όλα σας τα χρόνια ήσασταν Αριστερός, με αυτό πορευτήκατε, για αυτό παλέψατε. Αυτό λέγατε αυτό γνωρίζαμε όλοι. Μέχρι προχθές ο Αλέκσης σας φιλούσε το χέρι ήθελε την ευχή σας (και μαζί και του κου Γλέζου). Οσοι δεν είναι αριστεροί, θαύμαζαν το μουσικό ταλέντο σας και ας διαφωνούσαν πολιτικά μαζί σας.




Κάνατε γνωστή την Αριστερά της Ελλάδας με τα τραγούδια σας (ή εκ των υστέρων η Αριστερά καπηλεύτηκε αυτά τα τραγούδια για να γίνει γνωστή...). Χθες σας άκουσα και σας άκουσα με προσοχή. Άκουσα τα λόγια σας, τα δικά σας λόγια.
Άκουσα έναν Ελληνα να θυμάται τον Κολοκοτρώνη…



Άκουσα έναν Ελληνα να μιλά για "αγάπη και θυσία για το Έθνος" όπως το διδάχθηκε. Και με αυτή σας την φράση κατάλαβε καθένας ότι "οι αριστεροί σας σύντροφοι δεν έχουν αγάπη για το Έθνος και καμιά διάθεση για θυσία".
Σας άκουσα να μιλάτε για το πόσο μάχεστε το φασισμό  σε όλες του τις μορφές και προπάντων στην πιο πονηρή απατηλή και επικίνδυνη μορφή του "την αριστερίστικη".  Η μεγαλύτερη αλήθεια που ακούστηκε από στόμα Ελληνα είναι αυτή. Αν την έλεγε Δεξιός θα ήταν φασίστας, αν την έλεγε κεντρώος θα κατηγορούνταν ως επικίνδυνος. Από το δικό σας στόμα ήταν απλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Σήμερα οι Αριστεροί σας σύντροφοι, που μέχρι χθες σας εκθείαζαν και σας θεωρούσαν ίνδαλμά τους, βγήκαν να σας σούρουν τα εξ' αμάξης για όσα τους είπατε. Βλέπετε ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…
Και φυσικά το έκαναν αυτό γιατί όσα τους σούρατε  είναι αλήθειες, αλήθειες πικρές. Σήμερα δεν είστε "καλός" αφού δεν τους στηρίξατε, σήμερα "δεν συμφωνούν με τον λόγο σας", σήμερα αυτοί οι σύντροφοί σας  αποκαλούν "άθλια" την ομιλία σας.
'Οπως δεν χρειάζονται τον Γλέζο, δεν χρειάζονται πλέον και εσάς....
Συγνώμη κε Μίκη για όσα σας "σούρνουν' οι συντροφοί σας. Αυτοί δεν σας εκτίμησαν ποτέ, απλά σας εκμεταλλεύτηκαν και μόλις τους είπατε αλήθειες, άρχισαν να σας χτυπούν. Ανέντιμα...
Συγνώμη για αυτά τα χτυπήματα εναντίον σας.
Σας ζητώ συγνώμη εγώ ένας απλός πολίτης, γιατί οι "σύντροφοί σας" δεν φτάνουν μέχρι εκεί..
Αυτοί δεν σας χρειάζονται πλέον, αλλά σας χρειάζονται οι απλοί πολίτες του τόπου...

Μπιάνκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου