6.2.18

Χούντα είναι, θα περάσει!


«Στριμωχτήκαμε! Γρήγορα σκάνδαλο. Novartis γρήγορα! Μα ισχύει; Έχει διερευνηθεί; Στα μέζεά μας που λέει και μια ψυχή. Ναι αλλά πώς θα γίνει; Θα κατηγορήσουμε πρόσωπα χωρίς αποδείξεις, χωρίς στοιχεία χωρίς τίποτα; Μα έχουμε τους προστατευμένους μάρτυρες. Πόσο τους πήραμε; Ε κάμποσο.




Θα μιλήσουν; Όχι βέβαια. Αυτό τους έλειπε. Κι αν δεν μας βγει πάλι; Ε καλά κάτι θα σηκώσουμε τότε ξανά. Τώρα να κάνουμε τη δουλειά μας μη φανεί ότι παγώνουμε το Σκοπιανό. Μέχρι τότε θα τα βρούμε»…


Το προηγηθέν είναι προϊόν φαντασίας και δεν προέρχεται από έρευνα, αλλά δεν φαίνεται και να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Εις έτι μία φορά η λαοπρόβλητος κυβέρνησις προωθεί καινούργιο αφήγημα καθώς η προσέλευση στο Σύνταγμα, προφανώς και ήταν πολύ παραπάνω από 140.000. Χωρίς κανένα πόρισμα, κανένα ρεαλιστικό στοιχείο, με μάρτυρες τάχα προστατευόμενους, εκτοξεύεται μια νέα χειροβομβίδα κρότου λάμψης, για να μας θυμίσει τάχα πόσο αμαρτωλό είναι το παρελθόν πριν έλθει ο καθαγιασμός και ο εξαγνισμός της ελληνικής βουλής και της πολιτικής σκηνής ευρύτερα, από τους ηγιασμένους αριστεροακροδεξιούς που κυβερνούν σήμερα.
Η γύμνια και η δικτατορική τους φύση φαίνεται από το γεγονός ότι σήμερα, ήλθε μια νέα αποκάλυψη στο φως, στην εξεταστική της Βουλής για σκάνδαλα στην υγεία. Σήμερα κατέθετε στην επιτροπή ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη. Ευρισκόμενος στη θέση του μάρτυρος ο Άδωνις Γεωργιάδης απεκάλυψε πως το ηχητικό τάχα ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Παύλος Πολάκης και με το οποίο απεκάλυπτε ανάμειξη του αντιπροέδρου σε ρουσφέτια, είναι προϊόν πλαστογραφίας(!) και κατηγόρησε τον νυν αναπληρωτή υπουργό ως υπεύθυνο, μαζί με εργαζόμενο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Το πόρισμα που αποκαλύπτει το πλαστό ηχητικό, φέρει σφραγίδα και υπογραφή της διεύθυνσης εγκληματολογικού της ΕΛΑΣ. Την ώρα που ο αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνει μια τέτοια αποκάλυψη, τα μίντια παίζουν ως πρώτο θέμα τους το "Novartis_gate" για το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί και εξακριβωθεί ακόμα τίποτα! Γιατί; Επειδή προφανώς είναι ευρισκόμενα σε καθεστώς φόβου για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αλλά πού θα πάει; Χούντα είναι, θα περάσει!

Χρήστος Μυτιληνιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου