21.6.18

Αυτούς θέλαμε, αυτοί μας κυβερνούν…


Όταν ήταν στο 3% ήταν όλο μαγκιά. Ολημερίς ξημεροβραδιαζόντουσαν στις πλατείες, στα πεζοδρόμια, και στα τηλεοπτικά πάνελ, έχοντας ως «επάγγελμα» το να καταγγέλλουν, να λοιδορούν, να βρίζουν, να φτύνουν, και να απειλούν τους όποιους κυβερνώντες, οι οποίοι όλοι ανεξαιρέτως ήταν τσιράκια και ενεργούμενα των ξένων συμφερόντων, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και μοιράζοντας άχυρο στον ζαλισμένο λαό.
Άρνηση για την άρνηση, και καταγγελία των πάντων. 




Αυτοί ήταν οι συριζαίοι, οι άδολοι αγωνιστές, που αν ποτέ κυβερνούσαν θα μας δίδασκαν δημοκρατία, ήθος,  και αξιοπρέπεια. Εξάλλου, όπως αποδείχθηκε ήξεραν πολύ καλά τι κάνουν. Όποιος ήταν τρόφιμος των «λαοδικείων» του Μάκη, του πολυπράγμονα Αυτιά, ή όποιος έστηνε μια πρόχειρη «επανάσταση» σε κάποια πλατεία, κατέληξε βουλευτής ή ακόμη και υπουργός. Τυχαίο;
Ο Ρωμανιάς, μου λένε, κοιμόνταν σε τροχόσπιτο στο πάρκινγκ του ΣΚΑΙ, για να είναι φρέσκος κάθε πρωί χαράματα να ξεδιπλώσει στον Αυτιά το όραμά του για πλέρια δημοκρατία και για αυξήσεις των συντάξεων.
Και μετά ήρθαν τα πάνω κάτω, κι από δω παν κι άλλοι…



Η Πρώτη Φορά Αριστερά αποδείχθηκε χολέρα, με τα στελέχη της, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, να αποδεικνύουν καθημερινά το πόσο άχρηστοι είναι, και το χειρότερο; Το πόσο δέσμιοι της καρέκλας και των προνομίων της…
Θλιβερά ανεπαρκή ανθρωπάκια, που θα άλλαζαν τον κόσμο, αλλά το μόνο που άλλαξαν είναι η φορολογική τους κλίμακα (προς τα πάνω), και οσονούπω και ο χάρτης της Ελλάδας (προς τα κάτω).
Σήμερα λοιπόν, όλοι αυτοί που μοίραζαν κατάρες και κρεμάλες, βιδωμένοι στις καρέκλες τους καταγγέλλουν τις αυθόρμητες αντιδράσεις του λαού, στο όνομα του οποίου κάποτε έπιναν νερό, ότι δήθεν προέρχονται από νεοταξίτες, πράκτορες, χουντικούς, χιτλερικούς, σουμπερίτες, και κυρίως από… νεοδημοκράτες του «Κούλη»…
Το γεγονός ότι το Μαξίμου είναι εδώ και καιρό πακτωμένο από κλούβες των ΜΑΤ, και όπου να ‘ναι θα τοποθετηθούν και συστοιχίες πυραύλων για να κρατήσουν έξω τον λαό που λέγαμε, τα λέει όλα.
Με τον Αλέξη ως άλλο Λουδοβίκο να δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς ότι «ισχύς μου η αγάπη των ΜΑΤ», που παρεμπιπτόντως θα τα καταργούσαν, να τα λέμε όλα.
Εκτός λοιπόν από ένα τσιμενταρισμένο 15%-18% περίπου, αποτελούμενο από βολεμένους και διορισμένους μετακλητούς (βλ. το σόι της Δούρου, και τους γκόμενους της Σβίγκου), πρώην τριτοκλασάτους «φρικτούς μικρομεσαίους» του ΠΑΣΟΚ, συν όλους τους ψυχασθενείς, κακοποιούς, πολιτογραφημένους Μαροκινούς, κλπ. κλπ. ο υπόλοιπος λαός κατάλαβε πολύ καλά τι εστί η αριστερά του Σύριζα, και άρχισε να τους λούζει δεόντως.
Με τους συριζαίους να δηλώνουν (οφ κάμερα) πως μετά από τα μνημόνια που έφεραν, με τον λαό να μην αντιδρά, νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο και με τα εθνικά ζητήματα. Έπεσαν όμως έξω.
Για να μην αναφερθώ στους πσαικαζμένους ανθέλληνες, που κι εκείνοι αν δεν είναι πανέτοιμοι να πουλήσουν ακόμη και την Ακρόπολη, μη τυχόν και χάσουν τη μασαμπούκα.
Στη δική τους την περίπτωση, η κωλοτούμπα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή και από εκείνη των ούτως ή άλλως «απάτριδων» και «διεθνιστών» συριζαίων, αφού έκαναν ότι έκαναν, έφτασαν εδώ που έφτασαν, πουλώντας  ανέξοδη κριτική στους σαμαροβενιζέλους και κυρίως «πατριωτισμό» (από τα Λίντλ).
Διότι άντε καλά ψήφισαν τα μνημόνια που υπόσχονταν να σκίσουν, και μάλιστα στα τέσσερα (θυμάστε τον συγκαμένο από βήματος βουλής να ουρλιάζει στα τέσσερα εσείς… στα τέσσερα;), αλλά να ξεπουλήσουν και την Μακεδονία; Οι σούπερ αυτοί «αιλυναράδες»; Με αρχηγό τον Μπάνο, που κοιμάται μου λένε, τυλιγμένος με την ελληνική σημαία; Έναν πραγματικό Αίλυνα ε κεφαλαίο το Α;
Είναι δυνατόν; Και όμως…
Και τι λένε τώρα όλοι αυτοί οι πρωτεργάτες της «δημόσιας ανυπακοής», και οι οραματιστές της κρεμάλας, που ονειρεύονταν άμεση και θεσμική εφαρμογή του νόμου του Λιντς, μόλις έσφιξε το αυγό και νιώσανε και οι ίδιοι την οργή και την αγανάκτηση του λαού;
Χιτλερικοί προβοκάτορες, κατάδικοι, συνεργάτες των ναζί, μπλα μπλα, και βεβαίως  … νεοδημοκράτες του «Κούλη». Η ίδια κασέτα δηλαδή με εκείνη των συριζαίων συντρόφων τους.
Ακροαριστερά και εθνικιστική (λέμε τώρα) ακροδεξιά, συμπορευόμενες στη μάσα… με κοινή γραμμή.

2011 Όλοι πλην Καζάκη γίνανε υπουργοί...


Και όχι μόνο τους έπιασε τους πσαικαζμένους ξαφνικά η νηφαλιότητα, και καταδικάζουν τις αντιδράσεις του λαού, που «δεν ωφελούν τον τόπο… μπλα μπλα), αλλά παράλληλα άρχισαν ξανά μανά τα ίδια, να καταγγέλλουν δηλαδή απόπειρες χρηματισμού των βουλευτών τους για να αποσκιρτήσουν!!!!! Όπως τότε με τον Χαϊκάλη… χα χα χα.
Ξεχνώντας πως ήδη οι περισσότεροι εγκαταλείπουν το σάπιο καράβι, όπως ακριβώς και τα ποντίκια, λίγο πριν βουλιάξει, ελπίζοντας ότι θα τους δεχτεί στους κόλπους της η ΝΔ, την οποία συκοφαντούσαν και καθύβριζαν τα τελευταία δέκα χρόνια.
Εκτός βέβαια και αν έχω χάσει επεισόδια, και όντως η ΝΔ μέσα στη δίψα της για καταρτισμένα πολιτικά στελέχη, που πολιτεύονται με επίκεντρο το καλό της πατρίδας, όντως μοιράζει τσέκια για να τους εντάξει στα ψηφοδέλτιά της. Τόσα και τόσα έχουμε δει… Βέβαια, αν το δω κι αυτό… προσωπικά θα ψηφίσω Κατσανέβα… μπορεί και Γλέτσο. Από τις Κουντουράδες και τους Καμένους καλύτεροι είναι. Εξάλλου ένα στα δέκα να κάνουν απ’ όσα λένε…
Τέλος, να κλείσω το παραλήρημά μου με μια μικρή αναφορά στους άντρακλες χρυσαυγίτες. Αυτούς που είχε κλείσε μέσα ο ακροδεξιός Σαμαράς αλλά τους έβγαλε έξω ο αριστερός Αλέξης. Και οι οποίοι είναι όλοι τους μέσα στη τρελή μαγκιά, όσο είναι μπούγιο, ή όσο απολαμβάνουν ασυλίες, κλπ.
Μόλις όμως τους τσακώσουν, γίνονται άκακα αρνάκια, που άλλα λέγανε και άλλα εννοούσαν.
Θυμόσαστε τον Μπούκουρα, που περηφανεύονταν μεταξύ άλλων ότι οδηγεί χωρίς δίπλωμα διότι είναι μάγκας; Τελικά, όταν του πέρασαν τα βραχιολάκια, όχι μόνο αποκήρυξε την Χ.Α., αλλά δήλωσε και φανατικός αναμπάμ μπαμπαντάμ πασόκος…
Όπως και ο σύγχρονος «γιος της καλόγριας», που δεν εννοούσε αυτά που είπε στη βουλή, αλλά «ήταν λεκτικά ατοπήματα… μπλα μπλα».
Όσο για το «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες»… δεν εννοούσε αυτό που καταλάβαμε όλοι, αλλά εννοούσε «τα μυαλά σας και την προσοχή σας να τα εστιάσετε για το καλό της Πατρίδας εκεί στις Πρέσπες που θα πάτε»…  όπως είπε χωρίς να κοκκινίζει ο συνήγορός του. Και άλλα φαιδρά παρόμοια.
Εν ολίγοις, οι συριζαίοι συγκρούστηκαν για μια ακόμη φορά με την πραγματικότητα και έχασαν. Άλλο οικονομική ανέχεια και άλλο εθνική προδοσία.
Οι Ανελίτες απέδειξαν περίλαμπρα αυτό που πάντα ήταν: Καιροσκόποι, δημαγωγοί, και φιδέμποροι φθηνού πατριωτισμού, όντας καρεκλοκένταυροι και ανθρωπάκια.
Και τέλος οι χρυσαυγίτες, που έχουν λουφάξει όλα αυτά τα χρόνια που οι συριζαίοι αποδομούν τη χώρα και αλλάζουν τη δημογραφία της πατρίδας μας, αποδεικνύονται και αυτοί κάτι ημιμαθή «μπαρμπαδάκια», που ξέρουν να απειλούν και να εκφοβίζουν, και που όταν είναι πολλοί εναντίον λίγων είναι φουλ στη μαγκιά, όταν όμως βρεθούν ενώπιος ενωπίω με τον ανακριτή, γίνονται … Μπάρμπι.
Εν πάση περιπτώσει, αυτούς θέλαμε… αυτοί μας κυβερνούν.
Ας προσέχαμε…

Strange Attractor

ΥΓ- Τι είπε ο πάλι ο Μάρδας; Αυτός που έβλεπε επενδυτές με σωσίβια; Ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις, αλλά μόνο μέρος τους! Λογικό, διότι αν κόβονταν ολόκληρες τότε δεν θα υπήρχαν συντάξεις. Προτείνετέ τον για Νόμπελ Οικονομίας… αδικείται στο Εξωτερικών.
Αμ ο άλλος; Ο «φιλάνθρωπος» Μουζάλας; Ο άνθρωπος που έβλεπε τις βάρκες να περνούν; Γνωστός για τα διάφορα «κάμπινγκ Μουζάλα» που είχε στήσει ανά την επικράτεια;
Είπε λοιπόν, με πλέρια σοβαρότητα, ότι «το πρόβλημα της αθρόας (λαθρο)μετανάστευσης θα λυθεί μόνο όταν σταματήσουν οι πόλεμοι»!!!!!
Πως και δεν το σκέφτηκαν αυτό τόσα χρόνια όλοι εκείνοι οι μεγαλόσχημοι του ΟΗΕ;
Βέβαια, το ότι δεν έχει πόλεμο το Πακιστάν, ή η Αλγερία, ούτε καν το Μπαγκλαντές, αυτό δεν το πήρε χαμπάρι ακόμη ο Μουζάλας. Δεν πειράζει, μικρός είναι ακόμη, που θα πάει; Θα ψηθεί  κι αυτός…

1 σχόλιο:

  1. Ερωτηση:Τι βαζεις εφαρμογη για σχολια αφου τα σβηνεις;
    Απαντηση:Δε σε ενδιαφερει η ουτως η αλλως ανυπαρκτη επισκεψιμοτητα αφου τα παιρνεις απο τη Νουδουλα.Αυτοι τις offshore κι εσυ τα αποφαγια κακομοιρο τρολακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή