24.6.18

Το ομορφότερο πλάσμα στον κόσμο…


Έγιναν πάλι φέτος, για 30η φορά,  τα καθιερωμένα ετήσια καλλιστεία για τον πιο άσχημο σκύλο του κόσμου, και νικητής αυτή τη φορά αναδείχθηκε ένα αγγλικό μπουλντόγκ ονόματι Zsa Zsa.



Τα καλλιστεία έγιναν χθες Σάββατο στην πόλη Πεταλούμα της Καλιφόρνιας, και η 9χρονη πανάσχημη Zsa Zsa ανακηρύχθηκε επίσημα ως το πλέον κακάσχημο σκυλί του πλανήτη, με τον επικεφαλής των κριτών να αναρωτιέται αν «η γλώσσα της είναι αληθινή»…


Η Zsa Zsa ανήκει στην Megan Brainard, ζει στην Μινεσότα, και εξαιτίας της ασχήμιας της κέρδισε $1.500, και ένα συμβόλαιο για διαφημιστικές φωτογραφήσεις.
Όπως λέει η περήφανη αφεντικίνα της, «για μένα είναι το πιο όμορφο πλάσμα του πλανήτη, και η γλώσσα της είναι αιθέρια»… παράλληλα ανέφερε πως η «κουκλίτσα» της πέρδεται συνεχώς, καθ όλο το 24ωρο, και όταν κοιμούνται αγκαλιά η ίδια φοράει ειδική αντιασφυξιογόνα μάσκα!
Παρ’ όλα αυτά η κούκλα από την χιονισμένη Μινεσότα κέρδισε τον τίτλο της δικαίως, σε έναν διαγωνισμό ασχήμιας όπου κάθε χρόνο διαγωνίζονται δεκάδες κόπροι αλλά και σκυλιά ράτσας απ όλο τον κόσμο, με κοινό χαρακτηριστικό τους την άθλια εμφάνιση, αφού κάποια είναι αλλήθωρα, κάποια δεν έχουν τρίχες ή ακόμη και … δέρμα, ενώ άλλα έχουν υπερφυσικές γλώσσες και γουρλωτά μάτια …
Την ασχήμια τους κρίνουν ειδικοί, οι οποίοι όπως δηλώνουν «είναι τόση η ασχήμια που βλέπουμε που η τελική επιλογή είναι πάντα δύσκολη».



Φέτος μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ένα ακόμη μπουλντόγκ με ιδιαίτερα πολλές ζάρες (ονόματι κυρά Τασία), ένα κακάσχημο πεκινουά απ την Γαλλία, κι ένα σκυλάκι διασταύρωση μεταξύ  Chinese Crested και Dachshund, που κοντραρίστηκαν στα ίσα με την σκυλίτσα από την Μινεσότα.
Νικήτρια όμως όλων η Zsa Zsa, η οποία πήρε τον τίτλο από την περσινή θριαμβεύτρια, την Μάρθα, ένα Ναπολιτάνικο Μαστίφ με ιδιαίτερα στραβοχυμένη φάτσα, και εξίσου κλανιάρα!
Άξια…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου