13.1.19

Όλα σικέ και στημένα…


Μια εβδομάδα πριν συμπληρωθούν τέσσερα χρόνια από την συγκρότηση της κυβέρνησης –οπερέτα ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αυτή ολοκληρώνεται με μια κακόγουστα σκηνοθετημένη παράσταση όπου οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος χώρισαν… χωρίς ουσιαστικά να χωρίσουν. 
Σαν τα ζευγάρια που το κάνουν για φορολογικούς λόγους!





Ο Καμμένος, αφού πρώτα πήγε και κοινώνησε, πήρε τ’ άρματα και ξεκίνησε για τον αγώνα της προσωπικής του επιβίωσης. Έχοντας, όμως, και τον σκύλο χορτάτο και την πίττα ολάκερη…



Ποιο ήταν το πιο τραγελαφικό που μας είπε ο Πάνος Καμμένος;  
Δεν μπορώ να μη θυσιάσω την καρέκλα για τη Μακεδονία!!! 
Φράση από εκείνες τις ταινίες του Τζέιμς Πάρις (στα χρόνια της χούντας) βγαλμένη από το στόμα του Κώστα Πρέκα…
Επί της ουσίας… 
Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει –και με ψήφους των βουλευτών του κόμματός του- με το στυλό που ο ίδιος έδωσε πέρυσι στους Τσίπρα και Κοτζιά.
Ο δε Καμμένος μας είπε με εντυπωσιακή σιγουριά(και μάλιστα δις) ότι θα υπερψηφίζει στη συνέχεια νομοσχέδια της κυβέρνησης!!!! 
Προφανώς, στη συνάντησή του με τον Τσίπρα, είδαν ότι τα κουκιά στην ψήφο εμπιστοσύνης βγαίνουν κι η κυβέρνηση δεν θα πέσει. 
Κι έτσι έγινε η…. ηρωική έξοδος για το θεαθήναι. 
Έτσι προέκυψε η εθνική υπερηφάνεια του. 
Για να βραχυκυκλώσει όσους ακόμη νεοέλληνες τρέφονται με σανό.
Τώρα ο Πάνος Καμμένος θα συνεχίσει να αυτοεξευτελίζεται δίνοντας μάχες στα μακεδονικά πεδία. Με μείγμα ψευτοπατριωτισμού, καταγγελίες και θεωρίες συνωμοσίας.
Θα βγει στους δρόμους, στις πλατείες και στα μπαλκόνια εναντίον μιας συμφωνίας που θα έχει ψηφιστεί από την κυβέρνηση στην οποία ήταν μέλος!!! 
Γι αυτό μιλάμε για κακόγουστη παράσταση με την παραίτησή του.
Α, και κάτι τελευταίο: Όπως είχαμε γράψει εδώ και καιρό, νέος υπουργός Άμυνας θα είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης. Που έγινε γνωστός από τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι «αν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε»…
Υπουργό Εθνικής Άμυνας εν ενεργεία αξιωματικό, είχε δεκαετίες να δει η χώρα. Αντίστοιχο έχει κι η Βόρεια Κορέα…

Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου