28.4.23

Να γιατί θα ψηφίσω τον Κυριάκο…

Και εκεί που είχα κατασταλάξει στο τι θα ψηφίσω, τσουπ… είχαμε εξελίξεις, και ανατροπές.

50 κόμματα είναι αυτά… πλέρια δημοκρατία και μπόλικη πολυφωνία. Και όμως είχα καταλήξει.

Έλα όμως που ήρθε από την μια ο Άρειος Πάγος, κι από την άλλη ο παιδικός φίλος μου ο Ντίμης (μετακλητός σε γραφείο υπουργού), και ήρθαν τα πάνω κάτω.

Τι έγινε; Ο Άρειος Πάγος έθεσε εκτός εκλογικής διαδικασίας το κόμμα των Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου που είχα αποφασίσει να ψηφίσω…

Ευτυχώς που βρέθηκε ο Ντίμης, με τον οποίο πήγα χθες βράδυ για τσίπουρα, και μου εξήγησε το όνειρο. Μου είπε αλήθειες, και τελικά με έπεισε. Να’ ναι καλά το παλικάρι.

Θα ψηφίσω λοιπόν Κυριάκο για την προκοπή του τόπου.

Γιατί; Διότι ο Κυριάκος είναι ένας από εμάς.

Και επίσης διότι, όπως έχει πει πολλές φορές ο ίδιος, δεν στηρίχτηκε στο όνομα του μπαμπά του (άλλος πολιτικός τιτάνας), αλλά στη δουλειά. Σαν κανονικός άνθρωπος.

Δουλειά, δουλειά, δουλειά… λέει, άσχετα αν κάποιοι κακότροποι τον χλευάζουν, λέγοντας πως κανείς στο σόι του δεν έχει δουλέψει τα τελευταία 70 χρόνια.

Τέτοιοι σαμποτέρ της ελπίδας πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, γι’ αυτό και δεν τους δίνω σημασία , οπότε πάμε παρακάτω… στα ουσιώδη...

 

 

Όπως λοιπόν φρόντισε να με ενημερώσει ο Ντίμης, εδώ και 4 σχεδόν χρόνια γίνεται πραγματική δουλειά, η οποία όμως δεν προβάλλεται και δεν βγαίνει προς τα έξω από τα πουλημένα ΜΜΕ, που εξυπηρετούν αλλότριους αντεθνικούς σκοπούς.

Ο Κυριάκος, μου είπε, παρέλαβε μια γονατισμένη από τους τσιπροκαμένους, και τους σαμαροβενιζέλους Ελλάδα, και την ανήγαγε σε ισχυρή οικονομική, μπορεί και στρατιωτική, περιφερειακή υπερδύναμη!

Πως; Διαβάστε παρακάτω…

Επί Κυριάκου λοιπόν κατ’ αρχήν μειώθηκαν οι μετακλητοί με τους οποίους είχαν γεμίσει τα υπουργικά γραφεία ο Αλέξης, η Σβίγγου, και οι υπόλοιποι λεχρίτες.

Επί Κυριάκου μειώθηκε κάθετα η εγκληματικότητα, και επιτέλους κοιμόμαστε με ξεκλείδωτες τις πόρτες.

Και όχι μόνο… παράλληλα μειώθηκε κάθετα και η ακρίβεια, αλλά και ο πληθωρισμός.

Μειώθηκαν επίσης οι τιμές στα τρόφιμα, στα καύσιμα, στο ρεύμα, και στο φυσικό αέριο.

Μειώθηκαν και οι φόροι, χώρια που καταργήθηκαν περίπου 400 μνημονιακοί φόροι που μας ταλάνιζαν από την εποχή των γερμανοντυμένων σαμαράδων.

Επί Κυριάκου (με την πολύτιμη συνδρομή του Τσιόδρα και του Νικ Χαρντ) αντιμετωπίστηκε με απόλυτη επιτυχία η πανδημία του κόβιντ.

Μπήκε τάξη στα ΑΕΙ με την νεοσύστατη πανεπιστημιακή αστυνομία.

Μπήκε τάξη στις πορείες και στις διαδηλώσεις των μπαχαλάκηδων, και των κάθε είδους πικραμένων, με το νέο αστυνομικό σώμα ΟΔΟΣ.

Μπήκε τάξη και στην οπαδική βία (να τα λέμε όλα).

Επί Κυριάκου αυξήθηκε η αριστεία σε όλα τα επίπεδα, όπως αυξήθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, ενώ επανήλθαν τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων, που είχαν καταργηθεί το 2011, και όλοι τους πλέον πίνουν νερό στο όνομα του πρωθυπουργού.

Επί Κυριάκου, με μπροστάρη τον Άδωνι, θέριεψε και φούντωσε η ανάπτυξη.

Επί Κυριάκου καταργήθηκε ο στρεβλός αντιλαϊκός νόμος του Κατρούγκαλου, όπως κι εκείνος του Παρασκευόπουλου (τον θυμόσαστε;)

Καταργήθηκε ακόμη και η προδοτική συνθήκη των Πρεσπών.

Τα σύνορά μας θωρακίστηκαν, ενώ σταμάτησαν οι ροές, και μειώθηκαν κατακόρυφα οι λαθρομετανάστες (άσχετα αν οι κακότροποι μιλάνε για νομιμοποίησή τους, και πως λόγω αυτού μειώθηκαν οι αριθμοί τους μόνο).

Με τον Κουμουτσάκο στο τιμόνι καταγράφηκαν επιτέλους όλες οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Αυστηροποιήθηκε η νομοθεσία για την εγκληματικότητα ανηλίκων, εξ ου και πλέον δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα.

Με τον νέο Εθνάρχη Καραμανλή, αυξήθηκε η ασφάλεια στον σιδηρόδρομο, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκαν και εκσυγχρονίστηκαν τα ΜΜΜ με νέα λεωφορεία, και τρόλει, ειδικά στον ΟΑΣΘ της Θεσσαλονίκης.

Όπου στη Θεσσαλονίκη άρχισε επιτέλους να λειτουργεί και το μετρό, ενώ ετοιμάζεται το νέο Flyover, που θα είναι εφάμιλλο εκείνου στο Key West της Φλόριντα, όταν σε λίγους μήνες από σήμερα τεθεί στη κυκλοφορία!

Επίσης με πρωτοβουλίες του νέου Εθνάρχη έρχονται οσονούπω και τα υδροπλάνα, αλλά και τα ιπτάμενα τρένα υδρογόνου, ενώ επιτέλους υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στα αεροδρόμιά μας, στα οποία πλέον δεν υπάρχει καμιά κρατική διεφθαρμένη εποπτεία, ενώ ελέγχονται αποτελεσματικά και εκ του μακρόθεν μέσω ειδικών ραντάρ στην Αθήνα (πραγματική παγκόσμια πρωτοτυπία).

Επί Κυριάκου κυνηγήθηκαν τα σαρκοβόρα funds, ενώ σταμάτησαν μαχαίρι οι πλειστηριασμοί κατοικιών.

Επί Κυριάκου η Τουρκία άρχισε να μας σέβεται και να μας φοβάται.

Τα ΜΜΕ έπαψαν να χειραγωγούνται από την εκάστοτε κυβέρνηση, και πλέον λειτουργούν ανεξάρτητα και δημοκρατικά, ως πραγματική 4η εξουσία, ασκώντας έλεγχο και κριτική στην εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ακόμη και στη δικαστική.

Η οποία δικαστική εξουσία αποτελεί σήμερα πυλώνα πραγματικής ανεξάρτητης και αδέσμευτης δικαιοσύνης, και αποκούμπι του απλού λαού.

Συνεχίζουμε…

Εξαρθρώθηκε δίκτυο Ρώσων κατασκόπων, με κεντρικό πρόσωπο την περίφημη  «θείτσα με τα τερλίκια», που ως νέα Μάτα Χάρι υπέσκαπτε το εθνικό μας φρόνημα.

Επίσης εξαρθρώθηκε πολυπλόκαμο δίκτυο Ισλαμιστών τρομοκρατών, που σχεδίαζε μαζικές δολοφονίες Εβραίων αλλά και Ελλήνων, με χρήση μυστικών όπλων (υγραέριο, κλπ).

Επί Κυριάκου έσβησε και το τελευταίο ίχνος διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ, ενώ μπήκε απόλυτη τάξη και στην ανομία της Μυκόνου.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι ευρωβουλευτές μας αποτελούν το καμάρι της ΕΕ, και τους φάρους της πατρίδας μας.

Σε εσωτερικό, υπάρχει απόλυτη δημοκρατία, αλλά και ελευθερία επιλογής κομμάτων, με 50 από αυτά να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός συνεχίζει αθόρυβα το έργο του, και σε λίγο καιρό η Ελλάς θα κατακτήσει και το διάστημα.

Η χώρα μας διαθέτει το πιο φτηνό και το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ευρώπη.

Η δημόσια υγεία μας αποτελεί παγκόσμιο πρότυπο.

Τα ντόπια και ξένα εργολαβικά συμφέροντα έχουν μπει στην άκρη, καθώς η κυβέρνηση του Κυριάκου είναι η μοναδική εδώ και δεκαετίες που δεν άγεται και φέρεται από αυτά.

Και άλλα πάρα πολλά, τα οποία για να αναφερθούν θα χρειάζονταν τόμοι ολόκληροι…

Αυτά λοιπόν μου εξήγησε και μου θύμισε χθες βράδυ ο Ντίμης, ανάμεσα σε πολλά τσίπουρα, και έτσι είδα και εγώ το φως.

Κυριάκο λοιπόν, μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

Μονοκούκι και με δυο χέρια!

Για τα παιδιά μας!

Για μια λεύτερη, και πάνω απ’ όλα σύγχρονη Ελλάδα… χικ.


Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου