2.7.24

ΝΔ: Μια ωραία ατμόσφαιρα…

Άστραψε και βρόντηξε ο Σαμαράς (και ο Καραμανλής) επιτέλους.

Θέτοντας τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου ουδεμία σχέση έχει με εκείνη των προκατόχων του, πόσο δε μάλλον του ιδρυτή της.

Και πως απάντησε το Μαξίμου στη χθεσινοβραδινή ομοβροντία δυο πρώην πρωθυπουργών;

«Ουδέν σχόλιον»…

 

Αφήνοντας την όποια αντίδραση στα γνωστά παπαγαλάκια των «πετσωμένων» ΜΜΕ, και τους εν γένει χειροκροτητές,  οι περισσότεροι εκ των οποίων αν και «αντικρατιστές» σιτίζονται εδώ και 5 χρόνια από το «κακό δημόσιο» ως μετακλητοί σύμβουλοι κλπ, ή κάνουν μπίζνες με αυτό ως «κρατικοδίαιτοι» επιχειρηματίες...

 

Με τον βασιλικότερο του βασιλέως Πορτοσάλτε να αφρίζει με τον κακό Σαμαρά που δεν αναγνωρίζει τις τεράστιες επιτυχίες του Κυριάκου, όπως π.χ. το ότι μπορούν πλέον να νυμφεύονται και να τεκνοθετούν οι γκέιδες.

Και με τη Ντόρα, μονίμως κακιασμένη, με το συραμμένο εκείνο χαμόγελο, να μας λέει πως ο Σαμαράς είπε ότι είπε διότι «δεν τον παίζουν»!

Η ίδια η Ντόρα που όταν δεν την έπαιζαν κάποτε, ίδρυσε δικό της κόμμα, και μάλιστα σε πολύ σκληρές για τον τόπο εποχές, το οποίο βέβαια πήγε άπατο με αποτέλεσμα να επιστρέψει με την ουρά στα σκέλια στο μεγάλο μαντρί στο οποίο τότε ήταν αρχιτσομπάνης ο κακός Σαμαράς.

Τι άλλο είπε η Ντόρα, που πήρε σβάρνα τα τηλεοπτικά πάνελ;

Ότι ο Σαμαράς είναι αγνώμων και δεν αναγνωρίζει τις τεράστιες επιτυχίες του Κυριάκου, ο οποίος έκανε τη χώρα μας περήφανη και με διεθνή αναγνώριση.

Ξεχνώντας τεχνηέντως να μας πει το πως μας παίζουν όπως θέλουν τα Σκόπια, η Τουρκία, και η Αλβανία… η μόνη γείτων χώρα που απομένει να μας τρολάρει είναι η Βουλγαρία, που έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο θα μας ζητήσει (και θα πάρει) τας Σέρρας… εκτός κι αν αντιδράσει ο σπινθηροβόλος πολιτικός τιτάνας Κωστάκης του Αχιλλέως, που στην περιοχή εκείνη λατρεύεται ως άλλος Μέγας Αλέξανδρος.

Τι άλλο λένε από χθες βράδυ τα πληρωμένα πιστόλια;

Ποιος μιλάει, λένε, για φοβική και συρρικνωμένη Νέα Δημοκρατία; Ο Σαμαράς, που το ’12 πήρε μόλις 18%;

Ξεχνώντας και αυτοί να αναφέρουν ότι το 18% το ψήφισαν πιο πολλοί πολίτες τότε απ ότι το πρόσφατο 28% που πήρε η ΝΔ στις ευρωεκλογές.

Λεπτομέρειες θα μου πείτε… το μεροκάματο να βγαίνει και ποιος νοιάζεται για το τι  και πως;

Εξάλλου ο κοσμάκης λιώνει από τη ζέστη ψάχνοντας παραλίες και δεν ασχολείται με τα μικροπρεπή καθέκαστα και τις άτυπες συνιστώσες στο κυβερνών κόμμα.

Εδώ ο καφές πήρε αύξηση λόγω ανεβασμένου ΦΠΑ, οι ξαπλώστρες κοστίζουν όσο το νοίκι για μια γκαρσονιέρα, χώρια τα καύσιμα και το ρεύμα, αλλά ουδείς ασχολείται.

Με τι ασχολούνται οι πιστολέρος κήνσορες τωνΜΜΕ;

Με τον Λύτρα, με τον Ανδρουλάκη, και με τον διδάκτορα πλέον Αλέξη που υπονομεύει τον Κεν Κάσελ, ο οποίος διακοπάρει στο Σικάγο.

Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα όπως την διαμορφώνουν τα ΜΜΕ, που για πρώτη φορά στα χρονικά της μεταπολίτευσης δεν ασκούν ουδεμία κριτική στη κυβέρνηση, παρά αναλώνονται με τις ώρες στο να κεραυνοβολούν την ψόφια αντιπολίτευση.

Την ίδια ώρα που οι φίλοι του Μαξίμου "επιχειρηματίες" κάνουν πάρτι, τα καρτέλ σαρώνουν, η εγκληματικότητα θεριεύει χάρη στη θεσμοθετημένη ατιμωρησία, η λαθρομετανάστευση είναι στα κόκκινα, ο πληθωρισμός στα ύψη, τα λιμάνια μας κινέζικα, τα αεροδρόμια γερμανικά, τα τρένα ιταλικά, και τα περισσότερα θέρετρα (π.χ. Χαλκιδική) ανήκουν πλέον σε ξένους, ακόμη και σε Κορεάτες που χάρη στη χρυσή βίζα αγοράζουν ότι βρουν.

Ναι, αλλά επιτέλους έχουμε σταθερότητα, λέει ο Μάκης ο συνταξιούχος της ΔΕΗ από τα 45 του, που κάποτε έβριζε τους γερμανοντυμένους σαμαροβενιζέλους, ψήφιζε τον Μπάνο, και σήμερα αισθάνεται επιτέλους ήσυχος και περήφανος με τον Κυριάκο στο τιμόνι.

Ίσως βοήθησε και το ότι χάρη στη γνωριμία του με  γνωστό ντορικό εξωκοινοβουλευτικό υπουργό, κατάφερε και έχωσε τον γιο του συμβασιούχο στο μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο όπου να’ ναι θα λειτουργήσει (όπως ακριβώς μας έλεγε και ο Λαλιώτης το 1999).

Και σε άλλα με υγεία…

Strange Attractor

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου