17.10.12

Να χαίρεστε τους θεριακλήδες σας

Η είδηση από το iefimerida.gr έχει ως εξής:

Το μέτρο της απαγόρευσης του καπνίσματος έχει χαλαρώσει υπερβολικά το τελευταίο διάστημα στη Bουλή σε τέτοιο βαθμό που να το καταστρατηγούν ακόμα και βουλευτές με αποτέλεσμα να διαπληκτίζονται με συναδέλφους τους.



 Το απόγευμα ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Oλγα Γεροβασίλη. Η κυρία Γεροβασίλη άναψε τσιγάρο έξω από την αίθουσα της Γερουσίας και όταν ο κ. Ψυχάρης της είπε ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στη Βουλή εκείνη του απάντησε σε έξαλλη κατάσταση «θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω».

Στην αντιπαράθεση παρενέβησαν και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα και Μαρίνα Χρυσοβελόνη που επίσης είχαν ανάψει τσιγάρο. Μάλιστα μια συνεργάτης του Τέρενς Κουίκ που κάπνιζε και αυτή του είπε με θράσος «εσείς κάψατε την Ελλάδα εμείς θα καπνίζουμε». Μάλιστα οι φωνές του Ψυχάρη ακούστηκαν μέχρι μέχρι την αίθουσα που συνεδρίαζαν οι πολιτικοί αρχηγοί!


Τι να πρωτοπούμε εμείς? Όταν προέρχεσαι από παράταξη που μπροστά στην ψηφοθηρία δεν διστάζει να εμπορεύεται την ιδέα της Ελλάδας της Δραχμής ή να κυνηγάει υποτιθέμενα τσέκια από τον Πούτιν, σιγά μην επιδείξεις τον οποιοδήποτε σεβασμό στον οποιοδήποτε νόμο ή θεσμό. Αν μη τι άλλο, βλέπουμε και καινούρια επίπεδα αθλιότητας στα οποία συμφωνούν οι δύο καιροσκοπικοί πολιτικοί σχηματισμοί.

Απλά να κλείσουμε εκφράζοντας τα θερμά μας συγχαρητήρια στα δύο κόμματα για τα αξιόλογα στελέχη τους.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου