19.12.12

"Δυο χαστούκια που ερωτεύτηκαν στον αέρα..."


Σύσσωμος ο Ορθογράφος (πλην του αηθαλούς Strange που έμεινε πίσω να βαστάει τ' άρματα) παραβρέθηκε χθες στον Ιανό της Αθήνας για την παρουσίαση του βιβλίου του καλού μας φίλου Κώστα Τριανταφυλλάκη "Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει...", την οποία και σας είχαμε προαναγγείλει πριν λίγο καιρό.

Το πάνελ των εξεχόντων συνομιλητών μετά του συγγραφέα
Ένα ζωντανό κοινό με εκπροσώπους του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου γέμισε ασφυκτικά το καφέ του πρώτου ορόφου του Ιανού για να απολαύσει μια πραγματικά ευχάριστη και "γεμάτη" εκδήλωση.

Τον συγγραφέα τίμησαν με τα λόγια τους ο εξαίρετος συγγραφέας και δημοσιογράφος κος Διαμαντής Μπασαντής, ο πάντα πληθωρικός αγαπημένος μας ποιητής κος Δημήτρης Ιατρόπουλος και μια ευχάριστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο "δικός μας" Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ενώ το πάνελ των ομιλητών συντόνισε η γνωστή δημοσιογράφος κα Τριανταφύλλου.

Ανάμεσα στις ομιλίες, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν την αφήγηση αποσπασμάτων του βιβλίου από την ηθοποιό κα Μαρία Ακριβοπούλου.


Καλλιόπη Βέττα και Δημήτρης Δήμητσας
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε συντόνισε ο στιχουργός, και επίσης μέλος του Ορθογράφου, Δημήτρης Δήμητσας και την αίθουσα "έντυσαν" με τις φωνές τους ο μεγάλος Μανώλης Μητσιάς, η εξαιρετικά ταλαντούχος κα Καλλιόπη Βέττα και ο σημαντικότατος καλλιτέχνης του δημοτικού μας τραγουδιού κος Χρόνης Αηδονίδης, υπό τις μελωδίες του πιάνου από τον μαέστρο Γιάννη Ιωάννου.

Και για όσους αναρωτιέστε για τον τίτλο του άρθρου, ανήκει στον ποιητή κο Ιατρόπουλο και πρόκειται για τον ορισμό που δίνει στο "χειροκρότημα", το οποίο και εισέπραξαν ο ίδιος και οι υπόλοιποι συντελεστές της παρουσίασης, με πρώτο φυσικά το συγγραφέα, κατά ριπάς.

TopGunZ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου