26.12.12

Η μαμά, η κόρη, και ο προικισμένος….


Μέσα στα πλαίσια των ημερών, είθισται να γίνονται διάφορα αφιερώματα στη χρονιά που πέρασε, και όπου να’ ναι κλείνει…

 
Έτσι λοιπόν και το Huffington Post αποφάσισε να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στις πλέον παράξενες ειδήσεις και περιστατικά του 2012.
Ιδού δυο από αυτές τις ειδήσεις, που κρίναμε άξιες να μνημονευτούν:

Όχι, λένε, αυτό που κάνουν δεν είναι ούτε ανώμαλο, ούτε αιμομιξία…
Μιλάμε για την μαμά Jessica, και την κόρη της  Monica (πάνω φωτό), οι οποίες είναι και οι δυο διάσημες πορνοστάρ, που θεωρούν την εργασία τους ως μια ακόμη οικογενειακή επιχείρηση!
Και όχι μόνο είναι συνάδελφοι, αλλά πρωταγωνιστούν και στις ίδιες ταινίες, μαμά και κόρη, σε ένα ντουέτο γνωστό στην παγκόσμια πορνό κοινότητα ως οι Sexxtons!
Πάντως είναι προσεκτικές και δεν δημοσιοποιούν το επίθετό τους.
Το Huffington Post είχε τις επιφυλάξεις του στο κατά πόσο οι δυο σεξοβόμβες είναι όντως συγγενείς, αφού όπως αναφέρει «δεν εμπιστευόμαστε αυτόματα όσα μας λένε κάποιες γυμνές ηθοποιοί», αλλά η μαμά φρόντισε και έστειλε τα σχετικά ντοκουμέντα, καθώς και μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες της αγαπημένης αυτής οικογένειας, μιας ολόκληρης δεκαετίας.
Άρα λένε την αλήθεια.
Και όπως επιβεβαιώνουν οι ειδικοί, πρόκειται για παγκόσμια πρωτιά στην εν λόγω βιομηχανία της αμαρτίας.
Πάντως, οι «κοπέλες» επιμένουν ότι αυτό που κάνουν δεν θεωρείται αιμομιξία, αφού ναι μεν κάνουν έρωτα με τον ίδιο ή με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα, αλλά «δεν ακουμπάει η μία την άλλη». Έχουν, λένε, αρχές και όρια!!!!
Ο μπαμπάς άραγε τι λέει; Ή μήπως συμμετέχει κι αυτός στην οικογενειακή επιχείρηση;

Μια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του εικονιζόμενου στη φωτογραφία άνδρα, ονόματι Jonah Falcon,  ο οποίος αν και δεν του φαίνεται εκ πρώτης όψεως, έχει μια μοναδική διάκριση: Πρόκειται για τον άνδρα με το μεγαλύτερο πέος που έχει ποτέ μετρηθεί on camera!
Μετά από την εμφάνισή του σε ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ το 1999, ο Jonah έγινε διάσημος, και όλες και όλοι ζηλεύουν τα προσόντα του.
Το χάρισμά του δεν του έφερε πλούτο ή εισοδήματα, αλλά τον έχει κάνει σελέμπριτι στο είδος του.
Μάλιστα, μα φορά προκλήθηκε το απόλυτο γέλιο, όταν οι σεκιουριτάδες στο αεροδρόμιο  του Σαν Φρανσίσκο τον ρώτησαν στα σοβαρά τι ακριβώς είναι αυτό που έχει κρυμμένο στο παντελόνι του….

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου