29.1.13

Θανατηφόρος συνδυασμός.


Τι μπορεί να συμβεί αν από την μια υπάρχει κάποιος που εμπιστεύεται τυφλά τα γκάτζετ του, κι από την άλλη ένας θολωμένος οπλοφόρος που πιστεύει στο όπλο του και μόνο;

 
Το αποτέλεσμα ενός τέτοιου συνδυασμού, μπορεί να είναι ένας ακόμη άσκοπος θάνατος…


Υπάρχουν μερικές φορές, που τα λάθη κάποιου συστήματος πλοήγησης GPS μπορούν να αποβούν μοιραία.
Έτσι, πριν από δυο μέρες, ένας νεαρός Αμερικανός έχασε την ζωή του όταν το GPS του τον οδήγησε σε λάθος σπίτι, στο οποίο κατοικούσε ο «λάθος άνθρωπος».
Ο 22χρονος Rodrigo Abad Diaz οδηγούσε το αμάξι του, παρέα με τρεις φίλους, κατευθυνόμενος στο σπίτι μιας κοπέλας, για να την πάρουν μαζί τους για πατινάζ.
Το GPS όμως έκανε λάθος, και έτσι η παρέα έφτασε αλλού, στο σπίτι του 69χρονου Phillip Walker Sailors, ο οποίος όταν τους είδε να παρκάρουν εκεί μπροστά, βγήκε θυμωμένος κρατώντας στα χέρια του ένα περίστροφο και άρχισε να τους πυροβολεί!
Ο Diaz έκανε όπισθεν προσπαθώντας να διαφύγει, αλλά μια σφαίρα από το όπλο του βετεράνου του Βιετνάμ Sailors, καρφώθηκε στο κεφάλι του.
Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος πιστολέρο κάλεσε την αστυνομία, απειλώντας παράλληλα με το όπλο του τους υπόλοιπους τρομαγμένους νεαρούς.
Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο δράστης επιμένει ότι είναι αθώος αφού όπως ισχυρίζεται, «οι νεαροί ήθελαν να διαρρήξουν το σπίτι του».
Από την πλευρά τους, οι επιζώντες της επίθεσης επιμένουν ότι ο Sailors ούτε καν τους μίλησε, αλλά άρχισε να τους πυροβολεί χωρίς καμιά προειδοποίηση.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου