22.1.13

Αφοπλίστε με…


Η Αμερικανίδα Wendy Button ήθελε να αγοράσει ένα πιστόλι για αυτοπροστασία, μετά από μια άσχημη εμπειρία που είχε με διαρρήκτη εισβολέα  μέσα στο σπίτι της.


Στη συνέχεια όμως θυμήθηκε ποια είναι, και το μετάνιωσε.


Η γυναίκα, που πάσχει από κατάθλιψη,  έγραψε και έστειλε μια επιστολή στην εφημερίδα New York Times, μέσα από την οποία απευθύνει έκκληση στις αρχές, να της στερήσουν το συνταγματικό της δικαίωμα στην οπλοκατοχή.
Όπως λέει, πολλές φορές την πιάνει αυτοκαταστροφική μανία, και θέλει να πεθάνει. Για αυτό και απεμπολεί το δικαίωμα που της δίνει η Δεύτερη Τροποίηση του αμερικανικού συντάγματος, και παρακαλάει την κυβέρνηση να περιορίσει την ισχύ της εν λόγω ελευθερίας, για τα καλό όλων.
Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο Joe Biden μάλλον συμφωνούν, και οι σχετικές προτάσεις τους για την οπλοφορία κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση, όμως η Wendy θέλει μεγαλύτερη αυστηρότητα, έτσι ώστε άνθρωποι σαν κι αυτήν, που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα, να μην μπορούν ποτέ να αποκτήσουν πρόσβαση σε όπλα.
Όπως καταλήγει στην επιστολή της: «Κρατήστε μακριά από εμάς τα όπλα… βοηθήστε μας να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από τους ίδιους μας τους εαυτούς»!

S.A.

1 σχόλιο:

  1. Απίστευτα αρρωστημένη γυναίκα... επειδή εκείνη δηλαδή είναι άρρωστη θέλει να στερήσει το συνταγματικό τους δικαίωμα και στους άλλους... ρε πάνε καλά;;; Και επικαλείται και τον Ομπάμια για αυτό... Άλλο ένα βηματάκι στην ατζέντα αφοπλισμού του λαού του νεοταξικού ιερέα Ομπάμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή