23.1.13

Μασκαράδες για γιαούρτωμα.


Πριν από πολλά χρόνια, η Ελληνίδα (γιαλαντζί) Εβίτα Περόν, είχε δηλώσει πως μετά τον Ανδρέα, «θα κλείσει ως γυναίκα»…


Δεν χρειάστηκαν παρά μερικοί μόνο μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της, και η Μιμή όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά ανοιγόκλεινε συνεχώς, σαν εκείνες τις αυτόματες περιστρεφόμενες πόρτες στα μεγάλα ξενοδοχεία.


Και άντε η Μιμή είναι Μιμή, οπότε δεν την παίρνουμε στα σοβαρά, άσχετα αν κάποιοι γλείφτες της ήθελαν μέχρι και πρωθυπουργό να μας την επιβάλλουν…
Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι, δήθεν σοβαροί πολιτικοί, που καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε.
Έτσι, πριν από μερικούς μήνες, όλοι είδαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, τον κολλητό του Γιώργου  Παπανδρέου, τον  Ανδρέα Λοβέρδο, λάβρο και αναψοκοκκινισμένο να απειλεί πως αν τυχόν και πειράξει κανένας τον «μεγάλο στοχαστή», θα γίνει μακελειό, και μάλιστα όσοι το τολμήσουν θα έχουν να κάνουν με τον ίδιο!
Προχθές, και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο ίδιος βγήκε στα παράθυρα να καταγγείλει τον ΓΑΠ για το μνημονιακό ξεπούλημα της χώρας, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι ο ίδιος ήταν κατά του ΔΝΤ,  αν και ήταν βασικό μέλος του υπουργικού συμβουλίου και της κυβέρνησης Πασόκ που μας ενέταξαν σε αυτό.
Τώρα έρχεται ο Αλέξης (Τσε Παπάρα) Τσίπρας, αυτός που μέχρι χθες διατυμπάνιζε ότι μόλις έρθει ο Σύριζα στα πράγματα, θα καταργήσει την δανειακή σύμβαση, και το μνημόνιο, με ένα μόνο άρθρο, σε ένα και μόνο νομοσχέδιο!
Για να μην αναφερθώ στην άποψή του (και του Λαφαζάνη) για την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ…
Και όμως, λες και απευθύνεται σε κρετίνους, ο Αλέξης σήμερα από τις ΗΠΑ (το άντρο του ανάλγητου καπιταλισμού) έκανε την εξής σαφή δήλωση:
«Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα. Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της…».
Ναι είναι γεγονός… κάποιοι διπρόσωποι, που αλλάζουν τις μάσκες σαν τα πουκάμισα μας θεωρούν βραδύνοες.
Αλλιώς δεν εξηγείται.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου