9.1.13

Το γνωστό τσίρκο και στη μέση ο υιός Βούτση


Καλά, το ότι τα καλομαθημένα πλουσιόπαιδα που το παίζουν αναρχοάπλυτοι είναι ο ορισμός του "δουλειά δεν είχε ο διάολος, ....... τα παιδιά του" το ξέραμε. Το ότι τα παιδιά ορισμένων αποδεικνύονται "διάολοι" άνευ συμμορφώσεως το επιβεβαιώσαμε σήμερα. Όπως ίσως πληροφορηθήκατε, κάνανε μάζωξη μια αρμαθιά από τους γνωστούς άεργους (ή μήπως καλά μισθωμένους) κοπρίτες και επανακαταλάβανε τη Βίλλα Αμαλία. Φυσικά για ελάχιστες ώρες, αφού πάλι γίνανε μπουχός με το που έσκασε μέσα η αστυνομία. Το κλου όμως της υπόθεσης είναι πως φέρεται ανάμεσα στα Ούρουκ Χάι που επέλασαν στο ταλαίπωρο παλιό 2ο Γυμνάσιο να είναι και ο γνωστός και μη εξαιρετέος υιός Βούτση!

Ο ήδη καταδικασθέντας εγκληματίας υιός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πάλι το λαμπρό του ταλέντο και την ανατροφή που του έδωσε ο συχνά πυκνά συνεντευξιαζόμενος πατέρας του. Ο γνωστός στο χώρο των αναρχικών Γιώργος Βογιατζής-Βούτσης υπενθυμίζουμε ότι είχε συλληφθεί στις 4 Οκτωβρίου 2007 για συμμετοχή σε ληστεία τράπεζας στου Γκύζη, για την οποία και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξης. Βέβαια, εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, ώστε να συνεχίσει την θεάρεστον δραστηριότητά του από ότι φαίνεται.

Όμως η σημερινή παλιατσαρία δεν τελειώνει εδώ! Λίγο πριν τις 9 η ώρα το πρωί ομάδα περίπου 40 ατόμων κατέλαβε την είσοδο των γραφείων της ΔΗΜΑΡ, την οποία και κλείδωσαν με λουκέτο! Προς αλληλεγγύη των άπλυτων της Βίλλας Αμαλία! Μετά από μία ώρα περίπου αστυνομικές δυνάμεις διέλυσαν ησύχως την κατάληψη. Όλως περιέργως, αυτήν την ενέργεια την καταδίκασαν οι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με όλα τα υπόλοιπα κόμματα φυσικά.

Οι σκοπιανόψυχοι όμως της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασαν ευκαιρία να κατηγορήσουν τον Πρωθυπουργό και τον Φαήλο Κρανιδιώτη για ακροδεξιές συμπεριφορές! Επειδή δεν αφήσανε μια αρμαθιά κοπρίτες να ξαναμαγαρίσουν ένα Αθηναϊκό κτίριο-μνημείο!

Και για να τελειώνουμε με το σημερινό δελτίο παλαβομάρας (για τώρα), το γνωστό indymedia λειτούργησε και πάλι σαν ορμητήριο και καθοδηγητής όλων αυτών των αποβρασμάτων. Κύριε Δένδια, για πότε το βλέπουμε να καθαρίζουμε αυτήν την φιδοφωλιά?

TopGunZ

1 σχόλιο: