5.1.13

H δημοκρατία της άκρας αριστεράς.


Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Ή είσαι μαζί τους ή είσαι εχθρός τους.

 
Το χαρακτηριστικό σφάλμα της Ελληνικής κοινωνίας είναι ότι δεν αντιλήφθηκε ενδεχομένως την ανάγκη να αντισταθεί άμεσα στους κύριους εκφραστές του ολοκληρωτισμού στη χώρα.

Το δίπολο ναζισμού - τρομοκρατικού κομμουνισμού, βρίσκεται πλέον στο απόγειο της δόξας του και απειλεί ανοιχτά τη χώρα και τους πολίτες εκβιάζοντας ουσιαστικά να διαλέξουν πλευρά, γιατί όπως ήδη ανέφερα αν δεν είσαι μαζί τους, είσαι αυτομάτως εναντίον τους. 
Γιατί λοιπόν δεν κρατήσαμε εξ' αρχής αποστάσεις από τα παλαβά - παρανοϊκά άκρα, ώστε να μην τους δώσουμε σήμερα το δικαίωμα να μας εκβιάζουν;
Γιατί πολύ απλά δεν υπήρχαν δύο άκρα αλλά ένα και αυτό ήταν της άκρας αριστεράς.
Μόνο του παίζει μπάλα εδώ και 40 χρόνια και διατηρεί το "δικαίωμα" στη βία και στην αυθαιρεσία, υπό την αιγίδα της "ιστορικής δικαίωσης" που του "οφείλει" η Ελλάδα μετά τη Μεταπολίτευση.  
Η ανοχή της κοινωνίας αλλά και της επίσημης πολιτείας σε φαινόμενα βίας, με αποκορύφωμα την ισοπέδωση της Αθήνας το 2008, άρχισε να δίνει τα πρώτα δυνατά δείγματα για την επερχόμενη άνοδο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. 
Ο εξωραϊσμός της ακροαριστερής βίας, με κύριο εκφραστή το συνονθύλευμα της Κουμουνδούρου του ΣΥΡΙΖΑ με τις Μαοϊκές συνιστώσες και τους νοσταλγούς του Πολ Ποτ και της ρόζας Λούξεμπουργκ, βαρύνει αποκλειστικά την ανοχή της αποχαυνωμένης κοινωνίας μας στη "Δημοκρατία" του τραμπούκου και στην ελευθερία του τρομοκράτη.  
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παπαδημούλης και Βούτσης,  συμπαραστάθηκαν ανοκτά στους  καταδικασθέντες τρομοκράτες των Πυρήνων της φωτιάς, ενώ στελέχη του μορφώματος της Κουμουνδούρου, έχουν υπερασπιστεί και μέλη της 17 Νοέμβρη.
Οι τιμητές των τρομοκρατών, πλέον, ειρωνεύονται δημόσια την κοινωνία, αφού κατάφεραν να θέσουν σε εφαρμογή το αρρωστημένο εμφυλιοπολεμικό τους απωθημένο. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρα ένας χώρος τράνζιτ δεξαμενής, προς τροφοδοσία της δεξαμενής της Χρυσής Αυγής και η κοινωνία το αντιλήφθηκε τόσο αργά, ώστε είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, εκβιαζόμενη και από τα δύο μορφώματα να διαλέξει στρατόπεδο.  
"Μην εξισώνετε τα άκρα" ψελλίζουν ακόμα κάποιοι "διανοούμενοι", τη στιγμή που βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλύπτουν κατασκευαστές μολότοφ στη Βίλλα Αμαλίας και στην ΑΣΟΕΕ.
Μολότοφ, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δολοφονία των εργαζομένων στη Marfin ή στην πυρπόληση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. 
Δημόσια πια, το σταλινικό παρακράτος της Κουμουνδούρου καλύπτει σύσσωμο τους εγκληματίες -τρομοκράτες- μπαχαλάκηδες, έχοντας και τις ευλογίες του 25% του εκλογικού σώματος.
Παράλληλα, όπως επισήμανα ήδη, τροφοδοτεί τη Χρυσή Αυγή με νέους ψηφοφόρους, ώστε να κάνει επιτέλους πράξη το παιδικό του όνειρο:
να δημιουργήσει την άκρα δεξιά που έλειπε από το διεστραμμένο του παραμύθι, για να έρθει σε ρήξη με την πραγματικότητα που αυτό δημιούργησε. 
Τη μόνη πραγματικότητα που γνωρίζει.
Της βίας, της καταστροφής και της παράνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου