3.2.13

Ένα νέο πρακτικό μοντέλο για τον σύγχρονο επαναστάτη!


Μπορεί οι λάτρεις της αυτοκίνησης στη χώρα μας να έχουν βάλει πλερέζες εξαιτίας της δραματικής πτώσης στις πωλήσεις  αυτοκινήτων, λόγω χαρατσιών, κλπ, αλλά υπάρχει φως στο τούνελ.
Κυρίως για αυτούς με «ιδεολογικές» και «επαναστατικές» ανησυχίες, που χρειάζονται ένα όχημα για … εργαλείο του αγώνα τους.

 
Έτσι, οσμιζόμενη τις εξελίξεις, η αγορά ανοίγει διάπλατα στα επαγγελματικά φορτηγάκια τύπου βαν, που αποτελούν πλέον  τον πιο πιστό σύντροφο του κάθε αντιεξουσιαστή που σέβεται τον εαυτό του, αλλά και το λειτούργημά του, πολεμώντας το άθλιο σύστημα, μπλα… μπλα.


Τώρα λοιπόν δεν χρειάζεται η «απαλλοτρίωση», ή η κλοπή αυτοκινήτου, αφού η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Marighella έχει εξελίξει και προσφέρει στους ενδιαφερόμενους ένα νέο σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό μοντέλο βαν, που απευθύνεται στα ζωηρά παιδιά, και που χαρακτηρίζεται από το μικρό του κόστος. Μάλιστα, αναμένεται να αναγγελθεί και ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης οσονούπω.
Πέρα δεν της πρακτικότητας του, το συγκεκριμένο όχημα προσφέρει και στυλ, για όσα «παιδιά» θέλουν να συνδυάσουν την «ταξική πάλη» με το καλό γούστο…
Μιλάμε για το μοντέλο Carlos, για το οποίο όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου η εταιρία:
«Όποιες και αν είναι οι αντιεξουσιαστικές ανάγκες σας, το επαγγελματικό αυτό όχημα θα τις καλύψει, προσφέροντας άνεση και ευχρηστία στον επαγγελματία αλλά και στον ερασιτέχνη επαναστάτη, που ζει με το αυτοκίνητό του. Ταυτόχρονα, ο αεροδυναμικός σχεδιασμός και οι σύγχρονοι κινητήρες θα φροντίσουν για καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση την ώρα της διαφυγής»!
Το Carlos είναι όντως εντυπωσιακό, αφού οι διαστάσεις του,που δεν ξεπερνούν αυτές ενός μικρού επιβατικού πόλης, κρύβουν έναν πλούσιο χώρο φόρτωσης σε ένα πρακτικό και συμπαγές αμάξωμα, που μπορεί εύκολα να ελιχθεί μέσα στα σοκάκια της πόλης, αφήνοντας πίσω του περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ!
Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που επιτρέπει την μέγιστη αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου, προς όφελος του χρήστη.
Έχει μικρό μεταξόνιο, ενώ οι κοντοί του πρόβολοι εγγυώνται την εύκολη ανεύρεση θέσης πάρκινγκ έξω από το τραπεζικό κατάστημα που θα βάλει ο οδηγός του στο μάτι.
Το ωφέλιμο φορτίο αγγίζει τα 570 κιλά, που σε συνδυασμό με το ευρύχωρο μήκος και ύψος φόρτωσης επιτρέπει την άνετη μεταφορά οπλισμού, εκρηκτικών, αλλά και των σάκων με τα απαλλοτριοθέντα χρήματα.
Να μη ξεχνάμε ότι το μοντέλο αυτό εφοδιάζεται και με φιμέ τζάμια, ώστε να μην είναι πια απαραίτητη η χρήση μεταμφίεσης, περουκών κλπ στη διάρκεια της επιχείρησης.
Οι κινητήρες του είναι δυο, ο ένας στα 1.200 κυβικά με 63 ίππους, και ο άλλος στα 1.400 με 74 ίππους, ενώ το Carlos μπορεί να εξοπλιστεί και με σύστημα GPS τύπου Bakunin, για να μην χάνεστε την ώρα της μεγάλης φυγής….
Ένα επιπλέον συν είναι ότι οι κινητήρες αυτοί ανήκουν στη κατηγορία Euro 5 και άρα έχουν τη δυνατότητα να μπαινοβγαίνουν στον πράσινο δακτύλιο, εκεί όπου βρίσκονται και οι περισσότερες τράπεζες.
Τέλος, το βανάκι αυτό προσφέρεται σε μια γκάμα ζωντανών χρωμάτων, από «φλογερό» κόκκινο για πολύ επαναστατικές καταστάσεις, ως διακριτικό «Βαμπίρ» μαύρο για νυχτερινές επιχειρήσεις τύπου stealth.
Για όλα αυτά, το μέλλον φαντάζει καλύτερο για τους ανήσυχους επαναστάτες, αφού η συγκεκριμένη προσφορά της εταιρίας Marighella τους λύνει πραγματικά τα χέρια…

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου