15.6.13

Η λάθος πρόβλεψη της κόστισε ακριβά….



Στην Ελλάδα έχουμε τον Πιτ Παπαδάκο και τον … Μπαρουφάκη, που όλα τα σφάζουν και όλα τα προβλέπουν, και παλιότερα είχαμε τη Μιμή και την Βαγγέλω που ζούσαν με βάση τις συμβουλές των μέντιουμ,  αλλά ακόμη και στην μακρινή Αμερική υπάρχουν μέντιουμ, που πείθουν.



Μια συγκεκριμένη όμως, με μπόλικο κληρονομικό χάρισμα, έκανε ένα μεγάλο λάθος, και τώρα καλείται να το πληρώσει ακριβά.



Εξετάζοντας το μέλλον ενός ζευγαριού, αντί να δει πως θα γεμίσουν πλούτη (δικά της κιόλας), αυτή είδε πτώματα!
Τι ακριβώς έγινε;
Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια, όταν το γνωστό μέντιουμ Presley "Rhonda" Gridley είχε όραμα, και ειδοποίησε την αστυνομία, ότι στην πίσω αυλή του σπιτιού του Joe Bankston κα της  Gena Charlton υπάρχει ένας ομαδικός τάφος!
Εκείνο το διάστημα η αστυνομία έψαχνε αγωνιωδώς για κάποια χαμένα παιδάκια σε μια μεγάλη και πολύκροτη υπόθεση Amber Alert.
Έτσι, μόλις δέχθηκαν την έγκυρη πληροφόρηση του μέντιουμ, οι αρχές  έσπευσαν στην κατοικία του ζεύγους και άρχισαν να ψάχνουν για πτώματα παιδιών.
Στο παιχνίδι μπήκαν και τα επίσης πάντα έγκυρα ΜΜΕ, οπότε και έγινε ο κακός χαμός.
Ξαφνικά δηλαδή, οι δυο ανυποψίαστοι σύζυγοι μετατράπηκαν μέσω των ρεπορτάζ και των δελτίων ειδήσεων σε πιθανούς δολοφόνους παιδιών!
Δεχόμενοι απειλές από παντού.
Χωρίς να έχουν καμία σχέση ούτε με τάφους, αλλά ούτε και με αγνοούμενα παιδάκια.
Σήμερα όμως, ήρθε μια ξεκάθαρη δικαστική απόφαση, βάσει της οποίας το ζεύγος δικαιώνεται, και το διάσημο μέντιουμ καλείται να τους πληρώσει $7 εκατομμύρια δολάρια, για συκοφαντική δυσφήμηση.
Να λοιπόν κάτι που δεν είχε προβλέψει.
Τώρα το θέμα είναι να προβλέψει αν και από πού θα μπορέσει να βρει αυτά τα λεφτά, για να γλιτώσει τη φυλακή.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου