14.7.13

Δημοσιογραφία υψηλού επιπέδου…



Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, γνωστός και ως ο Κομανέντσι της πολιτικής, είναι γνωστός, εκτός από τις κυβιστήσεις του, και για την υψηλού επιπέδου πολιτική που ασκούσε και ασκεί τόσα χρόνια στο κουρμπέτι…



Παράλληλα, εκτός από μποντιμπίλντερ, ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, άνθρωπος του πεζοδρομίου, διαφημιστής, πολιτικός ανήρ, κλπ ήταν και είναι (λέει) δημοσιογράφος πρώτης γραμμής, απ αυτούς που σπούδασαν και που κάνουν ρεπορτάζ στο… πεζοδρόμιο.



Σήμερα, εκτός των άλλων, είναι και εκδότης με δική του εφημερίδα (και κανάλι νομίζω).
Και σίγουρα συνεχίζει την δημοσιογραφία του πεζοδρομίου.
Ειδικά όσον αφορά στο επίπεδο της.
Μάλιστα, έβγαλε και πρωτοσέλιδο θέμα μια «μαϊμού» φωτογραφία, προϊόν χιουμοριστικού μοντάζ, που κυκλοφορεί εδώ και μέρες στο διαδίκτυο, με αφορμή την νέα δημόσια τηλεόραση.
Με μόνη εξαίρεση, ότι ο δαιμόνιος αυτός εκδότης, δεν είδε, δεν κατάλαβε, και δυστυχώς δεν πήρε χαμπάρι πως πρόκειται για είδηση μούφα, και για φωτογραφία πειραγμένη.
Εκτός και αν το παίζει χαζός, και κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ψαρεύοντας σε θολά νερά, μπας και πουλήσει περισσότερα από τα λιγοστά φύλλα που πουλάει συνήθως.
Και είναι απορίας άξιον, πως αντί να «αράξει» στο περιθώριο όπου τον έριξε το εκλογικό σώμα, τα έχει βάλει τελευταία με τον Σαμαρά, ειδικά από τότε που έφαγε πόρτα από την ΝΔ στην οποία ήθελε να επανέλθει, κλαψουρίζοντας.
Τι να πει κανείς;
Κρίμα σε όλους τους αλαφροίσκιωτους που τον ψήφιζαν τόσα χρόνια, θεωρώντας τον πολιτικό κεφάλαιο.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου