10.8.13

Ρε συ Αλέξη, δεν χόρτασες καζούρα;



Είδε και αποείδε ο Αλέξης ότι παρά τις υποσχέσεις του στους πάντες και τα πάντα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβάει άλλο.
Ότι ήταν να πάρει το πήρε.
Δημοσκοπικά έχει πιάσει οροφή, και έκτοτε παραμένει καθηλωμένος.
Οι μόνοι στους οποίους συνεχίζει να έχει μια μεγάλη απήχηση είναι οι … λαθρομετανάστες.
Ναι, αλλά αυτοί δεν ψηφίζουν (εκτός και αν δούμε ξανά εκείνα που είδαμε το 2000 με το Πασόκ και τους μαϊμού «ομογενείς»).



Οπότε, αντιλαμβανόμενα τα υψηλά στελέχη του κόμματος (π.χ. Πάντζας, Στρατούλης, Σκουρλέτης, κ.ά) ότι κάτι πρέπει να κάνουν για να ξαναποκτήσουν δυναμική, να ακουστούν, θυμήθηκαν ότι έχουν κάτι ξεχασμένους οπαδούς χαμπουργκεράδες στη Νέα Υόρκη.


Και με την ευκαιρία της επίσκεψης Σαμαρά στις ΗΠΑ, συσκέφτηκαν τα μεγάλα αυτά πολιτικά μυαλά, και αποφάσισαν να θυμίσουν την ύπαρξή τους, οργανώνοντας μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της λιτότητας, του ΔΝΤ, του πολέμου, του καρκίνου, της μασονείας, και ότι άλλο θυμηθούν στην καρδιά της παγκόσμιας μητρόπολης.
Πετυχαίνοντας (με το φτωχό μυαλό τους) με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια!
Από τη μια να δείξουν ότι υπάρχουν, και από την άλλη να πλήξουν εκ νέου (σε διεθνές επίπεδο) την εικόνα της χώρας μας, την οποία ο Σαμαράς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βελτιώσει.
Πρόκειται δηλαδή για ένα ακόμη κανονικό σαμποτάζ, αφού μέσω του περίεργου αυτού «εισοδισμού», η αλλόφρων   παρέα του Αλέξη, που θέλει και να μας κυβερνήσει, προσπαθεί να προβληθεί, αλλά στη πράξη γίνεται δια μίαν ακόμην φορά ρεζίλι των σκυλιών.
Εδώ δεν μπόρεσε να μαζέψει πάνω από χίλιους νοματαίους στο Σύνταγμα, και θα μαζέψει έστω και δέκα στο Μπρούκλιν;
Όσο και να το προσπαθήσει, δεν θα μπορέσει.
Εκεί ο κόσμος έχει δουλειές.
Και η αστυνομία δεν παίζει.
Για αυτό, το πολύ πολύ να δούμε καμιά 5-6 ατημέλητους «δημοκράτες» Συριζαίους που έχουν ρεπό από την λάντζα, να κρατάνε κανένα (ανορθόγραφο) πανό στην αγγλική, που να στηλιτεύει την λιτότητα του Σαμαρά και της Μέρκελ, αλλά μέχρι εκεί.
Και μάλιστα, αν κάποιος από αυτούς, σε φάση επαναστατικού οργασμού, κάνει το λάθος να κατεβάσει το πόδι του από το πεζοδρόμιο στο οδόστρωμα, θα τον μπουζουριάσουν σε χρόνο ντε τε, θα τον χώσουν σε κανένα ανήλιαγο κελί, και μέχρι να τον αφήσουν ελεύθερο θα έχει δει την … Κωνσταντοπούλου αεροσυνοδό!
Και ούτε συνηγορίνες με Γκούτσι και Μπλάκμπερι θα μπορέσουν να μαζευτούν έξω από τα κρατητήρια για συμπαράσταση, ούτε ο Σκουρλέτης με τον Στρατούλη  θα μπορέσουν να βγουν στα αμερικανικά κανάλια να καταγγείλουν τον φασισμό του Ομπάμα, ούτε θα υπάρξουν πρόθυμοι μπαχαλάκηδες να αρχίσουν τις ρίψεις μολότοφ και πετρών.
Και το τραγικότερο, ούτε ο Κουράκης δεν θα μπορέσει να οργανώσει καμιά αρμάδα από καίκια που θα διασχίσουν τον Ατλαντικό, μεταφέροντας αγωνιστές, φακές, και τα παλιά τεύχη της Αυγής.
Εκεί έχει κύματα.
Έχει και λιμενικό (οργανωμένο).
Εκεί λοιπόν είναι Αμέρικα, και τους γραφικούς (πλην όμως επικίνδυνους) τους μπαγλαρώνουν…
Οπότε, Αλέξη ξανασκέψου το.
Μη γίνεσαι άλλο ρεζίλι.
Κάτσε στα αυγά σου.
Μια χαρά τη βγάζεις εδώ με τις κορώνες σου, τους κλακαδόρους σου, τα κάμπινγκ σου, και τα υπόλοιπα παραφερνάλια της γιαλαντζί αριστεροφροσύνης σου.
Μην ανοίγεις κι άλλα μέτωπα, για το καλό σου.
Μην εκτίθεσαι σου λέω.
Φαντάζεσαι να σε ζητήσουν να τοποθετηθείς σε κανένα CNN;
Τι θα τους πεις, και σε ποια γλώσσα;
Θα τους μιλάς για frozen war και frozen yogurt πάλι;
Δεν χόρτασες καζούρα;
Άστο σου λέω
Let it go.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου