1.10.13

Λουλούδι του μπαχτσέ…



Ως πρόσωπο με «πολυσχιδή δράση στον υπόκοσμο» περιγράφει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα», στην οποία γίνεται αναφορά σε αναρίθμητες προσαγωγές του βουλευτή Β΄ Πειραιά σε αστυνομικά τμήματα τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη.
Όπλα, μαστροπεία, εκβιασμοί, προστασία σε μαγαζιά της νύχτας, διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία και παράνομη οπλοφορία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στον «φάκελο» του βουλευτή.




Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επιτελείς της ΕΥΠ είχαν κάνει αναφορές και προειδοποιήσεις σχετικά με το βίο και την πολιτεία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής από το 2012, πριν από την είσοδο του κόμματος  στη Βουλή.



Ειδική αναφορά στις εκθέσεις της ΕΥΠ για τον Γιάννη Λαγό γίνεται στην 25χρονη σύντροφό του, η οποία έχει αναπτύξει ιδιαίτερα έντονη δραστηριότητα στις οργανώσεις του Πειραιά και στην οποία αποδίδεται μάλιστα και ο ρόλος κυνηγού πληροφοριών για τις κινήσεις της Αστυνομίας.
Πρόσωπο κλειδί για την ενημέρωση του Λαγού ως προς τις κινήσεις της αστυνομίας χαρακτηρίζεται σε έκθεση της ΕΥΠ που αφορά τον συλληφθέντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο Σωτήρης Δελεβέκος.
Πρόκειται για τον πρώην οδηγό και φρουρό του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος συνελήφθη στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, «τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στο “μικροσκόπιο” της ΕΥΠ και των υπηρεσιών κρατικής ασφάλειας καθ’ όλο το διάστημα της δράσης τους από ιδρύσεως της Χρυσής Αυγής έως την είσοδό τους στη Βουλή για λόγους ασφαλείας».
Η απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ φέρει ημερομηνία Φεβρουάριος του 2012 και από τότε ο υπουργείο Δημόσιας Τάξης είχε διαμορφώσει εικόνα για τη δράση και το δίκτυο της Χρυσής Αυγής.
Η υπόθεση ωστόσο μπήκε στο συρτάρι, καθώς η Χρυσή Αυγή γίνεται κοινοβουλευτικό κόμμα και οι κατηγορούμενοι εκλέγονται βουλευτές και πλέον δικαιούνται αστυνομική φύλαξη.

Ναυτεμπορική

Εν τω μεταξύ, γέλιο (και περιέργεια) προκαλεί η μεγάλη ομοιότητα του Λαγού με τον .... μπαμπά του Χίτλερ.
Δείτε την φωτο καικρίνετε μόνοι σας...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου