4.10.13

Το κακό σπυρί που έσπασε, και η κατάντια της Αριστεράς.



Η εβδομάδα που πέρασε ήταν έντονη και γεμάτη από πολιτικά συμβάντα και εκπλήξεις.
Με μεγαλύτερη έκπληξη την γενναία κίνηση Σαμαρά να μπουζουριάσει επιτέλους την φαιδρή, πλην όμως επικίνδυνη, ηγεσία της Χρυσής Αυγής.
Του ίδιου Σαμαρά, που ένα χρόνο τώρα τον κατηγορούν τα διάφορα παπαγαλάκια ως ακροδεξιό, που δήθεν φλερτάρει με τους χρυσαυγίτες!
Τους τη βγήκε όμως από αριστερά…
Σπάζοντας το σπυρί που γιγαντώνονταν μέρα με την ημέρα…



Και πέρα από τις ευχάριστες εκπλήξεις, και με τον αρχικό κουρνιαχτό να έχει εν μέρει κατακάτσει, υπάρχουν πλέον αρκετά συμπεράσματα τα οποία αξίζουν αναφοράς.
Πρώτο, η πολιτική βούληση, η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη με δεδομένες τις συγκυρίες και τις ισορροπίες, να διωχτεί ποινικά η Χρυσή Αυγή.
Και αυτό από μόνο του δείχνει το μέγεθος του πολιτικού ανδρός που μας κυβερνά.
Και που συνεχώς αποδεικνύει πως δεν καταλαβαίνει τίποτα, και δεν μασάει.
Και πως αυτό που είναι να το κάνει θα το κάνει, ασχέτως αντιδράσεων, και συμφερόντων.


Δεύτερο συμπέρασμα είναι η  απροθυμία του νάνου Αλέξη να δείξει λίγη μεγαλοθυμία, και να πει ένα μπράβο.
Και όμως…
Όχι μόνο δεν είπε μπράβο, αλλά σκύλιασαν οι δικοί του προκειμένου να μηδενίσουν την κίνηση ματ του Σαμαρά, και να φανούν πιο χρυσαυγίτες κα από τους ίδιους τους χρυσαυγίτες, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσουν τις πρωτοφανείς για τη χώρα μας εξελίξεις.
Με αποκορύφωμα χθες, που ο Σύριζα έβαλε εμπόδιο ακόμη και στη προσπάθεια της συγκυβέρνησης να διακόψει τη χρηματοδότηση του ναζιστικού μορφώματος, αλλά και την μισθοδοσία των έγκλειστων τραμπούκων.
Έτσι, ενώ ο Σαμαράς σε πολλές φάσεις λειτουργεί πολύ πιο αριστερά από τους κατ’ επάγγελμα αριστερούς στυλ Τσίπρα, χθες (αλλά και όλη την εβδομάδα) είδαμε πως ο ολίγιστος Αλέξης, μέσα στη μικρότητά του, λειτουργεί πιο ακροδεξιά και από τους ακροδεξιούς, στηρίζοντας τα δημοκρατικά τους δικαιώματά!!!!!
Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του.
Ένα τρίτο συμπέρασμα είναι η φανερή πλέον ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, αφού η μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χ.Α. όσο και να με στενοχώρησε,  απέδειξε σε όλους ότι η δίωξή τους κάθε άλλο παρά προσυνεννοημένη ήταν, αφού αν ήταν, θα αρκούσε μια (κρυφή) εντολή από πλευράς κυβέρνησης, και ο ανακριτής με τον εισαγγελέα θα υπάκουαν αμέσως, ασχέτως των νομικών δεδομένων.
Και όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, διαψεύδοντας όλους αυτούς που μιλούσαν για πολιτική σκευωρία, κλπ.
Τέταρτο συμπέρασμα: η τεράστια απόσταση των δικαστών μας (όχι όλων) από την πραγματικότητα στην οποία ζούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Σαν να έχουν πάρει διαζύγιο από το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Διότι αν δεν είχαν πάρει, τότε δεν νομίζω πως θέλει και μεγάλη αντίληψη για να καταλάβουν πως οι Κασιδιάρης και σια είναι σίγουρα ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων, και άρα θα έπρεπε οπωσδήποτε να προφυλακιστούν για να σφίξουν κάπως οι κώλοι.
Τις φάτσες τους μόνο να δει κανείς θα καταλάβει.
Και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα προχθές, όπου αμέσως μετά την αποφυλάκισή τους, οι τρεις κοντοκουρεμένοι καμπαλέρος, που μέσα στην ανωριμότητά τους θεώρησαν πως… αθωώθηκαν από τις κατηγορίες, με προεξάρχοντα τον Άριο σωσία του Ομπάμα, άρχισαν να βρίζουν χυδαία και να κλωτσάνε δημοσιογράφους, ακόμη και έναν οπερατέρ του Ρόιτερ!
Με αποτέλεσμα να γίνουν διεθνώς ρεζίλι, και μέχρι η Λεπέν η ίδια να σπεύσει να αποκηρύξει την «ακροδεξιά» Χρυσή Αυγή!
Την άλλη όμως μέρα, προφανώς μετά από φροντιστήριο, ο Κασιδιάρης εμφανίστηκε μειλίχιος και συζητήσιμος, μιλώντας ήρεμα με τους δημοσιογράφους, που την προηγούμενη μόλις ημέρα έφτυνε και κλωτσούσε πισώπλατα!!!!
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο σόου του Κασιδιάρη έξω από τα δικαστήρια, απορώ: Δεν βρέθηκε ένας αστυνομικός να παρέμβει και να τον σβερκώσει;
Ένας εισαγγελέας να του απαγγείλει νέες κατηγορίες για εξύβριση, απειλή, και χειροδικία;
Για τραμπουκισμούς που έλαβαν χώρα μέσα στο προαύλιο των δικαστηρίων παρακαλώ!
Και εν πάση περιπτώσει, όταν όλα αυτά έπαιζαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων, ακόμη και του εξωτερικού, δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός εισαγγελέας να ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη;
Εκτός και αν είμαι τόσο άσχετος, ως μη νομικός, και όλα αυτά επιτρέπονται στην μπανανία μας, και δεν διώκονται.
Τι να πω;
Για την σταθερότητα απόψεων και το ήθος της Χρυσής Αυγής, τι να πει κανείς;
Την μια μέρα οι δικαστές είναι άξιοι Έλληνες που δεν υπακούν στους ξένους εντολείς, και την επομένη είναι επίορκα ανθρωπάκια που σκύβουν το κεφάλι στα ξένα συμφέροντα, αυτά που πολεμούν την Ελλάδα, την οποία μόνο η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί….  ταρατατζούμ.
Ένα τελευταίο συμπέρασμα, που απομένει να αποδειχτεί και στη πράξη, είναι ότι επιτέλους πολλοί από τους 450.000 ζαλισμένους συμπατριώτες μας που ψήφισαν τον Λαγό και την παρέα του νομίζοντας πως έτσι τιμωρούν το κακό σύστημα, να αντιλήφθηκαν πως ψήφισαν απλά μπράβους της νύχτας, οι οποίοι με κάλυμμα ένα πολιτικό κόμμα,  απέκτησαν μεγαλύτερη δύναμη, μεγαλύτερη χρηματοδότηση, αλλά και πολιτική ασυλία στο να συνεχίσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα.
Στην οποία συνεργάζονται αγαστά με Αλβανούς, αλλά και με Πακιστανούς άμα λάχει να ουμ…
Όσον αφορά στις κατά καιρούς καταγγελίες της Χρυσής Αυγής εναντίον της άθλιας οικογενειοκρατίας που μας κυβερνά, είδαμε τη σκυτάλη της αρχηγίας της να περνά σούμπιτο στη σύζυγο, στη κόρη, και δευτερευόντως στον γαμπρό…
Σόι αλλοπαρμένο…
Και αν δεν αποφυλακίζονταν προσωρινά και ο Σομαλός, τότε ίσως να βλέπαμε και κανέναν ξάδελφο του «διαμαντιού» να πιάνει αρχηγική καρέκλα.
Εν πάση περιπτώσει, η αρχή έγινε, και το φίδι άρχισε να σπαρταρά.
Ας ελπίσουμε ότι αφενός ο Σαμαράς θα συνεχίσει την προσπάθεια, και αφ ετέρου οι δήθεν αριστεροί αντίπαλοί του να δουν το φως και να σταματήσουν να του βάζουν τρικλοποδιές, τουλάχιστον σε αυτό το ζήτημα, παριστάνοντας τους προστάτες των τραμπούκων, και γελοιοποιώντας την ιστορία της ελληνικής αριστεράς.
Διότι ο απλός κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι… ας μη κρυβόμαστε.
Και για να ολοκληρωθεί το ξερίζωμα του αποστήματος, καλά θα κάνει η κυβέρνηση να εστιάσει (όπως κάνει αυτές τις μέρες) μόνιμα πλέον στην πάταξη της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, για να στερήσει έτσι από τους φασίστες το μόνο πρόσχημα που έχουν, προκειμένου να καρπώνονται ψήφους απελπισμένων συνελλήνων μας.
Και αν πάνε κάπως καλά και τα πράγματα στην οικονομία, τότε σε λίγους μόνο μήνες η όλη οδυνηρή εμπειρία της κοινοβουλευτικής (τρομάρα της) Χρυσής Αυγής δεν θα είναι παρά μία ακόμη κακή ανάμνηση σαν τις πολλές που έχει η χώρα μας, και τις οποίες έχει προ πολλού ξεπεράσει.
Ένα κακό σπυρί δηλαδή, που έσπασε.
Και άσε τους ψευτόμαγκες να ουρλιάζουν ο ένας στον άλλον ζίγκ χάιλ.
Μέσα από τους τοίχους της φυλακής….

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου