17.12.13

Λιάπης, γιαλαντζί πληβείοι, και μαϊμού πατρίκιοι…



Πάνω που η πλειοψηφία των Ελλήνων ανακάλυψε ξαφνικά τους γιαλαντζί αριστερούς, που ανέξοδα το παίζουν  εθνοπατέρες φίλοι και σωτήρες του λαού, πνέοντας μένεα κατά του μνημονίου, όντας πιο πλούσιοι κι από την ίδια την Μέρκελ, έρχεται μια άλλη αποκάλυψη για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.



Αναφέρομαι στη περίπτωση Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη «κλέπτων οπώρας», αποδεικνύοντας πως πέρα από γιαλαντζί πληβείους, έχουμε και μαϊμού πατρίκιους.


Μιλάμε για μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου.
Που για λέμε και του στραβού το δίκαιο, η ζωή του φέρθηκε άδικα, αφού θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γίνει μέχρι και πρωθυπουργός, αν το επίθετό του ήταν Καραμανλής και όχι Λιάπης.
Αυτός ήταν άλλωστε δίπλα στον Καραμανλή τον πρεσβύτερο στο Παρίσι, κι αυτός είναι που κατέβηκε μαζί του από τη σκάλα του αεροσκάφους του Ζ. Ντεσταίν, όταν οι χουντικοί (μαϊμού σωτήρες μας κι αυτοί),  εκλιπαρούσαν τον θείο του να σώσει την χώρα.
Και όμως, αυτή η καθοριστική ατυχία (του λάθος επίθετου) του κόστισε το μελλοντικό πρωθυπουργιλίκι, το οποίο τελικά απόλαυσε ένας άλλος γόνος, ο οποίος όμως αμφιβάλλω πολύ κατά πόσο το ήθελε.
Ούτως ή άλλως, ουδείς εκ των δυο το άξιζε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, και έχει να κάνει με την βαλκανική εκδοχή της πολιτικής που ζούμε στην μπανανία μας, και στην οποία το όνομα παίζει μεγαλύτερο ρόλο από την όποια ικανότητα.
Παρόλη όμως αυτή του την ατυχία, ο Μιχάλης Λιάπης (όπως άλλωστε όλοι οι γόνοι πολιτικών τζακιών) την πέρασε στη πούδρα.
Ανέκαθεν βουλευτής, υπουργός, μπον βιβέρ γαμπρός,  πλέιμποϋ, κλπ αποδεικνύοντας και αυτός με τη σειρά του (θυμίζω και τον διανοητή θείο Αχιλλέα)  ότι τελικά στο μεγάλο σόι του, ένας μόνο είχε κάποιο IQ, στη πλάτη όμως του οποίου πλούτισε και δοξάστηκε ολόκληρη η φαμίλια, έως και τρίτου βαθμού συγγένειας.
Και έρχεται λοιπόν σήμερα ο οξύνους Λιάπης, και τι κάνει;
Ρίχνει νερό στον μύλο των χρυσαυγιτών, αλλά  και όλων όσοι υποστηρίζουν το νεοελληνικό διαχρονικό «Όλοι ίδιοι είναι», διαπράττοντας την απόλυτη μακακία.
Συλλαμβάνεται από την ΔΙΑΣ να οδηγεί (σαν να μη τρέχει τίποτα) ένα πολυτελές τζιπ, με πλαστές πινακίδες, ανασφάλιστο, και χωρίς δίπλωμα.
Σαν κανονικός Πακιστανός λαθρομετανάστης δηλαδή.
Και καλά έκανε θα πείτε, αφού σαν Λιάπης που είναι, ποιος θα τολμήσει να τον ελέγξει;
Και όμως κάποιος τόλμησε και μπράβο του.
Βέβαια, επειδή ζούμε στην Ελλάδα, είμαι σίγουρος πως εντός της ημέρας θα εμφανιστεί από το πουθενά ως διά μαγείας και το δίπλωμα, και κάποιο ασφαλιστήριο… Να τα λέμε αυτά.
Το γεγονός όμως ότι ο Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες, για να μη πληρώνει φόρους και τέλη όπως τα υπόλοιπα κορόιδα, και είχε φορέσει πλαστές πινακίδες στη τζιπάρα του, δεν ξέρω πως θα δικαιολογηθεί.
Αν και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα επικρατήσει η άποψη που ήδη άρχισα να διαβάζω στα διάφορα σόσιαλ μίντια, διατυπωμένη από κάποιους ανεγκέφαλους, ότι ιδού που μας κατάντησε το μνημόνιο και η τρόικα: Να αναγκάζεται ακόμη και ο «καλός κόσμος» να παρανομεί διότι δεν αντέχει στα χαράτσια, και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.
Θα τον βγάλουν και λαϊκό ήρωα δηλαδή, και ίσως τον αναδείξουν και poster child του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Μπορεί μάλιστα να κάνει και καμιά συναυλία για χάρη του ο Ρέμος….
Κάποιοι άλλοι πάλι, σαφώς πιο πειραγμένοι, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα: Ότι έτσι αποδεικνύεται πως ο Μιχάλης είναι «καθαρό παιδί», και δεν έχει βάλει το χέρι στη μαρμελάδα, αφού αν το είχε κάνει θα είχε και χρήματα για να πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας του!
Εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια, και μάλλον χρειάζεται να εφαρμοστεί ειδική θεραπεία σε ειδικούς θαλάμους με λαστιχένιους τοίχους…
Με αυτά και με αυτά πορευόμαστε ως χώρα, με τους διάφορους παπατζήδες να νομοθετούν, πλουτίζοντας στη πλάτη μας, πουλώντας σωτηρία με το κιλό, όντας όμως θεομπαίχτες και απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά και του ΚΟΚ.
Α ρε καημένε Σαμαρά, τι σου’ τυχε να πάθεις…. με τα λαμόγια που πήγες κι έμπλεξες;

Strange Attractor

ΥΓ- Είμαι σίγουρος πως όλοι αυτοί οι μαϊντανοί διάσημοι, που τόσα χρόνια κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, βασιζόμενοι στο «ξες ρε ποιος είμαι εγώ;», τελευταία τα έχουν βρει μπαστούνια για δυο λόγους:
1-Οι σημερινοί 20αρηδες και 25αρηδες της ΔΙΑΣ και της ΕΛΑΣ δεν ξέρουν ποιοι είναι αυτοί, και ούτε τους νοιάζει, και:
2-Με τα smartphones έτοιμα ανά πάσα στιγμή, και τα μπλογκς να καραδοκούν, καμιά τέτοια παρασπονδία δεν μπορεί να καλυφτεί όσο και αν το προσπαθήσουν κάποιοι.

1 σχόλιο:

  1. Ίσως το καλύτερο σχόλιο που διάβασα μετά την σύλληψη του βλάκα Λιάπη είναι το υστερόγραφο.Μάλιστα εκεί μπορεί να βρεθεί και η λύση!Μιλάω για ΤΗΝ λύση,στο πρόβλημά μας.Οι νέοι της ΄΄ΔΙΑΣ΄΄ που έχουν πλήρη άγνοια ΚΑΙ κινδύνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή