31.1.14

Οι φίλοι μας οι «πολιτισμένοι» Γερμανοί…



Είδα και εγώ ένα πεντάλεπτο απόσπασμα από το περίφημο βίντεο της Deutsche Welle, που «ξεσκεπάζει» την ελληνική αναλγησία απέναντι στους κακομοίρηδες λαθρομετανάστες, που επιλέγουν την χώρα μας ως προορισμό.



Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο βίντεο, που μας κουνάει το δάχτυλο, είναι μια παραγωγή των απογόνων των σχεδιαστών της «τελικής λύσης», και του Νταχάου, το προσπερνάω άνευ σχολιασμού.



Απλά μου κάνει φοβερή εντύπωση η ευκολία με την οποία κάποιοι ξενέρωτοι ξένοι, ακόμη και ερευνητές δημοσιογράφοι, κόπτονται για την σκληρότητα με την οποία η ελληνική πολιτεία αντιμετωπίζει τους λαθρομετανάστες, την ίδια ώρα που οι δικές τους χώρες, ασφαλείς λόγω γειτνίασης με την Ελβετία ή το Λουξεμβούργο, και όχι με την Τουρκία, και με χωρίς καμιά θαλάσσια πρόσβαση από πλευράς Αφρικής και Μ. Ανατολής, μας το παίζουν τιμητές και κήνσορες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Από χώρες στις οποίες αν πετάξεις χαρτί από καραμέλα στο δρόμο, παραπέμπεσαι αρμοδίως…
Και μάλιστα αυτή η αφ υψηλού δηκτικότητα γίνεται σε αγαστή συνεργασία με κάποιους ντόπιους ψυχοπονιάρηδες, μέλη της Διεθνούς Αμνηστίας, ή άλλων παρόμοιων ΜΚΟ, που το μόνο που βλέπουν είναι τους καημένους τους πρόσφυγες, που έρχονται εδώ για ένα κομμάτι ψωμί, και για να ζήσουν ελεύθεροι, και εμείς τους γδέρνουμε τα όνειρα.
Δεν βλέπουν όμως την εγκληματικότητα που φέρνουν μαζί τους όλοι αυτοί οι «δυστυχείς», που παρεμπιπτόντως βρίσκουν έως και €7.000 για να πληρώσουν τους δουλέμπορους να τους φέρουν στην μπανανία μας, ή αλλιώς στην Ντίσνεϊλαντ της ατιμωρησίας.



Δεν είδαν για παράδειγμα την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νεαρού φιλήσυχου Αθηναίου, μπροστά στο ίδιο του το σπίτι, την ώρα που ξεκινούσε για να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, για να γεννήσει το πρώτο τους παιδί.
Και που τον έσφαξαν κάποιοι δυστυχείς, για μια … κάμερα.
Δεν είδαν τον ταλαίπωρο τον Πακιστανό, που το μόνο που θέλει είναι να δουλέψει και να ζήσει,  που όμως βίασε στα βράχια, τσακίζοντας το κεφάλι της με πέτρες, την μικρή Μυρτώ…
Δεν βλέπουν τους Γεωργιανούς με τα καλάσνικοφ (ανώτερης ποιότητας μετανάστες σύμφωνα με τον Δένδια), ή τους Αφγανούς με τα γιαταγάνια, και όλα τα υπόλοιπα λουλούδια του Μπαξέ που μάθανε ότι πηδιόμαστε και ήρθαν κι αυτοί να μας αποτελειώσουν…
Όλα αυτά δεν τα βλέπουν ούτε οι όψιμοι ουμανιστές Γερμανοί, Ελβετοί, κ.ά αλλά ούτε και οι δικοί μας ανθρωπιστές του Σύριζα, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και των διάφορων μαϊμού ΜΚΟ.
Όχι. Το μόνο που βλέπουν είναι η αναλγησία του ελληνικού κράτους, που αντί άμα τη αφίξει των λαθρομεταναστών να διοργανώσει τελετές υποδοχής στην αμμουδιά, και να τους χαρτζιλικώσει με €1.000 τον καθένα, μέχρι να τους δώσει την ελληνική υπηκοότητα, αυτό απλά τους συγκεντρώνει σε χώρους υποδοχής που είναι «ακατάλληλοι».
Κάποιους κακομοίρηδες  που αν τυχόν σε συλλάβουν για το οτιδήποτε οι αρχές της χώρας τους, δεν πα να είσαι και Σουηδός, θα σε ρίξουν σε ένα υγρό κελί, όπου θα μουλιάσεις και θα πεινάσεις περιμένοντας την οριστική σου καταδίκη, που κάλλιστα μπορεί να είναι και ακρωτηριασμός.
Και ας σε ψάχνει η πρεσβεία σου…
Αλλά μόνο τα δικά μας κέντρα είναι απάνθρωπα…
Κατά τους Γερμανούς (του Άουσβιτς).
Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως μου προκάλεσαν δυο συγκεκριμένα στιγμιότυπα από το βίντεο: Στο ένα όπου οι αρχές βάζουν σε μια κλούβα κάποιες Αφγανές, και ο σχολιαστής μας «καυτηριάζει» λέγοντας πως οι αρχές τις φέρονται σαν κοινές εγκληματίες!
Προφανώς στη χώρα του θα τις έπαιρναν για τα περαιτέρω με άμαξες,  στολισμένα με άνθη άλογα, και συνοδεία μουσικής (Βάγκνερ ίσως) όπως έκαναν οι παππούδες του σε αντίστοιχες καταστάσεις πριν από κάποιες λίγες δεκαετίες. 

Το άλλο που με εντυπωσίασε ήταν η έντονη δυσφορία του γενικώς ξυνισμένου σχολιαστή εξαιτίας του τρόπου σύλληψης ενός Τούρκου δουλέμπορου επ’ αυτοφώρω, από αυτούς δηλαδή που κανονικά θέλουν κρέμασμα, από πλευράς των λιμενικών.
Ίσως κατ αυτόν θα έπρεπε να βραβευτεί κιόλας διότι μεσολαβεί στην ελευθερία των βασανισμένων στη χώρα τους προσφύγων… Ποιος ξέρει;
Πόσο εύκολο είναι να κουνάς δηκτικά το δάχτυλο όταν είσαι έξω από το χορό;

Strange Attractor


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου