20.3.14

Περίεργες πτήσεις…



Ενώ σε ολόκληρο τον πλανήτη η μεγάλη οικογένεια της πολιτικής αεροπορίας ασχολείται με σοβαρά ζητήματα, όπως π.χ. το μυστήριο της εξαφάνισης του Β777 των μαλαισιανών αερογραμμών, οι δικοί μας «ειδικοί», βλέπετε κάτι αιώνιους τριτοκλασάτους κολλημένους συνδικαλιστές, ανακάλυψαν ξαφνικά την Αμερική και κάνουν επανάσταση (πάντα μέχρι τις 2 μμ, διότι μετά σχολάνε) ξεσηκώνοντας το ζαλισμένο πόπολο που τους ψηφίζει.




Ανακάλυψαν δηλαδή ξαφνικά ότι η κυβέρνηση έβαλε μπρος την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων (το Ελ. Βενιζέλος είναι ήδη ιδιωτικό), εφαρμόζοντας  κατά γράμμα νόμο του παλιού καλού φιλολαϊκού Πασόκ.
Και επειδή τότε που ψηφίζονταν ο νόμος, οι συνδικαλισταράδες δεν ήθελαν να τα χαλάσουν με τα πολιτικά αφεντικά τους, τα οποία χειροκροτούσαν καθημερινά, ποίησαν την νήσσαν.
Και θυμήθηκαν τώρα να αντιδράσουν, προκειμένου να πουλήσουν την «επαναστατικότητα» αυτή στη παρέα του Αλέξη, την πόρτα της οποίας χτυπάνε με αγωνία, μπας και βρούνε νέα πολιτική στέγη, τώρα που το καράβι του Πασόκ βουλιάζει αύτανδρο.


Και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, του ανέξοδου αναχρονιστικού συνδικαλισμού της εποχής της πλέριας δημοκρατίας των ‘80’ς, οι επαγγελματίες συνδικαλιστές της ΟΣΥΠΑ σήκωσαν μπαϊράκι, με σκοπό να αποτρέψουν το «ξεπούλημα των αεροδρομίων».
Σε μια εποχή όπου ακόμη και η μέχρι χθες κομμουνιστική Βουλγαρία, έχει ιδιωτικά αεροδρόμια.
Για να μην αναφερθούμε και στους αδελφούς Κύπριους…
Και μέσα στην επαναστατική τους ορμή, μάλλον μπέρδεψαν τα μπούτια τους, διότι αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ο επιλεκτικός επαναστατικός συνδικαλιστικός οίστρος.
Άλλοι δηλαδή επενδυτές είναι καλοί και τους εξυπηρετούμε στα αεροδρόμια, και άλλοι κακοί, και προχωράμε σε  αποκλεισμούς!
Τέλος πάντων, τα έγραψε το Antinews , τα έγραψε και το Protagon
Σήμερα όμως, τους πήρε χαμπάρι ακόμη και το Real.gr, που γράφει τα παρακάτω:

Αργά και κάπως περίεργα αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων κάποιοι συνδικαλιστές παλαιάς κοπής.

Και εντάξει, θα μπορούσε κάποιος να κατανοήσει γιατί δεν αντέδρασαν το 2011 όταν πέρασε ο σχετικός νόμος. Άλλωστε τότε, ο αιωνόβιος πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ Β. Αλεβιζόπουλος, ήταν στο ίδιο κομματικό μήκος κύματος με την Κυβέρνηση...
Τελευταία όμως αρχίζουν τα παράξενα.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι οι «επαγγελματίες συνδικαλιστές» δημιουργούν επεισόδια και εντάσεις σε αεροδρόμια (Θεσσαλονίκη και Χανιά) όταν ενδιαφερόμενοι επενδυτές εκδηλώνουν την επιθυμία να τα επισκεφθούν.

Άλλες πάλι καταγγελίες λένε ότι οι «αντιδράσεις» δεν είναι ίδιες για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Άρα, προφανώς δεν στέκει ως επιχείρημα για τις αντιδράσεις το... «ξεπούλημα»
Οι καλά γνωρίζοντες είναι σε δίλημμα για τη στάση συγκεκριμένων συνδικαλιστών. Αναρωτιούνται: πρόκειται για επαναστατική γυμναστική του πρώην βαθέως ΠΑΣΟΚ, που δίνει εξετάσεις για...μεταγραφή;

Ή μήπως –μετά τη...βία- και οι επενδύσεις αρχίζουν να χωρίζονται σε...καλές ή κακές ανάλογα με τις επιθυμίες όσων λυμαίνονται το χώρο;

1 σχόλιο:

  1. οι συνδικαλιστές της ΟΣΥΠΑ ειναι ντροπή για την Ελλάδα. και μεγαλύτερη ντροπή είναι ο αρχηγός τους με κλάδο και ειδικότητα ξυλουργός - αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή