22.5.14

Καλύτερα δεν γίνεται...



Παρά το απογοητευτικό αποτέλεσμα της υποψηφίας της ΔΗΜΑΡ στην Αττική, θέλω να σας πληροφορήσω ότι τα πράγματα δεν είναι όσο άσχημα θέλουν να τα παρουσιάζουν ορισμένοι για την αριστοκρατική Αριστερά της ΔΗΜΑΡ.




Μόλις προχθές, απέδειξε ότι και ρεύμα έχει και μπορεί να πετύχει οργανωτικούς άθλους.
Διότι στην ανοιχτή συγκέντρωση στο Μοναστηράκι μαζεύτηκαν, παρακαλώ, 500 (ναι, πεντακόσιοι!) άνθρωποι για να ακούσουν την ομιλία του μπαρμπα-Φώτη! Και ξέρετε και το καλύτερο;
Βρέθηκαν καθίσματα για όλο αυτό το πλήθος που συνέρρεε από κάθε πλευρά στην πλατεία!





(Απαραίτητη παρέκβαση. Οι καρέκλες είναι απαραίτητες στις ομιλίες του μπαρμπα-Φώτη, διότι αν ο ακροατής κοιμηθεί όρθιος, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να χτυπήσει, ενώ καθιστός το πολύ πολύ να γείρει ροχαλίζοντας στον διπλανό του.
Νομίζω δε ότι είναι επιβεβλημένες εκ της Αστυνομικής Διευθύνσεως για λόγους ασφαλείας!
Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, ομολογώ.
Πάντως, κι αν δεν είναι έτσι, θα έπρεπε να ήταν...)
Μετά την ανοιχτή συγκέντρωση, ακολούθησε δεξίωση σε καφενείο, μόνο που αντί για κονιάκ και κόλλυβα προσφέρθηκε λευκό κρασί.
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΔΗΜΑΡ εκ του πανεπιστημιακού χώρου προσκάλεσαν τους φίλους τους σε μπαρ του κέντρου. (Σημειώστε με την ευκαιρία ότι η ΔΗΜΑΡ είναι το κατ’ εξοχήν κόμμα των πανεπιστημιακών, γεγονός που ίσως εξηγεί και την κατάσταση των ελληνικών πανεπιστημίων...)
Περιέργως, στο μπαρ ο μπαρμπα-Φώτης ήταν, όπως μου είπαν χαρακτηριστικά, «να τον κλαίνε οι ρέγγες»· και τούτο παρά τον ενθουσιασμό που επικρατούσε για το εντυπωσιακό σε μέγεθος πλήθος.
Ηταν όμως 10 το βράδυ και ίσως να είχε περάσει η ώρα που πηγαίνει στο κρεβάτι...

Στέφανος Κασιμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου