11.6.14

Η κακιά ΕΕ έχει ονοματεπώνυμο…



 Τα παλιά καλά χρόνια, αυτά της ευμάρειας, που δεν είναι και τόσο παλιά αν το καλοσκεφτούμε, αφού η κρίση ξεκίνησε το 2008, ελάχιστοι ήταν αυτοί που ασχολούνταν με την πολιτική.




Δεν αναφέρομαι στους κομματόσκυλους, στους πολιτευτές, στους πολιτικάντηδες, και στους επαγγελματίες πολιτικούς.
Δεν αναφέρομαι σε όλους αυτούς που εξαρτώνται επαγγελματικά από τις πολιτικές και κομματικές συγκυρίες.
Μιλάω για τον απλό καθημερινό συνέλληνα.
Για τον οποίο μέχρι πρότινος, όσον αφορά στη πολιτική, πέρα έβρεχε…



Που οι πολιτικές του απόψεις ήταν απλοϊκές, και τις εξέφραζε στο καφενείο, μεταξύ ταβλιού και καφέ, ή κάθε τέσσερα χρόνια στη κάλπη.
Λίγους δηλαδή απασχολούσε το ποιος είναι υπουργός και που, τι ρόλο παίζει η διεθνής οικονομία, ποια κυβέρνηση έχουμε, κλπ.
Αρκεί που υπήρχε γενική ρευστότητα, εύκολη κονόμα, απασχόληση, και δανεισμός να φαν κι οι κότες.
Και ακόμη λιγότεροι ήταν οι υποψιασμένοι, αυτοί δηλαδή που άνοιγαν που και που και κανένα βιβλίο, ή καμιά εφημερίδα (πέραν της αθλητικής) και ψαχνόντουσαν, με αποτέλεσμα αν δεν είχαν στέρεες  βάσεις, να καταντούν γραφικοί συνομωσιολόγοι, κάνοντας (στα πάντα) την τρίχα τριχιά.
Και μετά ήρθε η κρίση, που τα διέλυσε όλα, και έτσι σήμερα ο κάθε Μήτσος όχι μόνο παρακολουθεί στενά την πολιτική και την οικονομία, όχι μόνο έχει άποψη, αλλά τις περισσότερες φορές η άποψή του είναι ταυτόσημη με αυτήν των ορίτζιναλ συνομωσιολόγων.
Που πέρα από τη κούφια γη, και πέρα από τους ρεπτίλιανς που μας κυβερνάνε, επιμένουν ότι όλα είναι σικέ, και πως εμείς απλά είμαστε το πειραματόζωο κάποιων μασονικών μαγειρείων, που στα πλαίσια της επερχόμενης νέας τάξης, της παγκοσμιοποίησης, χρησιμοποιούν την ΕΕ και τα υπόλοιπα διεθνή όργανα για να μας υποδουλώσουν.
Επειδή, λέει, είμαστε Έλληνες, μια ξεχωριστή ράτσα, και όλα τα αφεντικά του κόσμου, ανέκαθεν μας φοβόντουσαν και μας πολεμούσαν.
Το έλεγε και ο Κίσινγκερ… Μπορεί και ο Κεραμιδάς.
Και σήμερα αυτά υποστηρίζουν με στεντόρεια φωνή, όλοι οι πρώην απολιτίκ, με τους πιο αγριεμένους να πυκνώνουν τις τάξεις της Χ.Α. (χωρίς βέβαια να γνωρίζουν το παραμικρό περί ναζισμού, εκτός απ αυτά που βλέπουν σε καμιά ταινία).
Και έτσι με αυτό το πλευρό κοιμούνται και σηκώνονται πάμπολλοι συμπατριώτες μας, ρίχνοντας το φταίξιμο για όλα τα δεινά μας στην κακιά ΕΕ, στον μασόνο Σόιμπλε, και γενικά στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που μας κυβερνούν εξ απαρχής…
Από τότε δηλαδή που οι Έλληνες έχασαν τον μεγάλο συμπαντικό πόλεμο εναντίον των  δυνάμεων του κακού, αλλά που θα πάει … οσονούπω έρχονται οι ΕΛ, και τότε θα φάει η μύγα σίδερο, και ο «οβριός» Σόιμπλε θα γευτεί την βαριά π….α του τσολιά!
Και μέχρι να γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να είμαστε έρμαια των τοκογλύφων της ΕΕ, που μας ρουφάνε το αίμα αφού, σε συνεργασία με τα ντόπια τσανάκια τους, τους σαμαροβενιζέλους.
Χώρια το ότι μας ψεκάζουν…
Και βέβαια, ελάχιστοι είναι αυτοί που κάνουν ένα απλό απλούστατο λογικό νοητικό άλμα, προκειμένου να καταλάβουν ότι τελικά, η ΕΕ είμαστε εμείς οι ίδιοι, ή αλλιώς οι εκπρόσωποί μας.
Που τους ψηφίζουμε για να πάνε στο Στρασβούργο, και να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντά μας.
Μαζί με αντίστοιχους εξίσου δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους της κάθε χώρας μέλους, που όλοι μαζί διαβουλεύονται, αποφασίσουν, ψηφίζουν, και στο φινάλε καθορίζουν τις πολιτικές που επιβάλλει η ΕΕ.
Αυτές δηλαδή που μας ρουφάνε το αίμα.
Ναι, δικοί μας εκπρόσωποι (των λαών) τις νομοθετούν.
Από εμάς δηλαδή ξεκινάνε όλα, και όχι από κάποιους … εξωγήινους που μας βάλανε στο μάτι και μας θέλουν υπόδουλους.
Και τι κάνουμε γι αυτό;
Αντί να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε (στο πιο ανθρώπινο) τις πολιτικές αυτές, στέλνοντας ως εκπρόσωπούς μας τους καταλληλότερους, εμείς απλά το παίζουμε θυμωμένοι, αδικημένοι, και αγαναΧτισμένοι, κατηγορώντας τα χαλκεία της παγκόσμιας διαφθοράς, και στέλνοντας στην ευρωβουλή αναγνωρίσιμους μαϊντανούς όπως τον Ζαγοράκη, την Σπυράκη, την Καϊλή, τον Κύρκο, την Κούνεβα, τον Γκλέζο, και παρά λίγο και τον Δοσούλα.
Που να τα λέμε αυτά, δεν μπορούν να χωρίσουν σε δυο γαϊδάρους άχυρα…
Και όμως!
Ναι φίλοι μου, τελικά αυτή είναι η κακιά ΕΕ.
Τα άτομα που στέλνουμε σε αυτήν μέσα από τη ψήφο μας.
Οι Ζαγοράκηδες όλων των λαών.
Αυτά είναι τα βασικά της στελέχη, και αυτά είναι που καθορίζουν το μέλλον μας, και αυτών τις πολιτικές εφαρμόζουν οι κακοί τεχνοκράτες αξιωματούχοι των Βρυξελλών.
Και όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα.
Να’ χαμε να λέγαμε….

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου