17.8.14

Τι σκαρώνουν στην Αμφίπολη;



Έγραφα τις προάλλες (εδώ)  για τη μεγάλη θλίψη που έπιασε τους μεμψίμοιρους γενικώς συριζαίους, όταν ο Σαμαράς επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, χωρίς κανάλια, και φανφάρες.




Πάνω που ο Αλέξης (νυν Αλέξιος) πήγε να κάνει τη τρίπλα του, παίζοντάς το ευλαβής και θρησκόληπτος, προκειμένου να ξεγελάσει ακόμη μια μερίδα ζαλισμένων ψηφοφόρων, να’ σου ο «μεγάλος» ενώπιος ενωπίω μιας από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις όλων των εποχών.
Που αν μας κάτσει και είναι ο τάφος κανενός Αλέξανδρου, τότε αλλάζουν πάρα πολλά, και όχι μόνο στον τομέα της αρχαιολογίας…



Όποιος όμως και να κρύβεται στο σκοτάδι του συγκεκριμένου τάφου, ακόμη και ο μπατζανάκης του Κάσσανδρου, μιλάμε για τεράστια ανακάλυψη, που μόνο όσοι σκέφτονται συμπλεγματικά δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ή να εκτιμήσουν.
Μόνο δηλαδή όσοι σκέφτονται και λειτουργούν με βάση το στενό σήμερα, και τις ιδιοτελείς μικροκομματικές τους ιδεοληψίες και λοβιτούρες.
Εκτός βέβαια και αν προκύψει η σορός της Ρωξάνης της Αφγανής, οπότε οι διεθνιστικές αντιρατσιστικές και φιλομεταναστευτικές αντιλήψεις των συνιστωσών… δικαιωθούν ιστορικά, και δούμε κανέναν Σκουρλέτη να κάνει δηλώσεις δίπλα στις σφίγγες, ή  καμιά Ζωζώ, να σκαρφαλώνει πάνω στον μαρμάρινο Λέοντα φορώντας παλαιστινιακή μαντίλα.
Θα δούμε…
Χθες όμως μας προέκυψαν και άλλοι γκρινιάρηδες, σαφώς πιο «διαβασμένοι», και πολύ πιο επικίνδυνοι.
Πιο επικίνδυνοι όχι διότι προσβλέπουν σε κομματικά οφέλη, αλλά επειδή σκέφτονται πιο «εθνικά» και πιο … πονηρά.
Μιλάω για όλους αυτούς τους simple minded πλην όμως «υποψιασμένους» συμπατριώτες μας, που τα έχουν λύσει όλα στο μυαλό τους εδώ και καιρό, που τα έχουν βάλει όλα σε βολικά κουτάκια, και που για αυτούς οι διεθνείς σχέσεις, η ιστορία, η οικονομία, ακόμη και η τρέχουσα επικαιρότητα εξηγούνται με ένα απλό: «Για όλα φταίνε οι Εβραίοι, και οι μασόνοι», και γενικά όλοι αυτοί που επί χιλιάδες χρόνια μας ζηλεύουν διότι «όταν εμείς γράφαμε ποίηση, αυτοί έτρωγαν ρίζες»!
Και αυτοί που σκέφτονται έτσι είναι μιλιούνια… λεγεώνες.
Και συν τοις άλλοις, σε αντίθεση με τους συριζαίους και τους «ανταρσύτες», αυτοί όχι μόνο σκέφτονται «πανεθνικά» (σε γαλαξιακό μάλιστα επίπεδο), αλλά είναι και λάτρεις του Μ. Αλεξάνδρου.
Και θα ήθελαν πολύ ο τάφος της Αμφίπολης να ανήκει σε εκείνον.
Μόνο που ως συνήθως, βλέπουν παντού δράκους…
Γυρνώντας λοιπόν από τα μπάνια τους, και διαβάζοντας για την κίνηση ματ του Σαμαρά που επισκέφτηκε τον τάφο, αντί να χαρούν, άρχισαν να προβληματίζονται.
Και ποιος είδε τον… Θεό και δεν φοβήθηκε…
Στην αρχή αιφνιδιάστηκαν και σιώπησαν.
Μετά όμως συγκέντρωσαν τις σκέψεις τους, και ανασυγκροτήθηκαν.
Και από χθες άρχισαν τις βολές κατά ριπάς, μέσα από σάιτς και μπλογκς, διότι κατ’ αυτούς, η επίσκεψη του πρωθυπουργού κάτι κακό σημαίνει.
Ή τον έστειλε η Μέρκελ για να κάνει καταγραφή, ή τον έστειλαν οι «Οβριοί» για να κουκουλώσει τα ευρήματα, ή είναι μασόνος και πήγε εκεί για να τονωθεί από την αρχαία ενέργεια που εκλύει το μνημείο, και έτσι να συνεχίσει να μας υποδουλώνει στο ξένο κεφάλαιο, που μας θέλει σκλάβους από την εποχή της Ατλαντίδας.
Αλλά, που θα πάει; Θα έρθουν οι ΕΛ και θα μας απελευθερώσουν, και τότε το αρχαίο ελληνικό κλέος, που πήγε ως τον Σείριο, θα ξανακυριαρχήσει στη γη, και όλοι εμείς οι υπόλοιποι που πουληθήκαμε θα εξαϋλωθούμε, και ίσως μας μεταφέρουν σε άλλους πλανήτες, εξόριστους, για να μη δημιουργούμε προβλήματα εδώ κάτω…
Για τέτοια πράγματα μιλάμε.
Με επιχειρήματα του είδους: «Είδατε τι έπαθε η Σουλβατζή; Που την απείλησαν οι Εβραίοι μέσω του Πάγκαλου και του Σημίτη, που κι αυτοί είναι κρυφοεβραίοι και μάλιστα Εσκενάζυ…»;
Κάποιοι μάλιστα, με ιδιαίτερη «εσωτερική πληροφόρηση», το βρήκαν: «Η Περιστέρη, λένε, είδε με μικροκάμερα τον ίδιο τον Μ. Αλέξανδρο μέσα στον νεκρικό θάλαμο, και πριν προχωρήσει περαιτέρω κάλεσε κρυφά τον Σαμαρά, ο οποίος έσπευσε αλαφιασμένος επιτόπου, για να της δώσει οδηγίες ως προς το πώς θα πρέπει να κουκουλώσει τα ευρήματα, διότι έτσι επιτάσσει το μασονικό κονκλάβιο που μας κυβερνά από την Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, και του οποίου πειθήνιο όργανο είναι ο Σαμαράς, και ενεργούμενό του ολόκληρη η κυβέρνηση.
Μάλιστα, επειδή ντρέπεται για τον ρόλο του, μας το παίζει άρρωστος (από ισχυαλγία) για να περάσουν οι μέρες, και ότι είναι να γίνει να γίνει κρυφά».
Είπε κανείς τίποτα; 

Και άρα, για να μη το πολυκουράζω, πάνω που μέσα στη γενική κατήφεια έρχεται μια απροσδόκητη αρχαιολογική ανακάλυψη να μας δώσει κουράγιο και λίγη χαρά, και ίσως να τονώσει κάπως την χωλαίνουσα οικονομία της περιοχής, και να φέρει την Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ (για καλό λόγο αυτή τη φορά), εμείς τι κάνουμε;
Ως γνήσιοι Έλληνες τρωγόμαστε μεταξύ μας, άλλος γιατί δεν γουστάρει τον σφαγέα Αλέξανδρο, και άλλος γιατί μας κυβερνούν οι Εβραίοι και άρα ακόμη κι αν βρεθεί η μούμια του μεγάλου στρατηλάτη, θα μας το κρύψουν επιμελώς, και άρα όλα είναι μάταια, εκτός και αν εκλεγεί πρωθυπουργός κανένας συγκαμένος υπερπατριώτης, ή έστω ο Καπερνάρος, και έρθουν επιτέλους όλα στο φως.
Έτσι έχει η κατάσταση, και η μόνη μου παρηγοριά είναι που επιτέλους τελειώνει ο καύσωνας, θα φυσήξουν τα μελτέμια, και ίσως συνέλθουν κάποιοι, αν και το θεωρώ απίθανο.

Strange Attractor



ΥΓ- Δείτε κι αυτό το είδος φρούτου που ευδοκιμεί στη χώρα μας…





Δείτε κι αυτό εδώ στο Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. ''Διαγωνισμος ηλιθιων.''
    Με κοινό απαρτιζόμενο από ηλίθιους, επιτροπή αξιολόγησης απαρτιζόμενη από ηλίθιους
    και φυσικά νικητές βραβευμένους ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή