27.1.15

Περί της παράδοσης και παραλαβής…



Ο κόσμος γύρισε ανάποδα, ο αριστερός Σύριζας συγκυβερνάει(!) με τους ακροδεξιούς πσαικαζμένους, και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.
Αντιθέτως, όλοι  (μα όλοι) ασχολούνται με δευτερεύουσες σαχλαμάρες, ότι ο Σαμαράς ας πούμε δεν παρέδωσε το Μαξίμου στον Αλέξη…



Πω πω πω… ο κόσμος καίγεται, κι αυτοί ασχολούνται με τους καθωσπρεπισμούς και το πρωτόκολλο.
Ακόμη και αγριεμένοι κομμουνιστές, που επιτίθονταν λάβροι εναντίον του Σαμαρά, όταν απλά σκέφτηκε να βάλει τον «φασίστα» Φαήλο Κρανιδιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο, σήμερα τα κάνουν όλα γαργάρα, και ποιούν τη νήσσαν όσον αφορά στη κυβέρνηση … συγκαμένου.
«Σιγά μωρέ… θα δούμε…εντάξει, ακόμη δεν ορκίστηκαν… κάτσε πρώτα να δούμε και μετά»!
Τέτοια είναι η υποκρισία όλων όσων θέλουν πάση θυσία να στηρίξουν τον Αλέξη, και να σταυρώσουν τον Σαμαρά.
Λες και τους σκότωσε τη μάνα…


Και επειδή από το πρωί το πρώτο θέμα όλων ανεξαιρέτως είναι η παράδοση παραλαβή της πρωθυπουργίας, ας κάνω πέτρα τη καρδιά, ας βάλω στην άκρη τα σημαντικά και ουσιαστικά, και ας ασχοληθώ κι εγώ με το σαχλό αυτό ζήτημα, καθότι έχω εσωτερική πληροφόρηση.
Και μην ακούτε τις επίσημες παπαριές της ΝΔ, ότι και καλά ο Παπάς ήθελε να γίνει η παράδοση σε επίπεδο διευθυντών και όχι πρωθυπουργών… αυτά δεν ισχύουν.
Άλλη είναι η αλήθεια…
Όλα είναι μια παρεξήγηση.
Ο Σαμαράς περίμενε με αγωνία τον Αλέξη στο γραφείο του, προκειμένου να τον υποδεχτεί, και να του δείξει πως λειτουργούν οι Η/Υ, τα φαξ, κλπ αλλά και πως μπαίνει στον ΟΡΘΟΓΡΑΦΟ.
Εξάλλου, ως μεγαλοαστός τζέντλεμαν, ο απερχόμενος πρωθυπουργός είχε ετοιμάσει και ένα απλό κέρασμα (καρδούλες και φοντάν) με συνοδευτικό λικέρ μέντας που θα σέρβιρε ο Δ. Σταμάτης.
Ο Αλέξης όμως καθυστέρησε αρχικά στο σκοπευτήριο Καισαριανής, και λίγο μετά επειδή πήρε τηλέφωνο τον Σόιμπλε για να του τα ψάλλει ένα χεράκι (τέτοιος μπρουτάλ τύπος είναι).
Οπότε ξεχάστηκε, και επειδή ο Σαμαράς είχε μια υποχρέωση (να πάει να πάρει το γιο του απ το κολέγιο) έφυγε απ το Μαξίμου, αλλά έδωσε αυστηρές εντολές στον Μπούρα να πράξει τα δέοντα.
Έλα όμως που όταν το σύμπαν συνωμοτεί … κλπ…  έσπασε ο διάολος το ποδάρι του, και ο Μπούρας ξεχάστηκε, κλείδωσε και έφυγε.
Παρόλα αυτά όμως, ακόμη κι έτσι, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είχε προβλέψει τυχόν ατύχημα, και είχε σκαρώσει plan B.
Άφησε λοιπόν σημείωμα στη κεντρική θύρα «Αλέξη, καλώς ήρθες, το κλειδί του WC είναι στο δεξί συρτάρι, τα φοντάν στο τραπεζάκι, και το password για το κομπιούτερ σου είναι Baltakos… αμα θες άλλαξέ το… και πού’ σαι; Τα σαπουνάκια και οι πετσέτες (με εσάνς ευκάλυπτου) είναι στο κουζινάκι, δίπλα στον καταψύκτη. Το χαρτί υγείας τέλειωσε, σόρρυ...
Με αγάπη, Αντώνης».
Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα αν ο πονηρός Σκουρλέτης (ο επονομαζόμενος και Σουηδός) μυρίστηκε ευκαιρία για επικοινωνιακούς θριάμβους, έσκισε το σημείωμα (κρυφά από τον Αλέξη) και έτσι άρχισε όλη αυτή η παραφιλολογία για τον αγενή και πικρόχολο Σαμαρά που τάχα δεν καταδέχτηκε να υποδεχτεί το τρελό αγόρι.
Τρίχες κατσαρές.
Ο Σαμαράς έκανε ότι έπρεπε, απλά έπεσε και πάλι θύμα των περιστάσεων, και των πονηρών καιροσκοπισμών των συριζαίων, που σιγά τώρα μη ψάξανε το σαπούνι…
Απλά εκμεταλλεύτηκαν τις συγκυρίες.
Έτσι έχει η κατάσταση, και η μισή αμαρτία δική μου…
Χικ.


Strange Attractor

ΥΓ- Είναι ντροπή πάντως, η χώρα να ζει σουρεαλιστικές στιγμές με ακροδεξιούς αγκαλιά με κομμουνιστές στην εξουσία, με συμπαθούντες των μπαχαλάκηδων υπουργούς, με το φάντασμα της αποπομπής μας από το ευρώ να μας κοιτά κατάματα, και απαξάπαντα τα ΜΜΕ να ασχολούνται με το γιατί ο Σαμαράς δεν παρέδωσε ο ίδιος στον Τσίπρα.
Έγκλημα καθοσίωσης... ή αλλιώς η μπάλα στη κερκίδα!
ΥΓ2- Επειδή πέφτουν μηνύσεις από τη ΝΔ (βλ. σατιρικό άρθρο Ν. Ζαχαριάδη στο Protagon) να διευκρινίσουμε ότι και το παραπάνω άρθρο είναι προϊόν σάτιρας και όχι πραγματικό (αλήθεια λέμε).




3 σχόλια:

  1. Ρε φίλε δεν παιζεσαι.Πήγε ο Σαμαράς να δώσει συνέντευξη για το αποτέλεσμα των εκλογών,κανάλια από όλο τον κόσμο,κακό,και τσούπ...σε βλέπω εκεί στο βάθος μαζί με καμιά 10 ακόμη ημίτρελους να φωνάζεις"Ελλάς-Ελλάς,Αντώνης Σαμαράς"!!
    Μα πόσο αστείος μπορεί να γίνεις ακόμη για να είσαι αρεστός σε αυτόν τον απίθανο που παρίστανε τον πρωθυπουργό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή