4.2.15

Πάγκαλος περί … Μπαρουφάκη!



Επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος μιλώντας στο Βήμα fm, ισχυρίστηκε ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών χρειάζεται ψυχίατρο, διότι βάζει συνέχεια το χέρι στην τσέπη.

   



Ειδικότερα για το Γιάνη Βαρουφάκη είπε: Θεωρώ ότι αυτό που είναι ενοχλητικό είναι η αγένεια του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, η οποία επιδεικνύεται με διάφορους τρόπους…


Κατ’ αρχήν, ότι δεν βάζει του πουκάμισο μέσα. Αυτό είναι άθλιο.
Ή το βάζεις μέσα ή δεν το φοράς.
Πας στη Ντάουνινγκ Στριτ, προσαρμόζεις το ντύσιμό σου με εκείνο του οικοδεσπότη σου.
Όταν όλοι φοράνε γραβάτες, δεν πας με τις παντόφλες.
Το δεύτερο είναι ότι συνεχώς έχει το χέρι στην τσέπη.
Και συνεχίζει: «Δεν ξέρω τι είναι, να πάει σε έναν ψυχίατρο! Είναι αγενέστατο να έχεις το χέρι στην τσέπη και δεν θέλω να επαναλάβω αυτό που μας έλεγε ο γυμναστής μας στο Βαρβάκειο ''κωλόπαιδα, βγάλτε το χέρι από την τσέπη γιατί ξέρω τι πιάνετε εκεί μέσα''».
Σε ότι αφορά στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης δήλωσε ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε πτώχευση.
Αναλυτικότερα είπε: «Ξέρω ότι αυτή η πολιτική θα αποτύχει παταγωδώς και θα εφαρμοστεί το σχέδιο Β του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει ποτέ ομολογήσει και παραδεχθεί και είναι η πτώχευση.
Βλέπω ότι μπορούμε να κάνουμε μόνο το σχέδιο Β. Πτώχευση.
Δεν θα μπορέσει να πληρώσει το κράτος τα οφειλόμενα, ακόμη και τους μισθούς και τις συντάξεις, και επειδή θα πρέπει να πληρώσει κάτι, θα επανέλθει στη δραχμή αυτοβούλως η Ελλάδα, για να μπορέσει να δώσει κάτι στους υπαλλήλους του Δημοσίου.
Βλέπετε κάτι άλλο σαν λύση; Θα δώσει στο λαό δημοψήφισμα;
Πτώχευση σημαίνει ότι θα έλθει το κράτος στις 29 ή στις 31 του μήνα και θα πει ότι δεν μπορεί να δώσει μισθούς και συντάξεις στο τέλος του επόμενου μήνα, διότι δεν έχει άλλα χρήματα.
Η συνέχεια σ’ αυτήν την προσπάθεια είναι αυτή, εκτός και αν γίνουν και άλλες κωλοτούμπες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου